Gå til innhold

væssen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Det er utrolig utrolig offtopic men ingen har lyst til å gi feedback, jeg tar i mot alt, dårlig eller bra, tar imot alt med åpne armer! På forhånd takk! https://soundcloud.com/joachim_johansen/sebastian-ingrosso-tommy-trash-john-martin-reload-joachim-johansen-remix
 2. nesten 100% sikkert lasta opp før, men en gang til skader ikke!
 3. Forresten du er kul. Edit: Og ja, når det ikke er så mange folk på treninga så curler jeg i den ene squat racken
 4. Jeg er overhodet ikke en "dick" på trening som noen folk sikkert har fått inntrykk av (hvorfor har de fått det?). Prøver å legge opp øktene mine slik at når det er mange folk så kjører jeg supersetene på så lite plass som mulig og helst uten å bruke for mye stæsj. Jeg lurer virkelig på hvorfor folk fikk anfall når jeg skrev at jeg blir sur når folk tar ting midt i settet mitt som jeg åpenbart holder på med, skjer på ikke-rushtids dager også. Bare fordi jeg ikke er like svær som deg betyr det ikke at jeg ikke bryr meg om du tar utstyret jeg bruker.
 5. 2 dumbells og 1 ez bar i 1 min av gangen er for mye å be om?
 6. Fordi det gjør meg glad og jeg har en pizza i ovnen 23:14.
 7. Jeg synder litt til idag også, nok en gang ikke om kosthold men la nå gå mtp at det ikke er noen annen syndetråd. Jeg synes at det var kjekt med litt Basshunter igår så idag gikk det faktisk med 3 sanger Scooter. Jeg vet ikke om dette er som å ta sosialt selvmord på fitnessbloggen da jeg er ganske ny her.
 8. Craze, føler ikke noe kick i det hele tatt, men når jeg ikke tar den så blir jeg bare slapp, er det psykisk?
 9. 12,3% for snart 2 måneder siden, føler jeg har kommet meg så sinnsykt siden sist så gleder meg til neste gang!
 10. Har kanskje ikke noe med kosthold å gjøre men jeg hørte på Basshunter på trening ista.
 11. Folk som tar f.eks stanga jeg bruker i et superset som andre øvelse mens jeg driver med den første. De folka fortjener permanent post legday.
 12. Enkelte folk må ha et veldig kjedelig kosthold, klart sundt men kjedelig. Jeg spiser alt, faktisk så tygger jeg akkurat nå på litt skjokolade før jeg skal steke med 3 feite egg og ha på brødskiva med litt dressing, sammen med en proteinshake og litt annet kosttilskudd stæsj. yolo (ironiyolo)
 13. væssen

  Internett er tomt

  Youtube blir aldri tomt
 14. Et balansert kosthold er en kjeks i hver hånd.
×
×
 • Opprett ny...