Gå til innhold

VegarL

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3 396
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av VegarL

 1. Før..Anbefaler egentlig ikke pga noen av de er så sterke (som feks linnex) at du kan få strekk/andre ubehag/smerter som du ikke merker pga den. Bedre å ta på en dag hvor du slapper av og har rehabøvelser som rulling, tøying etc.
 2. skriver under på denne..leide kjellerleilighet som hadde dreneringspumpe og alt..MEN tempforskjell etc gjør at dt blir kondens og fukt ekke noe særlig over tid..jeg hadde senga mi inntil veggen sant..og var forkjøla i 3mnder..visste seg at kulda hadde slått gjennom og var fukt mellom seng og vegg..var svartmugg på hele sida av senga..får du slike sporer i lungene ekke det noe særlig..! Flytta og alt er i skjønneste orden..friskere enn noen sinne, mye mer energi og opplagt, sover bedre også. Kan også anbefale å ta deg en EUkontroll.. Ekke det dummeste å starte året med..Liten blodprøve så sj
 3. Er nok ikke bare tunga og ganen som har noe for smakssansene å si .. Gjelder ikke bare kanel.
 4. A ha så det er blitt slik ja..Før kunne man bruke den flere ganger..
 5. Er det slutt på rabattkode på iherb nå eller? Finner ingen plass å skrive det inn...
 6. På med knebinda, nå ska det curles!
 7. Varierer..vi har 3 forskjellige på gymet og den jeg syns er best og bare bruker er rundt 45-55kg om jeg husker riktig. Varierer voldsomt..Men teller aldri med den...Ikke gjør dt heller hihi
 8. inbody o.l maskiner er noe tull Bruk speilet.
 9. beta alanin (funker bra i forhold til syre og halvstive bein, dokumentert effekt) og kreatin!! tar dere magnesium anbefaler jeg en større dose kalsium samtidlig.. dette gjør opptaket enda bedre.
 10. Pøsa på med mineraler og vitamienr, bla magnesium kalsium vitc...hvis du vet du skal noe sånt så dobble inntaket..s Og så er folk forskjellige, noen vet ikke hva syre er og andre får det med en gang..Har jo litt med hvor godt trent man er også..
 11. Bruker tråden jeg..Slipper jeg lage en NY en.. JEG VIL HA HARDCORE RAP!! Type JediMindTricks stil...Ikke kom med noe softshit fugees o.l... tips? Sangene må starte relativt kjapt også..Gidder ikke sette en sang for å høre en intro eller skitsnakk i 1min
 12. Tja...en grei skuring er jo havremel+proteinpulver..rist sammen og drekk! ett stykke frukt ved siden av.
 13. For at på scena er det store kraftige lys..Da ville den hvite kroppen bare forsvinne.. Det får frem musklaturen. Samme med damerne har ekstra sterk sminke.
 14. proteinpulver og havremel og melk/vann med mctolje istede da? er jo bare maltodextrin og annet groms i derre gainerskiten.
 15. Alle har da rævmuskler..er bare å trene hardt og spise bra så kan da hvem som helst få rumpe.
 16. http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/bcaa-powder-1200-457-g Den e god Nanoproxil feks. PWO bestiller jeg helst fra utlandet (england)...Men den der er stimulantfri og clean mtp dopinglista.
 17. Mat er jo alfa omega..det må man sette først=) Joda BCAA er fint det, hvor vidt det er nødvendig som i at det gjør en funksjon er jo diskuterbart. MEN en boks 500gr BCAA med digg fruitpunchsmak er jo ikke å forrakte og billig;) Selv er jeg kosttilskuddsjunki og tar det lovlig jeg kan ta
 18. Det jeg bruker å si er..Har du råd..FINT. Har du ikke mulighet til å ta deg råa (andre prioriteringer kanskje feks) så har det ikke noe å si. Er få kosttilskudd bortsett fra vitamineraler og omega jeg anbefaler..Det må bli preworkout og HMB (sistnevnte får du ikke kjøpt i norge).
 19. KJØR PÅ For alt du vet er det bare ei venninne..gutter har jo det også..Faktisk så fins det gutter som har venninner de IKKE ønsker å gå te sengs med..believe that shit..Hvis han sier han liker deg så gjør han jo det..Men du kan jo bare være reservert når dere dater for å være sikker på at det er du han vil ha og ikke bare vil ha ei ekstra ei sant. Regner med kidden får proteiner via kosten også..Så det er bare bra.. Gi han heller proteinshake med sjokoladesmak istede for sukkerbumbe med oboysjokomelk også. -------- Jeg leste avisa her en dag. Og på baksiden er det intervju
 20. Artig det med steinalderkosten...Det mange glemmer er at den varierer fra hvor i verden du bodde..Så kanskje de laga smoothie i søraamerika kanskje?!?!?!
×
×
 • Opprett ny...