Gå til innhold

Grishnackh

Medlemmer
 • Innholdsteller

  369
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Grishnackh

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 25. des. 1991
 1. Kan kjøpe vakuum maskin på jernia osv. Eller http://www.sousvidenorge.no/butikk/sous-vide/vakuum
 2. Når det gjelder middag så kan du lage opp porsjoner med kjøtt, grønt, potet/ris/pasta, saus og vakuumere allt i en pose i fornuftig størrelse. Eller lage opp for eks kylling med saus, kjøttkaker med saus osv og vakuumere det i porsjonstørrelse. Siste er det mest fornuftige å gjøre, da trenger du bare litt grønt og noe mettning så er middagen klar. Og holder seg også best på denne måten. Kan fint få holdbarhet i to uker på denne måten.
 3. http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/lying-dumbbell-tricep-extension
 4. Prøv deg på noen hammercurls du, støtte kan være en ide om det er en vedvarende plage.
 5. Er 1001 måter å trene biceps så er nok så lett som å finne seg en ny øvelse hvis denne gjør vondt
 6. E ikkje so utrulig begeistra for cottage cheese blåskjell og østers, men ellers e eg no ganske so alltetande(y)
 7. Vel for å være helt ærlig så kan en jo bli og holde seg så tynn som en bare vil uten å trene i det hele tatt. Men, det forutsetter jo et noe mer pirkete kosthold enn om du trener(y) Kalorifattig mat er da gjerne tingen(y)
 8. Matlaging kan gjøres veldig enkelt, MEN det er jo også kansje forutsatt at de andre i familien ikkje kommer til å spise det samme som deg når du er på diett. Brun ris, kokt kylling, grønnsaker og noe rømme med litt urter i så er jo middagen dekket. (lag opp for 2 dager i slengen for eks, og bytt ut kylling med fisk ol og varier grønnsaker) Og her kommer det artige, spis middag ( altså samme greiene ) to ganger om dagen, ta det med i en boks til lunsj og resten til middag. Utenom dette så er jo havregrynsgrøt til frukost med melk noe som holder det gående lenge.
 9. Spis mindre før trening og mer etter trening da vel:huh:
 10. Om du vil bli større spis mer mat(y) Om du følger det programmet så skal du se du vokser, gitt at du får i deg næring
 11. Derfor eg slit so jævlig med knebøyen min ja:blush:
×
×
 • Opprett ny...