Gå til innhold

Natalie90

Medlemmer
 • Innholdsteller

  152
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Natalie90

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hvilken type riskoker har du?? =)
 2. Hvorfor gjør du det?? Hvordan blir konsistensen da? tilsetter du proteinpulver etter koking andre gang da?
 3. Det har jeg.. Så hvis du er interessert så er de dine
 4. Hva hvis man er helt motsatt med tanke på trening og svetting?? Jeg kan feks være helt kald i huden selv om jeg svetter og trener.. Svetter svært lite da, plagsomt lite egentlig.. Ligger IKKE i underskudd nå.. Har gjort det før sommeren, og var noenlunde likedan da.. Any thoughts??
 5. Aha.. Ja, kan vel kjenne meg litt igjen i det ja.. Jeg er generelt en frysepinn da, har det noe å si med tanke på makroer? Om det KAN ha da selvsagt?
 6. Det gjør jeg også! Så rart.. Har ikke tenkt så mye over det før jeg leste at du frøs etter måltider med lite/ingen karbohydrater. Akkurat det samme gjør jeg.. Vet du hva som gjør det? Hva som evt. Kan være årsaken?
 7. Hei! Har et par proteinpulver til salgs. Whey gourmet i peanøttsjokolade smak. Har tatt et scoop av den, selges for 200 kr. Det er denne typen: http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/whey-gourmet-908-g Har et fra scitec nutrition i sjokolade peanøtt smak. Er 700 gram igjen av 900 som totalt var i. (Ja, jeg har veid det..) . Selges for 200 kroner. Er dette: http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/100-whey-protein-2350-g Selger også to myofusion probiotic. En med sjokolade smak og en med sjokolade/peanøtt smak. Denne typen: http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/myofusion-probio
 8. Er det godt å blande casein sjokoladeprotein med fun light??? Hadde jeg aldri trodd!
 9. Men! Hvis det ikke inneholder kalorier hva inneholder det da?? :/
 10. Tusen takk for svar! Prøver meg med stepkasser og vektskiver!!
 11. Hei! Jeg lurer på hvordan jeg kan få til en ordenltig boksbøy? Altså, hvordan kan jeg bygge opp "benken" for at den skal bli under paralell? Har lest en del på t-nation og der stod det at man kunne bygge opp vektskiver som "benk"? Er det noen som har noen erfaringer med dette, evt. andre muligheter?? De vanlige benkene tror jeg blir for høye. Er jente på 168 cm hvis det har noe å si?
 12. Okei.. Det var en kvinne i programmet som ble gravid midt i slankeprosessen og da Kari Jaquesson sa at det på ingen måte var farlig for henne å fortsette slankeprosessen siden hun var såpass overvektig og hadde en del ekstra kilo. Men på hvilken måte er det farlig? Kan du utdype litt?? =) Er veldig interessert i å høre om det..
 13. Såg "En ny start" med Kari Jaquesson for noen uker siden, og der sa hun at det ikke var farlig å slanke seg selv om man er gravid. Stemmer altså ikke dette??
×
×
 • Opprett ny...