Gå til innhold

Olga

Medlemmer
 • Innholdsteller

  100
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Olga

 1. Her er mitt dumme spørsmål: Jeg har nettopp kommet hjem fra Beijing (Bor i Hong Kong) og har fått en ganske fæl hoste. Føler meg bra ellers, men hoster mye og nesten hele tiden. Veksler fra tørr hoste til slim. Jeg drar til India om noen dager og vil gjerne være tipp-topp frem til da. Kan jeg/bør jeg trene? Jeg forsøkte meg på en økt tidligere denne uken, og endte opp med kramphoste og nærmest hosteanfall, på tross av alt resten av formen var "fin".
 2. Olga

  Dagens negative

  Hehehehe bor du i Londs?
 3. Olga

  Dagens Glade

  Bestilte nettopp enveisbillett til HONG KONG :LOL:
 4. Singel i sånn tre år ish og trives skikkelig med det! Singellivet i tidlig tyveårene er jo the goodlife!
 5. Olga

  Dagens Glade

  Kjøpte nettopp billetter til Love Saves the Day festivalen i Bristol. Kjøpte også nettopp tredagerspass til Slottsfjell! :D:cat::cool:
 6. En hel boks magerkesam med masse kanel og stevia , en neve fryste bær, en frukt og ca. 15g nøtter
 7. Den har ikke røøøøørt seg på en evighet! Derfor jeg er litt misfornøyd
 8. Trent syrke ett par år. 169 høy, ca. 76 kg 21 år. Bøy: 70-75kg Mark: 85-90 kg Benk: 42-45 kg Militærpress: 35-40 kg Chins: 3 sett a 3 reps Hip-thrust: 80-100 kg Roing: 40-45kg Bulg.utfall: 23 kg per hånd :cool:
 9. Dette her! Vil også legge til at samtlige vil nok føle press for å 'følge med strømmen' under slike konferanser. Spør man disse menneskene adskilt og én og én vil man nok få andre svar
 10. SPORTS DIRECT!!! Jeg bor i London og dette er den ABSOLUTT beste sportssbutikken med tanke på pris, utvalg og kalvitet. Det ligger en stor i enden av Oxford street, ved Tottenham Court Road Station. Anbefales på det sterkeste!
 11. Olga

  Mat på festival

  Jess, akkurat tråden jeg trengte! "Sliter" med akkurat det samme! Skal være borte i 10 dager, uten kjøleskap eller noe særlig kjøkkenutstyr og trenger tips til proteinrik og enkel mat å ta med! Har kommet frem til proteinpulver, bars og hermetisk tunfisk til nå. Ellers er jo frukt greit å ha med seg, men trenger heller noe mer proteinrikt. Noen tips?
 12. Jeg er nettopp "ferdig" med mitt første år i hybel hvor jeg bodde med to andre jenter. Vi delte ett bad, en stue/kjøkken og hadde vært vårt rom. Mitt aller beste tips er: ikke la deg irritere av ubetydelige småting og prøv å forstå at alle kommer fra forskjellige bakgrunner og ikke nødvendigvis gjør ting (heller ikke gjør ting) for å være direkte slemme. Jeg kom fra veldig annen bakgrunn enn de to jentene jeg bodde med, og dette førte til en god del konflikter de første 6 månedene - ingen til min fordel. Etterhvert valgte jeg å bare kjøre mitt eget løp, og å ikke bry meg om småtingene som irri
 13. Mener du kan få tak i den på store matvarebutikker som Ultra, Coop og Meny!
 14. Jeg er dritgod på å holde styr på økonomi (og dermed alltid ha spenn) Jeg er dritgod på å være effektiv Jeg er dritgod på å være praktisk Jeg er en dritgod venn!
 15. Personlig foretrekker jeg edrufylla (som jeg flere også gjør!)! Det er jo helt genialt! Nå elsker jeg å danse, og kan være supertrøtt og superedru og fortsatt dra den helt ut bare jeg hører (bra) musikk, da. Men tror mye handler om holdningen man har når man drar ut. Om instillingen er at det blir dritkjipt å dra ut som eneste som er edru, blir kvelden ofte dritkjip. Jeg opplever ofte at mange ikke legger merke til at jeg er edru en gang! Så lenge man har en god instilling og prøver å være en del av mengden og ha det gøy, er det ingen som lurer på om det er vodka med Redbullen du drikker. Om m
 16. Han fjernet stanga og satt PÅ GULVET inni knebøystativet og tok situps........
 17. Jeg så en fyr trene MAGE i KNEBØYSTATIVET her om dagen.
 18. Olga

  Dagens Glade

  Det er SOOOOL og skikkelig vår i London i dag!!
 19. Olga

  Dagens Glade

  Er straks ferdig med en fææææl rapport og skal prøvejobbe hos tidenes kuleste firma!
 20. Og marshmellows som er smeltet i en skål i mikroen!! DET ER SÅ SYKT DIGG
 21. Nå spiser jeg både brødskiver og nugatti veldig sjeldent, men når jeg gjør det MÅ det være agurk oppå nugattien! Og brødskive + smør + råd løk i små biter er syykt digg! Og tunifsk må ALLTID spises med eple! Broren min spiser brødskive + kaviar + leverpostei og brødskive + kaviar + salami DET er ganske sært
 22. TELL ME BOUT IT! Har inntrykk av att ettbeinsøvelsene har hjulpet mot muskelbalanse. Jepp, har hatt mye vondt i ryggen - spesielt korsryggen ned mot halebeinet og ned mot rompa. Hadde et opphold på ca ett år, men ryggsmertene har kommet tilbake nå i det siste. Tøyer myyyyyee hamstring, så tror ikke jeg er spesielt stiv. Og JA, har øvd masse på å aktivere rumpa, så jeg aktiverer så godt jeg kan!
 23. Ahhh, så innmari kjipt! Vil du anbefale/fikk du anbefalt å holde deg unna løping mens du holdt på med "behandling"? Er veldig usikker på om jeg bør fortsette med mine 2 intervalløkter i uken. Kjenner sjeldent direkte smerte mens jeg holder på, men mistenker det kan ha en noe triggende effekkt.
 24. Tusen takk for svar dere! Får ta meg turen til en annen spesialist og høre hva han/hun sier
×
×
 • Opprett ny...