Gå til innhold

Fny

Medlemmer
 • Innholdsteller

  177
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fny

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Fny

  Dagens Glade

  etter å ha vært avlogget herfra i flere måneder, ser jeg at jeg har litt å glede meg til i den bilde-gif tråden:)
 2. jeg bodde i Tyskland (Hannover) i ett år, 98-99. Sauerkraut var visst veldig typisk tysk, men ikke de jeg bodde hos, da de brukte det som omslag på beina på hestene hvis de var halte. Ellers var det ganske stas med kongelige. Han derre tyske prinsen, som slo en eller annen med en paraply. Det var hele radiokomiprogrammer om det. De visste hva de norske kongelige het osv. Mange familier som hadde aupairer. Store åkre med digg hvit asparges. Heh, nå ble det mye surr her. Banneord, arsch og arschloch for eksempel. Påske, ut å lete etter egg fra påskeharen.
 3. Fny

  Game of Thrones

  jeg begynte med å se på serien uten å ha lest bøkene. Syntes den var knall. Så begynte jeg på bøkene (ca etter ses. 2), og har forlengst tatt igjen serien, og synes det er igrunn like knall å lese først, for så å se serien. Det var ikke noe minus å ha lest bøker nå i den sesongen som var nå hvertfall, selvom man vet mesteparten som kommer. Maange karakterer, så kanskje du må se serien og lese bøkene både en og to ganger for å få med alt
 4. Fny

  Game of Thrones

  dere allvitende.. når kommer a dance with dragons på norsk?
 5. ser den for 2. gang nå Kommet til ses. 3, like bra som første gang
 6. Fny

  Game of Thrones

  I dag er i går i morgen. *glede*
 7. er det godt med tunfisk på pizza? Ikke sånn sunn pizza altså, men årntli pizza...
 8. Fny

  Dagens Glade

  foreldrene mine har kjøpt hus i dag!
 9. Fny

  Game of Thrones

  jeg får ikke sett før i morgen. Furt.
 10. Fny

  Game of Thrones

  det ser sikkert tøffere ut på tv med en løpende kjempe mot skremte menn, enn krabbende kjempe. Kanskje. Jeg ønsker meg veldig dobesøk, og Hunden jeg da.
 11. Fny

  Game of Thrones

  aha! Jeg har faktisk ikke tenkt over i det hele tatt denne sesongen, men hadde vært en knall avslutning ja også bare et år til neste episode liksom
 12. Fny

  Game of Thrones

  Når du sier fruen, mener du da .... ok, hvordan spør man om noe uten å si for mye.. Jeg er også klar for litt mer Arya og bissevovven.
×
×
 • Opprett ny...