Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Denne f.eks:

http://lchf-bloggen.blogspot.com/2011/03/kremet-kinakal-kinakal-i-carbonarasaus.html

Ellers kan du søke på spaghetti carbonara på matprat.no, men oppskriftene varierte litt, noen brukte egg + eggeplommer så da blir det ikke så lett å få unna eggeplommene :) hihih

Annonse

Hvis jeg en sjelden gang har eggeplommer til overs, bruker jeg dem i omelett eller legger til en ekstra plomme i et stekt egg. Det er jo i plommen all smaken og næringen sitter! :thumbsup:

Hehe, kunne gjort det, men da ville jo hele problemstillingen forsvinne. Poenget er at det ofte er greit å fyre på med litt protein uten å få med fettet fra plommen.

Annonse

Spiser aldri eggehviter kun for proteinet sin skyld, er alt for lite pr eggehvite til at jeg ser poenget i det. Men de gangene eggehvitene skal inngå i baking så sparer jeg gjerne plommen til en omelett eller noe.

Ser ikkje poenget med å kasta vekk plomma. Har ein bruk for meir protein, men ikkje vil ha feitt, ta proteinpulver eller finn noko magert kjøtt.

Om du tar vekk plomma er det kanskje 3-4g protein igjen i eit egg. Blir ikkje mykje fyring av det akkurat.

De gangene jeg bare bruker hviten, så blander jeg plommen med et helt egg eller så, og lager eggerøre til sambo til frokost/lunsj. (og hvis jeg er lat, så havner de i en kopp i kjøleskapet til de er blitt tørre og jeg må kaste dem...)

Stort sett spiser jeg hele egg sjøl.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...