Jump to content

Karine

Members
 • Content Count

  205
 • Joined

 • Last visited

 1. Klarer du å løfte et mindre antall kilo opp på skuldrene? De fleste treningssenter har jo løse vektstenger til bicepscurl osv som er på 10, 12,5, 15, 17,5 kg osv. Får du dem opp kan du jo prøve med dem? Evt Bodupump stenger? Eventuelt kan du gjøre goblet squat med manualer? Mange muligheter :-) Lykke til! Du skal nok se at du raskt blir sterk nok!
 2. Husk at hvis du skal bake boller/gjærbakst så må du ha et mel som hever seg. Bakepro og mandelmel osv som erstatning for hvetemel i boller vil bli til en steinhard klump Tror heller jeg ville ha søkt etter oppskrifter som allerede er prøvd ut enn å erstatte i øst og vest i dine favorittoppskrifter. Dette fordi forskjellige meltyper trekker til seg forskjellig mengde vann, og oppfører seg ulikt ved baking/steking. Nettsider om lavkarbo, Kristine Weber osv har mange oppskrifter med disse ingrediensene. Å bytte ut vanlig mel med bakepro o.l. blir som oftest en stor skuffelse... Lykke til!
 3. Varene må være verdt under 200,- Frakt kommer i tillegg/oppå.
 4. Jeg har tidligere trent Muscle Up, og var veldig fornøyd med det. Variert program med mye supersett, og øktene tok rundt en time. Jeg fulgte ikke kostholdsplanen, da jeg ikke orker å spise så ensidig, eller etter noen diett. Prøver i stedet å få i meg nok mat, men mat som jeg liker. Måltider av typen 100g havregryn med 30g proteinpulver + 10 mandler funker IKKE for meg...
 5. Karine

  Poppkorn

  Sprett åpen en pakke mikropop (upoppet), og se om det frister... Jeg popper selv!
 6. Har funnet ut at de har sluttet med omtrent alle sjokolader i sommersesongen, ut september, siden det er så varmt at sjokoen kan bli ødelagt i posten. Så i høst ser det ut som om de tar alt inn igjen :-) :-) :-)
 7. Først av alt, gratulerer :-) Jeg er ingen ekspert, men er er mine 2 cents... 1) I begynnelsen er fosteret så lite at det fint kan tære på dine reserver av vitaminer, mineraler osv. Men hva hvis du lever slik at du ikke får fylt opp lagrene av diverse? Er det tomt, så er det tomt... går det for langt mtp mors matinntak kan fosteret bli underernært. Og så har du sikkert hørt om "sukkerbarn"... Ville ikke utsatt mitt barn for noen av de alternativene - skal man sette et barn til verden bør man vel forsøke å gi det et best mulig utgangspunkt :-). Dessuten skal jo din kropp også fungere under graviditeten, og et godt kosthold er jo viktig for din egen helse. 2) Alt med måte! Craver man "normale ting" som f.eks melkeprodukter og jordbær er det vel ikke krise å unne seg litt hver dag, men er det softis, boller og tyrkisk pepper det går i så bør man nok tenke seg to ganger før man trykker innpå store mengder. Tror nok at en graviditet for mange lett kan bli en unnskyldning for å ukritisk hive innpå med usunne ting. Tror også det er stor forskjell på en craving og det å ha lyst på noe godt... lett å skylde på at "jeg har en craving"...
 8. Ja, jeg tar selvsagt ferie, men det betyr ikke at jeg skeier heeeelt ut slik som mange virker å gjøre. Trenger ikke fråtse i alt for å ha ferie! Smak på "alt", men stopp når nok er nok! Det kunne ikke falle meg inn å bruke ferien på å drikke proteinshake og lete etter og spise cottage cheese og tunfisk slik jeg ser enkelte gjør... Befinner jeg meg f.eks i Italia så skal jeg jammen meg spise pasta, pizza og gelato og drikke vin! Hvis jeg er i Asia, ja da spiser jeg ris og nudler til hvert måltid - IKKE knekkebrød. Jeg gidder heller ikke å bestille grillet fisk med grønnsaker på restaurant når jeg kan spise tradisjonell mat på en gatebod... Vil oppleve matkulturen der jeg er, ikke vestlig mat! Det er for meg også uaktuelt å lete opp et treningsstudio i ferien, men det blir gjerne mye trasking, snorkling, og dykking. Ferie er ferie. Jeg er ikke så "dedikert" at jeg ikke kan slappe av mtp mat og trening i ferien. Men nå skal det sies at jeg er en skikkelig matnerd og omtrent får vondt i sjela av å spise noe som ikke er lokalmat... "litt" spesiell sånn, hehe ;-) Dessuten har jeg heldigvis ikke så lett for å legge på meg.
 9. Hehehe, good one! Funlight og Atkins barer er jo riktig så clean og sunt
 10. Og som om ikke det er nok har de også sluttet med så godt som ALLE de andre sjokoladene!!!!!!! Dette er ganske krise Men som du sier, godt vi ikke har større problemer, hehe
 11. Ikke trent der selv, men en kompis var PT der. Dette er for en del år tilbake, men jeg forstod det slik at det var "the place to be" for styrketrening i SD - på den tiden i alle fall. Jeg syntes alltid det så "skummelt" ut med alle de svære typene der, hehe, så jeg holdt meg fint på 24 Fitness ;-)
 12. Hehehe! "Så banker vi på....hva kommer nå....Lekestue!"
 13. Du kan få KitchenAid billigere hvis du søker på kelkoo.no. Så dem til ca 1600,-, men det hadde ikke den fargen jeg ønsket, hehe De ble forøvrig suverent "best i test" for et par år tilbake. De med tappekran har jeg liten tro på i forhold til KitchenAiden, som virkelig er knallgod!
 14. Huff ja... jobber med ungdom jeg, så disse dryppene kommer nesten daglig gitt :-) Det verste er nesten at ingen husker 11.september - det er bare noe de har hørt om... litt sånn som det var for meg når farfar fortalte fra "krigen", hehe
×
×
 • Create New...