Thea88 Skrevet 15. november 2012 Skrevet 15. november 2012 Nå vet jeg hva jeg skal gjøre neste gang det dårlige humøret dukker opp! Ler meg skakk av denne tråden:D Selv mener jeg, etter mange uheldige sunnifiseringer, at ekte godsaker en gang iblandt er det beste for kropp og sjel;) Gamla, LeanMachine og løvetann 3 Siter
Akuline Skrevet 16. november 2012 Skrevet 16. november 2012 "Marsipan" av mandelmel og sukrinmelis... Det var ikke i nærheten av å smake marsipan engang. Bare høgg, gikk i bosset. Siter
Olga Skrevet 17. november 2012 Skrevet 17. november 2012 Jeg prøvde meg på kransekake-stenger en gang! Brukte tonnevis av sukrin og sukrinmelis. Smakte helt, helt, helt jævelig. Aldri igjen! Denne tråden er forresten genial! Kjenner meg igjen i altfor mange av oppskriftene! Haha stille 1 Siter
Velvet Skrevet 17. november 2012 Skrevet 17. november 2012 Jeg prøvde meg på kransekake-stenger en gang! Brukte tonnevis av sukrin og sukrinmelis. Smakte helt, helt, helt jævelig. Aldri igjen! Denne tråden er forresten genial! Kjenner meg igjen i altfor mange av oppskriftene! Haha Du svarte deg selv på hvorfor det smaka jævlig Siter
Olga Skrevet 17. november 2012 Skrevet 17. november 2012 Du svarte deg selv på hvorfor det smaka jævlig Haha, vet! Tonnevis av Sukrin gjør seg bare ikke i bakst... Siter
Pinglo Skrevet 18. november 2012 Forfatter Skrevet 18. november 2012 Til alle dere som bidrar i denne tråden: Dere er best! blir overlykkelig hver gang den oppdateres. 02-snapper 1 Siter
Velvet Skrevet 25. november 2012 Skrevet 25. november 2012 Kan tilføye proteinpannekaker fra proteinfabrikken, men med en ekstra scoop cookies and cream prottispulver. Æsj LeanMachine 1 Siter
Minelly Skrevet 27. november 2012 Skrevet 27. november 2012 Haha, eg daue av latter..har tenkt ganske så likt som mange av dere..trodde jeg var helt på bærtur med disse sunne oppskriftene..but I guess Im not alone! Btw, kålrabi fries is not the new pomfritt!! Og la pizzabunn være pizzabunn ! Ikje fortell meg at ei røra som e myk etter steking med smak av egg og kokosmel "Taste almost like the real thing"! Siter
tina1978 Skrevet 27. november 2012 Skrevet 27. november 2012 Kokosbrød.... hehehe:) Ler meg ihjel:) Kjempefine;) msAnderssen 1 Siter
LeanMachine Skrevet 29. november 2012 Skrevet 29. november 2012 Haha, eg daue av latter..har tenkt ganske så likt som mange av dere..trodde jeg var helt på bærtur med disse sunne oppskriftene..but I guess Im not alone! Btw, kålrabi fries is not the new pomfritt!! Og la pizzabunn være pizzabunn ! Ikje fortell meg at ei røra som e myk etter steking med smak av egg og kokosmel "Taste almost like the real thing"! Nei, men du kan prøve å lage pommes frites av søtpotet That, on the other hand, is yummy Wardruna 1 Siter
Lilo Skrevet 29. november 2012 Skrevet 29. november 2012 Jeg har sikkert hatt uflaks med oppskriften. Men jeg kjenner at det ikke ga mersmak nok til å gå til anskaffelse av en stavmikser, for å si det sånn Skal lage fluff til deg en dag jeg Pinglo 1 Siter
Pinglo Skrevet 29. november 2012 Forfatter Skrevet 29. november 2012 Skal lage fluff til deg en dag jeg Tror det er tryggest Siter
ToneB Skrevet 29. november 2012 Skrevet 29. november 2012 Elsker denne tråden Jeg har så mange historier at jeg ikke vet hvor jeg skal starte. Men jeg har blant annet måtte kaste flere kakeformer etter at diverse proteindeiger har grodd seg fast i teflonen eller hva det nå er. Og alt jeg lager med proteinpulver smaker og føles som gummi.. Pinglo 1 Siter
Gjest SlettetBruker3 Skrevet 30. november 2012 Skrevet 30. november 2012 Aldri, og jeg mener aldri, lag "marsipan" av sukrinmelis, eggehvite og mandelmel (fettredusert). Bare ikke gjør det. Brune, ekle klumper. Uæsj løvetann, Pinglo, Ankath og 1 annen 4 Siter
Karoline84 Skrevet 1. desember 2012 Skrevet 1. desember 2012 Aldri, og jeg mener aldri, lag "marsipan" av sukrinmelis, eggehvite og mandelmel (fettredusert). Bare ikke gjør det. Brune, ekle klumper. Uæsj [ATTACH=full]76077[/ATTACH] synes de smaker godt eg hvis du også putter i litt stevia med smak og dypper dem i mørk sjokkolade, nomnomnom! Inger-Lise 1 Siter
Gjest SlettetBruker3 Skrevet 1. desember 2012 Skrevet 1. desember 2012 synes de smaker godt eg hvis du også putter i litt stevia med smak og dypper dem i mørk sjokkolade, nomnomnom! Hvis man dypper noe i mørk sjokolade, blir det godt uansett Tror heller jeg lager ordentlig marsipan, smutter mandler og lager melis av sukrin+! Karoline84 og malenesofie 2 Siter
Pinglo Skrevet 1. desember 2012 Forfatter Skrevet 1. desember 2012 Jeg har hørt rykter om at CamillaLor har noe å bidra med Siter
jallajalla Skrevet 1. desember 2012 Skrevet 1. desember 2012 Jeg har hørt rykter om at CamillaLor har noe å bidra med HAhahaha Ja jeg kan vel fortelle om den gangen jeg og min fine mann skulle kjøre til Kristiansand. Flink som han er hadde han laget matpakker fulle av sunt stuff. Vi snakker kyllingfilet, grønnsaker, ris og kokosmelk. Kald kokosmelk. Null krydder. Null saus... Jeg kan fortelle dere at det var som å spise melk som hadde gått ut på dato for trekvart år siden! Det er det sureste, ekleste og mest forferdelige smaksløkene mine noen gang har vært i kontakt med. Jeg tror ikke det kan beskrives med et bedre ord enn jævligforferdeligsyktvondtogekkelt. Andreas brakk seg og jeg forsøkte å presse det i meg for å være hyggelig, men det endte med at vi begge to måtte ut av bilen å spytte det ut. Pinglo, Keegil og Anny92 3 Siter
Olaf G. Skrevet 1. desember 2012 Skrevet 1. desember 2012 Tror det må ha vært noe galt med kokosmelken. Det skal ikke smake vondt kaldt. Kanskje kokosmelk-gainer, Espen Espelund vet? Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.