Raptorial Skrevet 12. oktober 2013 Del Skrevet 12. oktober 2013 Mhm. Jeg skjønner den selvfølgelig, og for meg så var det vanskelig å greie "switchen" til å bare se på mat som mat. Ting som så ekle ut hadde jeg ikke lyst til å spise, fordi... ekkelt. Men når jeg innså hvor mye god mat jeg missa, så var det å tvinge meg selv til å switche. Å aktivt smake. Jeg kan enda ta meg sjæl i å tenke for mye over hva jeg spiser, og så miste lysta på den retten... men det skjer sjeldnere og sjeldnere. Eksempelvis rakfisk. Jeg elsker rakfisk... Men jeg greier som regel ikke spise mer enn to porsjoner, for plutselig så "går det opp for meg" hva jeg spiser og at det virker ekkelt og sånt.. Det er litt som å møte veggen når man driver med cardio.. Plutselig er det bare nok. Et annet eksempel er melormer. Iallefall her i landet, eller den vestlige verden generelt, så er jeg blant det mindretallet som spiser melormer.. Men det var jævlig vanskelig første gangen jeg skulle smake, for man veit jo hva det er... man har sett dem.. Det er stor "æsjfaktor".. men det er godt, hvis man gir det sjangsen. (når jeg tenker meg om, så er ikke ål som abbor.. men det var det jeg umiddelbart kom på, så jeg skreiv det... burde brukt lenger tid på å finne ut hva det smaker som, men står det stille så står det stille) Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24466-det-du-ikke-spiser/page/12/#findComment-869243 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vikka Skrevet 12. oktober 2013 Del Skrevet 12. oktober 2013 Før var jeg kjempe kresen og levde omtrent på makaroni med ketchup, var veggis og hadde generelt et litt forstyrra syn på mat. Så tok jeg treninga mer seriøst og begynte å spise kjøtt for å få orden på kostholdet igjen. Nå spiser jeg omtrent alt jeg kommer over, og elsker å prøve ut nye ting. Sålenge det ikke er farlig tar jeg utfordringen med å iallefall smake på det før jeg sier "liker ikke". Mange ting som er gufne når man vet hva det er, men så får man en god mestringsfølelse når man er tøff nok til å prøve Har ikke prøvd ut melormer enda, og det spørs vel om jeg hadde vært så begeistret , men ellers er jeg enig Mye man går glipp av dersom man ikke gir det en sjanse. Aurelius, Afterall, FitFish og 2 andre 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24466-det-du-ikke-spiser/page/12/#findComment-869252 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest QueenWinther Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 Fårikål fordi det smaker herk Lutefisk fordi det smaker herk Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24466-det-du-ikke-spiser/page/12/#findComment-870015 Del på andre sider Flere delingsvalg…
fitflyer Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 Det "må" da være pga utseendet? For snegler er jo fantastisk digg, og smalahove er jo noe av det beste vi har her til lands. Ål er jo, smaksmessig ikke så langt fra abbor (syns jeg, da).. så der ser jeg ikke at det er smaken som skal være veldig rar. Nei, ikke egentlig. Har prøvd ål, snegle og smalahove... og... nei, I won't repeat. Prøver som regel det meste.. har spist f.eks fruit bat, barracuda og mange andre rare ting, så det er ikke pga utseendet. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24466-det-du-ikke-spiser/page/12/#findComment-870019 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Raptorial Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 Nei, ikke egentlig. Har prøvd ål, snegle og smalahove... og... nei, I won't repeat. Prøver som regel det meste.. har spist f.eks fruit bat, barracuda og mange andre rare ting, så det er ikke pga utseendet. Oo, du har smakt flyvende hunder? Awesome. Har ikke fått muligheten til det, selv. (merkelig nok? ) Men barracuda har jeg jo fått i meg. Men de har jo allerede utseendet med seg. De er jo som ei sexy gjedde Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24466-det-du-ikke-spiser/page/12/#findComment-870035 Del på andre sider Flere delingsvalg…
fitflyer Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 (Barracuda) er jo som ei sexy gjedde Holdt på å ramle av stolen her nå.. hehe Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24466-det-du-ikke-spiser/page/12/#findComment-870054 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tor Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 merker at alle har ei litt lengre liste. Sennep. All there is Pinglo og FitFish 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24466-det-du-ikke-spiser/page/12/#findComment-870061 Del på andre sider Flere delingsvalg…
CauseEffect Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 Veit ikkje om det er noko eg absolutt ikkje et, men eg et svært sjelden: Sennep Lutafisk Chips (sjokolademann her ) Ribbe (inb4 negs) Smågodt (men ikkje fordi eg ikkje likar det) Fårikål Rømmegraut Blautkaka (bløtekake) Eple (allergi) Valnøtter (allergi) Kjem ikkje på meir i farta Tor 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24466-det-du-ikke-spiser/page/12/#findComment-870084 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 Jeg er ikke så veldig glad i blåskjell, men jeg tror det er omtrent der grensen går. Alt må smakes på, og blir jeg servert saueøyer og torsketunge i middagsselskap går det ned Aurelius og fitflyer 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24466-det-du-ikke-spiser/page/12/#findComment-870173 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tjukka Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 Det mørkegrønne på purreløk, og yoghurt. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24466-det-du-ikke-spiser/page/12/#findComment-870209 Del på andre sider Flere delingsvalg…
CelineMaria Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 æ spise ALT utenom kaviar jallajalla og Lena Ludvigsen 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24466-det-du-ikke-spiser/page/12/#findComment-870278 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tingeling87 Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 Kaviar: fordi det har litt merkelig konsistens og ikke har noen tyggemotstand Rekerogn: fordi det kiler i ganen og ikke har tyggemotstand. Farseprodukter (unntatt medisterkakene til mamma): Jeg liker det ikke. Ofte litt for myke og salte syns jeg. Fiskepudding: Igjen dette med tyggemotstand. Blekksprut: jeg nekter å tro at de som sier at dette smaker godt er ærlige med seg selv og omverdenen. Gammelost: skulle gjerne likt det for proteininnholdet er svært høyt (50%), men smaken da... Men igjen: Før likte jeg ikke brunost fordi jeg syns det kilte i ganen, jeg likte ikke egg i noen form (stekt,omelett,røre,kokt) pga konsistensen, oliven, reker, majones og kokt skinke var også helt uaktuelt å innta, og nå idag spiser jeg alt dette med stor glede, så hvem vet; kanskje jeg blir en hardbarka farse- og blekksprutelsker om noen år (lets hope not) 02-snapper 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24466-det-du-ikke-spiser/page/12/#findComment-870306 Del på andre sider Flere delingsvalg…
langaard Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 Kaviar: fordi det har litt merkelig konsistens og ikke har noen tyggemotstand Rekerogn: fordi det kiler i ganen og ikke har tyggemotstand. Farseprodukter (unntatt medisterkakene til mamma): Jeg liker det ikke. Ofte litt for myke og salte syns jeg. Fiskepudding: Igjen dette med tyggemotstand. Blekksprut: jeg nekter å tro at de som sier at dette smaker godt er ærlige med seg selv og omverdenen. Gammelost: skulle gjerne likt det for proteininnholdet er svært høyt (50%), men smaken da... Men igjen: Før likte jeg ikke brunost fordi jeg syns det kilte i ganen, jeg likte ikke egg i noen form (stekt,omelett,røre,kokt) pga konsistensen, oliven, reker, majones og kokt skinke var også helt uaktuelt å innta, og nå idag spiser jeg alt dette med stor glede, så hvem vet; kanskje jeg blir en hardbarka farse- og blekksprutelsker om noen år (lets hope not) Takk for tipset, da skal det handles gammelost i morra Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24466-det-du-ikke-spiser/page/12/#findComment-870334 Del på andre sider Flere delingsvalg…
væssen Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 Enkelte folk må ha et veldig kjedelig kosthold, klart sundt men kjedelig. Jeg spiser alt, faktisk så tygger jeg akkurat nå på litt skjokolade før jeg skal steke med 3 feite egg og ha på brødskiva med litt dressing, sammen med en proteinshake og litt annet kosttilskudd stæsj. yolo (ironiyolo) Lena Ludvigsen og FitFish 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24466-det-du-ikke-spiser/page/12/#findComment-870519 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Minni M Skrevet 21. oktober 2013 Del Skrevet 21. oktober 2013 Kjenner at denne tråden provoserer meg! så mye god og bra mat som blir "æsjet og Fysjet" til Raptorial og Aurelius 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24466-det-du-ikke-spiser/page/12/#findComment-874332 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LeanMachine Skrevet 21. oktober 2013 Del Skrevet 21. oktober 2013 Kjenner at denne tråden provoserer meg! så mye god og bra mat som blir "æsjet og Fysjet" til Hvorfor det? Liker man det ikke så liker man det ikke. Jeg kan ikke bare magisk like fårikål. Sorry meg, men det syns jeg ikke er godt. Hvis ejg ikke hadde smakt det og sagt æsj hadde det vært en helt annen sak Det er bare barnslig. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24466-det-du-ikke-spiser/page/12/#findComment-874338 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grishnackh Skrevet 22. oktober 2013 Del Skrevet 22. oktober 2013 E ikkje so utrulig begeistra for cottage cheese blåskjell og østers, men ellers e eg no ganske so alltetande(y) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24466-det-du-ikke-spiser/page/12/#findComment-875401 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Helluuu Skrevet 23. oktober 2013 Del Skrevet 23. oktober 2013 Brød, pasta og glutenholdige produkter (pga cøliaki, og de glutenfrie alternativene er virkelig ikke gode..) Majones Sylteagurk Kaviar Blåmuggost Oliven Sukkerholdige drikkevarer (brus, juice etc - av samme grunn som dere andre; hva er vitsen når det finnes sukkerfrie alternativer? ) Og sist men ikke minst - Dravle! Fy søren.. Ble lurt til å spise det en gang da jeg ble fortalt at det var hjemmelaget karamellpudding. Hands down det jævligste jeg har smakt. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24466-det-du-ikke-spiser/page/12/#findComment-875904 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thess Skrevet 23. oktober 2013 Del Skrevet 23. oktober 2013 merker at alle har ei litt lengre liste. Sennep. All there is Hva med burger fra McDonald`s?.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24466-det-du-ikke-spiser/page/12/#findComment-875914 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eliza Skrevet 23. oktober 2013 Del Skrevet 23. oktober 2013 Hva med burger fra McDonald`s?.. Og saus og wok Thess 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24466-det-du-ikke-spiser/page/12/#findComment-875917 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.