Jump to content

Kila

Members
 • Content Count

  676
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kila last won the day on October 21 2015

Kila had the most liked content!

About Kila

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 11/11/1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kila

  Secret Santa '15

  Hvordan ligger det an?
 2. Kila

  Julegaveønsker

  Ønsker meg en reise til Island. En dag på hesteryggen, en dag på breen, en dag i en varm gjørmekulp, og ikke minst restaurantbesøk med lokal mat og drikke
 3. Så fantastisk! Visste ikke at sukker var levende og kunne dø
 4. Veldig uenig! Trening/ aktivitet setter fart på systemet så om trådstarter ikke opplever mye smerter av treningen så er det bare å trene. Forstoppelse kan en få av stress, dårlig kosthold, lite væske iforhold til mengde fiber ect, så det behøver ikke være noe farlig. Er allmennhelsa bra så tren ivei
 5. Ja faen.. Leser OFTE på facebook at kvinner er dårlige sjåfører. Skal begynne å ta meg nær av det jeg. Og ikke for å snakke om sykling, vi går på EPO hele gjengen, dersom vi skal tro alle "sannheter" som blir skrevet i diverse medier. Skal begynne bli jentesur av alt jeg FØLER treffer meg av påstander som ikke er sanne.
 6. ikke sjokkert over at det forekommer kontroll her til lands. Vårt antidopingorgan er veldig på for å skape forebyggende effekt. Feks har min lille sykkelklubb på under 150 betalende medlemmer hatt besøk av en representant for å snakke om doping, kontroller (hvordan de foregår), effekter av doping, rettigheter og plikter som idrettsutøver. Og jeg snakker for meg selv når jeg sier at det var en tankevekker bare å få de på besøk. Jeg har blant annet blitt mye mer kritisk til kosttilskudd, og blitt mye mer redd for å bli mistenkt for å drive med doping fordi det er så stigmatiserende å skulle bli sett på som en juksemaker selv om alt er på det rene. Norge har ett av de beste organene i verden mot doping, og med loven som sier at bruk og besittelse er straffbart har de fått enda større makt enn i andre land. Og det skal vi være stolte av! Håper selv WADA får utvidet avtalen med IFBB til å gjelde testing utenom konkurranse også, så kanskje fitness og bodybuilding som sport/idrett blir vasket ren for juksemakere som bidrar til stigmatisering av utøvere, og ikke minst, påvirkning av holdninger blant nye utøvere som vil bli noe innen sin gren.
 7. Veldig bra! På tide WADA og IFBB kom på bølgelengde. Nå er det bare å få rydda opp i "potetbingen"
 8. Syns det fremstilles litt knotete i DB, men at det tydeligvis er et problem at sporten er så gjennomsyret av dop. For unnskyld meg, det tror jeg den er! -Selfølgelig finnes det noen rene utøvere også, men det blir som sykkelsporten for en tid tilbake. De rene utøverne får ikke nok slagkraft til å gjøre noen forskjelll.
 9. Ville nok beholdt krutongene, maisen OG fylt på med rømme, avocado og litt nøtter.. Ja takk begge deler!
 10. Høres nesten ut som meg på langturene med landeveissykkelen.. 1,5 liter sportsdrikk, elektrolytt- tabletter på lomma, to- tre energibarer på lomma (eller et par påsmurte polarbrød), sammen med noen nøtter og druesukkertabletter.. Kom hjem med ca 90% av innholdet på lomma igjen, men pakker like mye på til neste ekspedisjon- livredd for å bli fri for mat!
 11. Som å høre meg sjøl! Bare minus skade som direkte følge av syklinga
 12. Kila

  Selfiesjekken

  Det jeg har visst hele tiden! 2XU tightsen egner seg best til å stå og gå i.
 13. Ikke alle, men faretruende mange. Og ettersom at folkehelsearbeid er forebyggende så er det også lettest for kommunene å avvikle ved nedskjæringer siden effekten ikke vises før i etterkant av nedskjæringene. Blir som å skjære av seg en fot for å spise den etterpå... (grotesk sammenligning)
 14. Det var vel mer disse Weightless- buksene det... Push up bukser Jepp, har to av dem..
×
×
 • Create New...