VegarL Skrevet 2. mars 2013 Skrevet 2. mars 2013 "Gamla skrev: Da må du ha koder jeg ikke har. JAMMEN er jo bare å bestille det da "Ordner seg alltid" For de som sliter akkuratt NU er det jo bare å avinstallere java, og så installere den nyeste.. Logge inn og så bestille kodebrikke etc Siter
Gamla Skrevet 2. mars 2013 Skrevet 2. mars 2013 "VegarL skrev: JAMMEN er jo bare å bestille det da "Ordner seg alltid" For de som sliter akkuratt NU er det jo bare å avinstallere java, og så installere den nyeste.. Logge inn og så bestille kodebrikke etc Trenger ikke bestille ny kodebrikke bare fordi java skaper seg:rolleyes: Men ja, innstaller på nytt, det gjør jeg ofte... Den andre koden kommer fra et gammalt system, noe jeg ikke har trengt, og ikke kommer til å trenge i framtia:P Siter
VegarL Skrevet 2. mars 2013 Skrevet 2. mars 2013 "Gamla skrev: Trenger ikke bestille ny kodebrikke bare fordi java skaper seg:rolleyes: Men ja, innstaller på nytt, det gjør jeg ofte... Den andre koden kommer fra et gammalt system, noe jeg ikke har trengt, og ikke kommer til å trenge i framtia:p Så inget problem da? Siter
Gamla Skrevet 2. mars 2013 Skrevet 2. mars 2013 "VegarL skrev: Så inget problem da? Jo, sånn ca annenhver gang bank-id skal brukes:P Siter
MartinK Skrevet 2. mars 2013 Skrevet 2. mars 2013 "Gamla skrev: Jo, sånn ca annenhver gang bank-id skal brukes:p Gå for bank-id på mobil da vel, så slipper du alt Java-rælet :-) Myr 1 Siter
Myr Skrevet 2. mars 2013 Skrevet 2. mars 2013 "Gamla skrev: 200 grader i 20minutt for en enkel kyllingfilet i ildfast form, nok? Bare et kjapt tips i forbifarten - bryn kyllingen i panna på høy varme først. Dette fører til at du lukker porene i kjøttet slik at den holder på vesken og blir mye mer saftig. Deretter trenger du bare et lite kvarter i ovnen på 180ish grader. Siter
Gamla Skrevet 2. mars 2013 Skrevet 2. mars 2013 "Myrheim skrev: Bare et kjapt tips i forbifarten - bryn kyllingen i panna på høy varme først. Dette fører til at du lukker porene i kjøttet slik at den holder på vesken og blir mye mer saftig. Deretter trenger du bare et lite kvarter i ovnen på 180ish grader. Hadde kjøttet i en veldig liten form, så den bada når den kom ut:P Siter
VegarL Skrevet 2. mars 2013 Skrevet 2. mars 2013 beste for kylling i ovnen er stekepose, 200grader 30min. nederste rille..damn..its like eating butter thats made of chicken..mmm tender. stikker ikke fuktigheta av. maggi juicy<3 alltid i mitt skap Grethe 1 Siter
Gamla Skrevet 2. mars 2013 Skrevet 2. mars 2013 "VegarL skrev: beste for kylling i ovnen er stekepose, 200grader 30min. nederste rille..damn..its like eating butter thats made of chicken..mmm tender. stikker ikke fuktigheta av. maggi juicy<3 alltid i mitt skap Bruker forma til å lage sausen i etterpå:cool: Siter
Gamla Skrevet 2. mars 2013 Skrevet 2. mars 2013 "VegarL skrev: Prøv kyllingkraft (fåes kjøpt) Meg du svarte? Siter
Li na Skrevet 2. mars 2013 Skrevet 2. mars 2013 Veit nokon om det er mulig å få tak i steikeposer? (Altså ikkje maggi-posene med krydder, men bare poser) Siter
Oddis Skrevet 2. mars 2013 Skrevet 2. mars 2013 "Li na skrev: Veit nokon om det er mulig å få tak i steikeposer? (Altså ikkje maggi-posene med krydder, men bare poser) Kjøpte det nettopp i dag på Coop. 5 poser til 20 kroner eller noe slikt. VegarL 1 Siter
Li na Skrevet 2. mars 2013 Skrevet 2. mars 2013 "Oddis skrev: Kjøpte det nettopp i dag på Coop. 5 poser til 20 kroner eller noe slikt. Da får eg leite der neste gang. Kiwi hadde ikkje sist eg leita... Litt greiere å betaler 20 kr for 5 poser enn 20 kr for en pose med krydder når man ikkje bruker krydderet... VegarL 1 Siter
Gamla Skrevet 3. mars 2013 Skrevet 3. mars 2013 Man kan vel trygt si at jenter også bedriver en variant av kukerundtsyndromet? Fitterundtsyndromet. Jeg er hellig overbevist... Fny, melis1988, Signe og 2 andre 5 Siter
Kimae Skrevet 3. mars 2013 Skrevet 3. mars 2013 "AnetteK skrev: Er dette en bra workoutrutine? PlastBox og SlayerDad 2 Siter
LeanMachine Skrevet 3. mars 2013 Skrevet 3. mars 2013 Har bakt skoleboller, eneste problemet er at jeg skjønte for sent at jeg skulle ha den gule guffa i midten med i stekinga i ovnen? Er løpet kjørt, eller kan jeg fortsatt gjøre det på en annen måte selv om bollene er stekt?? VegarL 1 Siter
Aslak Skrevet 3. mars 2013 Skrevet 3. mars 2013 "AnetteK skrev: Er dette en bra workoutrutine? Ikke i mine øyne. Den har forøvrig ingenting med crossfit å gjøre, og han fyren var bare rar. Anreka 1 Siter
Afterall Skrevet 3. mars 2013 Skrevet 3. mars 2013 Crossfit har vel ikke akkurat patent på god, gammeldags sirkeltrening. Og slik jeg forstår det er han fyren bare en som har prøvd det offisielle programmet, og viser det videre. Om ikke annet så er hvertfall øvelsene passe fornuftige, og programmet er definitivt tidseffektivt. Anreka 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.