Jump to content

Tronaldo

Members
 • Content Count

  2582
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Tronaldo last won the day on April 30 2016

Tronaldo had the most liked content!

About Tronaldo

 • Rank
  Fitness blogger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tronaldo

  Hvor er alle?

  Synd at nettsida og forumet skal forsvinne som en smyger av en fis. Gå ut som en brakar! So long, and thanks for all the fitness.
 2. To uker med PSMF går nok helt fint. Du trenger jo ikke gorge deg meg gluten, det holder om du har det som en del av kostholdet ditt. Det er kjipt å måtte vente i ukesvis, men det fikser du. Spis pizza og drikk øl mens du kan! Glutenfrie alternativer er helt jalla i forhold. Jeg glemte for øvrig et siste alternativ over her: Det kan være at det ikke er gluten (eller FODMAP) du reagerer på i det hele tatt, men er det tvil så er det godt å utelukke om ikke noe annet Om du ikke kommer noen vei etter prøvene så søk hjelpe fra ernæringsfysiolog. Lykke til!
 3. #idontgetit Samma faen, jeg er #allergisk mot stenfrukt. Jeg titta såvidt på den første videoen til Whitten, men goddamn så mye sales pitch. Faen heller om jeg gidder se 2 timer med sånt. Virker opplegget fornuftig eller er det mye fluff?
 4. Nøyaktig hvor mye gluten du må spise vet jeg ikke, men poenget er å spise normalt. Hvis du kutter ut gluten som følge av lavkarbo så blir det jo likevel å kutte ut gluten i praksis. Det er lite lurt før en gastroskopi i og med at hele poenget er å sjekke om tarmen din blir skadet av gluten. Reduserer du glutenmengden betraktelig så kan det påvirke prøveresultatet. Hold ut til august! Er du usikker: Spør legen din. Sikker diagnose av cøliaki gjøres kun etter gastroskopi. De tar celleprøve av tarmen din, og analyserer denne. Er den skadet i tråd med cøliaki så får du diagnosen. Blodprøve gir kun en indikasjon. I tillegg må du ha en viss vevstype for i det hele tatt å kunne utvikle cøliaki. Har du ikke denne, men likevel reagerer negativt på gluten så kan du være en av de som faller inn i den omstridte kategorien "ikke-cøliakisk glutenintoleranse". Eller det kan være noe FODMAP du reagerer på som også er i hvete. Derfor spiser noen FODMAP-folk glutenfritt, selv om det egentlig ikke er selve glutenet de reagerer på. Noen folk har vanskelig for å legge på seg ved ubehandlet cøliaki. Andre legger på seg. Noen blir dødsdårlige om de får i seg gluten, andre kan spise i vei uten å reagere noe særlig. Det er mange ulike symptomer. Det vil vise seg etter en eventuell diagnose om det har noe å si for deg og kroppssammensetningen din. Ubehandlet cøliaki har i alle fall ingen fordeler. Mitt beste tips for gastroskopi: Bit ned på den munngreia, og PUST MED NESA og SVELG! Pust med nesa. Svelg. Pust med nesa. Svelg. Det er alt du tenker på mens det foregår. Rutinert Forresten: Det er nylig utviklet en vaksine for glutentullinger, av forskere i Oslo. Forskningen er ferdig, nå er det snakk om å få produktet ut på markedet. Det forventes å skje i løpet av 2-3 år. Så hvis det viser seg at du faktisk har cøliaki så blir det sannsynligvis ikke i mange år Sak bak betalingsmur: http://www.adressa.no/pluss/nyheter/2016/04/07/P%C3%A5-vei-mot-en-kur-for-c%C3%B8liaki-12566608.ece Hilsen cøliaker
 5. Fat Accepetance på svensk: http://www.dagbladet.no/2016/06/06/nyheter/sverige/sosiale_medier/kroppspress/44465726/ I dag kan vi lese om ei svensk jente som legger ut bilde av sin korpulente kropp til offentlig beskuelse som et motsvar til tynne strandkropper i sosiale medier. På sett og vis forståelig, for alle burde kunne nyte en fin dag på stranda. Her er det hun skriver: «Jeg sa tidligere i dag at jeg skulle fortelle hva jeg bekymrer meg for når jeg er på stranda. Så her kommer det. Det er ikke kroppen min, det er ikke de fine valkene mine, de søte cellulittene mine eller mine mektige bryster som truer med å hoppe ut av bikinien min om jeg gjør noe drastisk. Det er ikke min stilige rompe som kanskje er litt for stor for de små solsengene, og det er ikke mine unike feil som ingen andre har. Det jeg bekymrer meg for er alle andre. Jeg bekymrer meg for alle som ser ut som meg, men som skammer seg over det. Som gjemmer seg i håndkleet, eller aldri tar av seg t-skjorta. Som engstelig ser på alle andre for å se om de ser tilbake». For min del bikker det over når det blir en hyllest til usunnhet. Fordi Linda-Marie er uten tvil overvektig. Overvekt dreper i dag flere mennesker enn sult. Vi trenger ikke hylle overvekt. Det er ingenting å skryte av, det er tvert imot et voksende helseproblem som går an å forebygge med nogenlunde fornuftig kosthold og livsførsel. Å skryte av store pupper fordi du er feit er som å skryte av six-pack fordi du er tynn. Det er mellomting mellom tynn og feit. De "unike feilene" hennes er ikke så veldig unike. Høyt blodtrykk, høyt kolesterol, slitasjegikt, hjerte- og karsykdommer, søvnapné er alt annet enn "unikt". Åh så unik! Amputasjon er også en måte å bli kvitt "söta cellulitter" på. Lykke til med diabetesen, sier jeg.
 6. Eg kveit ikkje, men samme produsent har et proteinpulver med nøytral smak som er varmestabilt: https://strongr.com/no/bake-protein-deluxe.
 7. Mmmm, milkshake XXL pleide å ha kampanje samtidig som Strongr (tidligere Tech Nutrition) hadde kampanjer, men det virker som de har sluttet med det. Melder du deg på nyhetsbrevet så får du tips om når det er kampanje (pluss spammy greier innimellom, likevel verdt det IMO). Det er ALLTID kampanje på Prozyme i slutten av førjulstida. Like greit å handle inn for en stund framover når det først er 30% rabatt.
 8. Det må da gå an å finne noe proteinpulver innenlands (evt. i Sverige om det er nærme grensa) som smaker bra? Import fra utlandet med 350kr momsgrense er bare unødvendig IMHO. Gourmet Pro fra Gymgrossisten smaker bra. Kjøp sample packs om det finnes eller be om prøver. Til slutt finner du noe du liker. Bland gjerne med melk (om det passer kaloribehovet ditt), og la gjerne shaken stå i kjøleskap noen minutter for extra tastyness. Kjøp Prozyme mens det er på tilbud Det er kampanjer flere ganger i året, selges da for 699kr istedenfor de vanlige 999kr. Smaker mer som Dumle-karamell enn sjokolade, men samma faen det, smaker digg
 9. Trenger ikke se lengre enn artikler her: http://fitnessbloggen.no/3-tabber-som-odelegger-face-pullen-din/ http://fitnessbloggen.no/5-gode-grunner-til-a-trene-face-pull/
 10. Du kan prøve de to alternativene selv og se hva som skjer Søvn er viktig for restitusjon. Søvn er dypere restitusjon enn bare hvile. Det er mens du sover at testosteronproduksjonen er på topp. Kjapp googling på "sleep testosterone": Sleep loss dramatically lowers testosterone in healthy young men.
 11. Sannsynligvis lite å hente for deg med GSLP med de løftene der. Det kommer dog helt an på hvor viderekommen du er med tanke på ditt potensiale, ikke generelt styrkenivå. Eksempel: Justin Lascek fra 70sbig og forfatter av et par bøker om Texas Method fikk knebøyen sin opp fra 145kg for 3x5 til 200kg i løpet av 8 uker vha. Starting Strength da han trente under Rip. Han hadde allerede løftet vekter i flere år, men hadde fortsatt potensiale til å øke fra økt til økt i et par måneder. 55kg på bøyen i løpet av to måneder er slettes ikke dumt, spesielt ikke for en som i utgangspunktet er på viderekomment nivå (da ikke ut fra sitt eget potensiale, men generelt nivå).
 12. Jeg ser for meg at folk bruker det beste tilbudet de finner? De fleste vil ikke starte en liten bedrift for å skaffe seg proteinpulver til en billigere penge. Sånn for min egen del så kjøper jeg inn proteinpulver kun når det er på tilbud med 30% rabatt, som det er jevnlig for det produktet jeg bruker. Alle må begynne et sted, ja. Ulempen med lite info om bedriften (om det i hele tatt er en bedrift, vi vet ikke. Er den registrert i Br.reg?) er at potensielle kunder ikke vet om du er en kjernekar eller om du er en luring á la Ærlige Erlends Bruktbiler og Kosttilskudd. Det er mang en nettbutikk startet av enkeltpersoner som har startet bra med de beste intensjoner, før det skjærer seg på et eller annet vis og kundene sitter der med skjegget fullt av postkasser. Med lite kapital og lite lager skal det ikke mye til før det kan bli problemer med leveringer. Bedre føre var osv. Det er mer risikabelt å kjøpe av en ukjent enn av en etablert bedrift. Prisene er kanskje bedre, men ikke uten grunn. Uansett er det positivt for forbruker med mer konkurranse, jeg ønsker deg lykke til med det.
 13. OK, da er det i så fall greit. For kunders del er det fint med en nettside med mer info slik at det er mulig å se at det er en legitim sjappe. Noen linjer på et diskusjonsforum er lite å gå.
 14. Det er ikke så rart siden trådstarter neppe betaler inn merverdiavgift på produktene sine. Produkter blir ofte billigere da. Legg på 25% så blir prisene veldig like fra eksemplene over her: Mutant Mass 569kr * 1,25 = 711,25kr Optimum Nutririon 529kr * 1,25 = 661,25kr
×
×
 • Create New...