Jump to content

Neveragain

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. Ikke nødvendigvis et dumt spørsmål, men vet dere hva prisen på sukrin og sukrinmelis ligger på over grensa?
 2. Det er rått Kari, kjempeflott! Takk for svar til alle 3! Har trent styrke 3 ganger i uken sammen med fotball 3 ganger i uken i perioden siden September. Får bare ta tiden til hjelp, selvom jeg har vannvittig dårlig tålmodighet!
 3. Hei, har nå gått ned 24 kg (still going strong) og jeg har fått en del løs hud. Jeg er bare en gutt på 17 år. Startet September med vektnedgangen men jeg føler at det tar utrolig lang tid før huden strammer seg. Hvilke erfaringer har dere?
 4. 129kg. Frokost(0730) går det i 2 brødskiver med enten ost og kokt skinke eller bare gulost og vann. ( Sunniva lettost) Lunsj (1145) Grov baguette med kokt skinke og ost, og 0,5l Farris. Måltid etter skole/før trening (1515) Skyr eller 2 brødskiver med kokt skinke og vann. Middag (17-1900) varierer mye men kylling går ofte igjen. Ofte salat som tilbehør. Kveldsmat (2000) Yoghurt uten sukker og fett eller 2 knekkebrød med gulost. Selvfølgelig kan jula spille en stor rolle på at jeg ikke har gått ned men det var ikke noe annerledes fra starten av Desember til Jul enn det det var tidligere, derfor er det litt rart at jeg har stått stille.
 5. Heisann! Er en gutt på 17 år og 188cm (ca) som startet å trene i August 2013. Siden da har jeg gått ned ca 15 kilo men i slutten av November/starten av Desember begynte vekta å så stille og det har den gjort siden. Har blitt veldig lite kaker og usunn mat i jula da jeg har passet ekstra godt på, og jeg har også trenet som vanlig gjennom hele julen. Har heller ikke gått opp i vekt. Jeg sliter derfor litt med motivasjonen siden vekta har stått stille i over en måned så jeg vil egentlig bare ha en bekreftelse fra noen her på at vektnedgangen kommer til å ta seg opp igjen hvis jeg fortsetter som før? Eller er det bare jeg som har dårlig tolmodighet? Jeg selv synes jeg har gått ned lite, men når sant skal sies så er jeg kanskje streng med meg selv. Trener forøvrig stryke 3 ganger i uka og fotball 3 ganger i uka.
×
×
 • Create New...