Jump to content

Grethe

Members
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

 1. Noen som kan anbefale en god og presis personvekt?
 2. Grethe

  Xls medical

  Nnnh, har aldri prøvd så det kan jeg vanskelig svare på! Det er forøvrig tre forskjellige produkter i den serien...
 3. Grethe

  Xls medical

  Er det noen som har erfaringer med disse produktene for vektnedgang?
 4. Grethe

  Pepsi max?

  Jeg fååår såååå vondt hode av pepsi max! Men drikker grans cola lighten fra rema, som jeg syns smaker som pepsi max, men den får jeg ikke hodepine av!
 5. Jeg har hatt problemer med magen så lenge jeg kan huske. Har flashback fra barndommen der jeg sitter i trappa utenfor soverommen til foreldrene mine og griner fordi jeg har så vondt i magen og er kvalm... Har vært inn og ut av legekontor,psykolog og sykehus og kommet ut med diagnoser som ; PTSD, klinisk deprimert, sår i spiserøret, refluks, astma/allergi, lavt stoffskifte, fruktosemalabsobsjon, mellomgulvsbrokk, b12 mangel, endometriose, utbrent, gikk til en psykolog som var bombesikker på at jeg hadde ME.. Ingen vil utrede meg for det. Etter siste sykehusinnleggelse der jeg hadde så sterke magesmerter at jeg lå å brølte i sofaen har jeg lest meg opp på ibs og jeg har så og si alle symptomer på det. Jeg fikk fjernet galleblæren i 2007 og etter det har plagene eskalert noe voldsomt. Jeg har noen smerteanfall som sentrerer seg i mellomgulvet som minner om det jeg kan tenker meg rier kjennes litt ut som. Det er vanskelig å forklare. Smertene bygger seg opp til det uutholdelige og trapper seg sakte ned. Det er vanskelig å puste og prate normalt når det står på. Er det noen som har opplevd noe lignende? Alt jeg skal gjøre må planlegges nøye, og det må beregnes godt med tid fra et måltid til en aktivitet i tilfelle jeg får diare etter maten. Jeg må helst ikke slippe gass andre plasse enn hjemme itilfelle det er mer enn luft som kommer... Noen som ofte resulterer i sinnsyke magesmerter etter besøk eller på jobb fordi det bygger seg opp så mye luft i tarmen. Jeg driver for tiden å planlegger å prøve glutenfritt og med mindre karbo. Jeg har prøvd det en periode før med godt resultat og mye energi! Men det ble vanskelig og jeg ramla av og ble kjempedårlig igjen. Det er dyrt, krever mye planlegging men jeg tror det kan være verdt det!
 6. Hvis man får gangsperre, bør man vente med å trene styrke igjen til den har gitt seg??
 7. Grethe

  Ukas tilbud

  Jordbær 20 kr for en kurv på coop obs!
 8. Yoghurtnøtter og is!! Klarer altså ikke å holde meg unna is når det er sol og varmt!
 9. Nei det har jeg ikke! Men du som er så flink, klarer sikkert å finne noe om dette som står på norsk og er mulig å forstå?
 10. Grethe

  Dagens Glade

  Jeg så 30 på målern på et tidspunkt, men er ganske sikker på at den sto rett i sola da! Ja ser den, er ganske vant med fryktelig plutselige værskiftninger her til lands, men er værre når det går andre veien.
 11. Grethe

  Dagens Glade

  Jah, var så kaldt at jeg måtte ha på bikini!
 12. Jeg har hørt at det ikke er bra hvis man har lavt stoffskifte, men har aldri fått noen god forklaring på hvorfor!
 13. Grethe

  Dagens Glade

  20 grader i skyggen!
×
×
 • Create New...