Gå til innhold

TEW

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2 403
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  21

Alt skrevet av TEW

 1. TEW

  Dagens Glade

  Blitt pappa :-)
 2. TEW

  Dagens negative

  Småfeber, verker i alle ledd, har skippet 3 treningsøkter så langt...😣
 3. Sterke tall her! Ha en fortreffelig helg!👍
 4. Jeg begynte med lett styrketrening etter 12 dager, fungerte bra for meg. Var litt tidelig ut med pull-ups. Du kan se på programmet i loggen min: http://forum.fitnessbloggen.no/topic/16176-fra-feit-og-syk-til-sprek-og-frisk-versjon-20-trond-mekker-mat-og-bygger-kropp/?page=56
 5. TEW

  Dagens negative

  Fikk deilig flece slåbrok i gave. Den var statisk elektrisk når jeg tok den ut av posen, så jeg ristet den for å få ut elektrisiteten. Det spraket skikkelig, og jeg tuller ikke når jeg sier at hele soverommet ble opplyst av gnisten som hoppet over traff meg midt på "you know what". Argh, er det mulig!?
 6. TEW

  Dagens negative

  Så fint at du var der for han, kondolerer så mye.
 7. TEW

  Dagens negative

  Fatter ikke at folk gidder å være utro, mister nesten troen på menneskeheten....
 8. Jeg ville begynt forsiktig med litt kondisjon og så kanskje fulgt på med lett styrketrening med fokus på teknikk og bevegelse. Ikke push på i begynnelsen, etter en stund så kommer det naturlig å øke. Stå på @Kari
 9. TEW

  Dagens usikre!

  Nja, det er jo det å slippe å bære alt løst da. Er jo typisk at folk glemmer både mobil, vannflasker og gud vet hva overalt, skal man ha med seg belte eller en strikk så blir det fort mye å dra på.
 10. TEW

  Dagens usikre!

  Hang på en trendy bar i går da en blond dame kom bort til meg og sa "Hey, Mr. fresh fitness jo!" "Trener du der også?" spurte jeg iom at jeg ikke kunne si at jeg hadde sett henne før. "Ja, du er han med baggen" svarte hun, jeg bare "baggen? hva er det for noe galt med den baggen?" "Ingen ting" svarte hun, kniste og gikk..... Ok, jeg pleier å ha en liten mørk blå bagg med plass til vannflaske, belte, mobil, etc, med meg inn på trening. Kjenner flere andre som også gjør dette, men enkelte damer (cardio-bunnyer) syntes tydeligvis at dette er rart og må komentere det, men jeg skjønner ikke hvo
 11. TEW

  Dagens negative

  Lurer på hvilke krefter eller guder jeg har gjort forbannet? Føles virkelig som om store deler av verden er i mot meg... Faktisk så er jeg glad jeg ikke har hund, for da hadde den døde, og da hadde livet akkurat nå blitt en country western låt, og er det en ting jeg ikke treng er nå, så er det en country western låt....
 12. Selv om jeg liker litt kondisjonstrening har jeg lagt det litt på hylla til fordel for styrketrening da den totale treningsmengden blir for stor ellers. Det som jeg til tross for dette har opplevd er at kondisjonen likevel er bra når jeg i ny og ne trener litt kondisjon. Min personelige filosofi har blitt at kondisjonstrening begrenser jeg til kosekardio i form av turer i skog og mark, litt trappetrening, og litt spurtintervall. Og jeg kobler aldri kardio opp imot antall forbrente kalorier, jeg ser heller på den totale gjennomsnittlige treningsmengden og setter opp et kosthold utifra dette.
 13. Har hatt noen fine høstturer, men sessongen er definitivt på hell ja. Ellers står det til liv, og det blir bedre og bedre for hver dag(y)
 14. Det er min opplevelse også. Jeg har hatt to smartbulke perioder i løpet av de årene jeg har logget, og jeg syntes det er vanskelig mht å få noe oppfatning av fremgang osv.
 15. TEW

  Dagens Glade

  Ut på tur! Gutta setter kursen mot Italia:happy:
 16. Donnie Darko er en absolutt favoritt(y)
 17. Fight club. Mulholland drive. Reservoir dogs.
 18. TEW

  Dagens Glade

  Logget på Tinder igjen av ren nyskjerrighet, total bum rush i løpet av et par timer. Bare å logge seg av igjen så fort som f...n, ble spotta av eksflame da, så det blir å finne på noe sammen.
 19. TEW

  Dagens negative

  Fuckings oversvømmelse igjen!
 20. TEW

  Dagens Glade

  Nei, blir nok ikke noe dateingsegment fremover, jeg er definitiv av dateingkarusellen i all overskuelig framtid. Hyggelig selskap betyr at jeg pr definisjon er singel, men ikke alene. Fremover blir det fokus på hyggelige og bra aktiviteter med de jeg er så heldig å allerede ha i livet mitt.
 21. TEW

  Dagens Glade

  Har hatt en sykt digg langhelg. Torsdag, lang gåtur + filmkveld med hyggelig selskap. Fredag, konsert med hyggelig selskap. Lørdag, lunch, kino, middag med hyggelig selskap + venner. Søndag, lunch med familien + vespatur i solen med venner. :happy:
 22. TEW

  Dagens negative

  Restverdifirma jobber med å pumpe ut vann, men det er jo stort sett ubehandlede motordeler, så rusta vil komme og ødelegge alt som har blitt vått. Må bli tørt på gulvet før jeg får gjort noe mer og får oversikt over skaden.
 23. TEW

  Dagens negative

  Oversvømmelse på et delelager jeg har, brukt kvelden på å prøve å redde det som reddes kan, resten er ødelagt.
 24. Du burde sjekke ut Sigvard Garfors. coachsigvar på Instagram, han trener og konkurrerer på begge felt.
 25. TEW

  Dagens Glade

  Lang fottur og lunch ute i det fri med ei snill og omsorgsfull veninne. Trengte det, har fått dameskrekk!
×
×
 • Opprett ny...