Gå til innhold

Evenkul

Medlemmer
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Evenkul

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg får av og til blodutredelser selv på øvre delen av brystet og nakken/halsen. Usikker på hva det er, men jeg har ikke fått noen andre problemer enn at det ikke ser så fint ut.
 2. Kan ikke få for mye!
 3. Hvordan musikk liker dere å høre på når dere trener?
 4. Se denne her Elliott foretrekker ihvertfall å løfte med sko med høye hæler.
 5. Illustrert Vitenskap gikk litt i detalj angående dette http://illvit.no/mennesket/sex/penis-faa-oversikt-over-stoerrelsen-blant-verdens-menn Litt morsomt å lese, egentlig
 6. Jeg synes egentlig at å sammenlikne noe med palmeolje blir dumt. Dette er fordi palmeolje liksom skal være noe av det som er skikkelig ille å spise, videre har vi fått et veldig dårlig bilde av oljen da det har blitt hatet på på internett og nyheter. Problemet er at oljen ikke bare er dum fordi den er usunn, men den har så mange andre ulemper. Eksempel er jo plantasjene, som skal erstatte dyrebar regnskog. personlig forbinder jeg ihvertfall palmeolje med noe ille, men først når jeg tenker etter, er det flere grunner til det. Om noen skulle forstå. Det er bare min mening.
 7. Spiser bare hele egg. Jeg ser ikke noen spesiel hensikt i å kaste plommen, med mindre du bruker en oppskrift der du kun skal bruke plommen.. jeg får fort dårlig samvittighet for å kaste mat!
 8. Så bra! har selv lett etter en type fibersirup i Norge, men har ikke funnet noe.. Takk :happy:
 9. Interessant. Vet du om noen steder i Norge de selger sånn fibersirup?
 10. skal sjekke de ut :cool: Ja, det blir nok frakt. Ikke nødvendigvis toll, da, så lenge du ikke betaler mer enn 300kr elrns.?
 11. Oj, de så utrolig gode ut, ja! Det ligger jo en link til hvordan som ble brukt i videoen ihvertfall.. Bodylab whey crisps Takk for tips
 12. Hei. Er det noen som vet om et effektivt program for utvikling av styrke og muskelvekst (muskelvekst i hovedsak) som går over 4 dager i uken?
 13. Evenkul

  Egg

  Okei, folkens, takk for svar!
 14. Evenkul

  Egg

  Det er utrolig mye diskutert om egg er sunt eller usunt på grunn av kolesterolet. I det siste er mange blitt enige om at kolesterolet vi får i oss gjennom maten ikke har mye å si, men det er fortsatt uenigheter.. Hva tenker dere? Hvor mange egg spiser dere i uka eller om dagen?
×
×
 • Opprett ny...