Gå til innhold

Anbefalte innlegg

[ATTACH]110254[/ATTACH] [ATTACH]110255[/ATTACH] De verste sunne produktene jeg noensinne har smakt, og det for meg som elsker stevia og cc :p

Jeg synes den var kjempegod!:p men litt for stiv pris til at jeg kjøper den ofte

Fortsetter under...

Har smakt opptil flere sjokolade proteinpulver, usj.. Blir kvalm bare ved tanken, med melk eller vann, like ille!

Klarer heller ikke mandelmel, laget en kake på mandelmel som skulle smake heeelt lik vanlig kake, kyss meg i ræva..

  • 11 måneder senere...

Annonse

Søtpotetfries.

Genrelt søtpotet.

Og alt av sunnere bakverk som skal ha en eller annen form for melerstatning. Vaffelkake av egg og banan = spiselig. Vaffelkake av egg, mel ditt og fiberhusk datt = sagflis.

Annonse

"Kake" bestående stort sett av eggehvitter, sukrin (fra iHerb) og kakao (til nød litt mel og vann i tillegg). Det ser jævlig godt ut, smaker egentlig ingenting, også blir jeg så tørst etterpå at jeg tror jeg dør hver gang. Noen andre som reagerer sånn på erytritol?

Lavkarbo pizza med blomkålbunn...

:yuck:

Åh? Jeg har hørt veldig mye positivt om dette og har lenge tenkt meg å prøve det ut selv!

Som oftest er jeg svært skeptisk til alle sånne alternative oppskrifter da jeg aldri får dem til, men mener å huske kriweb la ut en oppskrift på pizzabunn av blomkål.. Og det var et kvalitetsstempel i min bok som gjorde at jeg ville prøve..? Smaker grusomt?

Åh? Jeg har hørt veldig mye positivt om dette og har lenge tenkt meg å prøve det ut selv!

Som oftest er jeg svært skeptisk til alle sånne alternative oppskrifter da jeg aldri får dem til, men mener å huske kriweb la ut en oppskrift på pizzabunn av blomkål.. Og det var et kvalitetsstempel i min bok som gjorde at jeg ville prøve..? Smaker grusomt?

Det smaker vel blomkål... blomkål med smeltet ost og tomatsaus....

Er ikke spesielt glad i blomkål, så jeg er nok litt forutinntatt, men definitivt ikke en hit hos meg!

Har aldri lagd noe som smakte så stygt at jeg ikke klarte å spise opp men her er noen av det verste jeg spiste ofte da jeg bodde på hybel.

Tunfisk rett fra boksen. (Helt greit)

Tunfisk&gresk matyoghurt most sammen i liten skål (stygt)

Tunfisk på frossenpizza (Helt greit)

Etteroppvarmet kokt torsk (type billig, frossen) med ris og brokkoli til middag fire ganger i ei uke. (jævlig)

Havregryn med proteinpulver og vann (Spiste dette til frokost hver dag i nesten ett år uten noe form for variasjon pga. billig (melk=dyrt) og dæven døtte hvor lei jeg gikk)

Har aldri prøvd bønner i bakst, bare brukt kikerter. Mye bedre og smaker ikke kikerter overhode, og alle mine versjoner med cookie dough, brownies og muffins har funka fett (har flere som har smakt og mener det samme). Til dere som baker med proteinpulver - pass på at det er et blandingspulver (50 % kasein, 50 % myseprotein) eller rent kaseinpulver. Why? Med whey/myse tørker baksten inn og det blir så sykt tørt. Man kan også bruke bakepro som tåler høyere steketemperatur. Vanlig proteinpulver tåler ikke så høy steketemperatur. Men det er faktisk ikke et must å bruke proteinpulver i bakst selv om det står det, jeg modifiserer ALLTID oppskriftene. Man kan øke andelen proteiner med å bruke egg eller kesam for eksempel. Vanlig sukrin funker ikke i bakst, bruk heller stevia (minimalt, en-tre dråper mer enn nok) eller sukrin gold (som løser seg bedre opp). Kokosblomstsukker er mye mer næringsrikt enn sukker, honning og agavesirup funker kjempebra som søtning.Jeg liker å bruke kokosolje til steking og baking. Jeg anbefaler også hjemmelagde bounty som kan lages med uten tilsatt sukker. Også peanutbutter fudge. Mmm...

Men en ting er sikkert: Er du i form og trener hard styrke jevnlig, er ikke sukker eller hvetemel det verste du kan få i deg (alt med måte da). Karbohydrater kan være med på å øke forbrenningen og det er viktig å fylle på glykogenlagrene. Grunnen til at folk bruker glutenfritt mel er egentlig fordi de sliter med glutenallergi. Det er blitt trendy å spise glutenfritt, drikke laktosefri melk og spise lavkarbo, og i tillegg masse proteiner (ofte mer enn du trenger), men det er ikke særlig sunnere å droppe gluten eller laktose. Skal du yte på topp, trenger du påfyll for å gi drivstoff til musklene. Og har du ingen allergier, trenger du ikke å bruke masse penger på unødvendig mye dyre produkter. As Long As It Fit Your Macros ^^

Kikerter i mat smaker ikke kikerter? Jeg ringer oksebæsj.

Når det kommer til jævlig fitnessmat så må jeg vel si at omtrent alt av fitnessvarianter har vært jævlig.

Enten kan det stå for seg selv, eller så kan det ikke. Kan det stå for seg selv slenger man ikke på "fitness" eller "sunn/sunne"

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...