Gå til innhold

Tjukka

Medlemmer
 • Innholdsteller

  119
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. En pose pistasjenøtter (med skall) er 300g = 1704 Kalorier.. Men skallene er jo minst halve vekta? Så det er ikke så mange kalorier man får i seg av den posen, for vekten av skallene skal vell ikke regnes med?
 2. Liker hvordan trådstarter får til å lage tråder som tar helt av.
 3. Jeg bruker microgynon, og går alltid ned noen kg i den pillefrie uka, men de kommer fort tilbake igjen etterpå. Har alltid trodd det er pga mensen og den manglende matlysten. Men kan det være p-pillene sin feil at det går sinnsykt treigt å gå ned i vekt?
 4. Du burde hvertfal feste de 2 sengene sammen på ett vis, ellers sklir de bare fra hverandre. Garantert.
 5. Aldri sett de reklamere de med lovnad om å bli "fit", men heller for å få smalere midje, og det er vell akkurat det ett korsett brukes til
 6. Jeg har døøøøøødsvondt under beina etter å ha begynt på jobb igjen. Noen gode tips til hva som kan bedre dette? fancy såler eller noe i skoene?
 7. Hvorfor blir tråder med de som har for lav BMI stengt? Jeg tenker at en person på 40kg som søker hjelp og råd her inne, har like mye rett på det som de på 150kg?Forskjellen er jo bare at en spiser for lite, og en spiser for mye. Like usunt begge veier jo?
 8. ikke fersk nei, sånn i pose fra kjøla
 9. jeg kjøpte en grillet kylling (hel), må den varmebehandles før man putter den i en ev. salat?
 10. Sånn prismessig er det billigere å kjøpe sukker å strø over havregrøten, enn å kjøpe en liten flaske honning. Er honning det beste valget uansett? Eller er honning flytende sukker?
 11. Tjukka

  Dagens negative

  Siste visdomstanna begynner å gjøre vondt
 12. Tjukka

  Dagens negative

  Finner rare, uforklarlige ting i valkene
 13. Har samme "problem" som deg, migreneanfall ved løping og hopping, og jeg kan garantere migreneanfall ved litt bevegelse utenom det vanlige. Å gå til lege hjelper ikke forebyggende mot migreneanfall, men man kan jo i det minste få medisiner som gjør anfallene overlevbare
 14. Blir med jeg også! Vil ned akkurat 20 kg i første omgang
×
×
 • Opprett ny...