Gå til innhold

Mr. M

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 078
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Alt skrevet av Mr. M

 1. Mr. M

  Snatch!

  Sjekk denne siden her: http://www.cathletics.com/ Jeg har kjøpt DVD'en og boka og er fornøyd med begge. Det er ingen enkel oppskrift på å lære seg rykk da det er en teknisk komplisert øvelse. Det aller beste er å få veiledning fra noen som kan øvelsen. Generelt så må du prøve å identifisere i hvilken del av løftet du er svak, og så jobbe spesifikt med problemet. F. eks. snatch balance for komme raskt ned under stanga. Sjekk skotøy og øv på rykkbøy for å finne en stødig posisjon i bunnen.
 2. Mercedes Benz w123 230CE, 1983 mod. Men kun om sommeren. Om vinteren tar jeg buss:p
 3. Hehe, nei det kan vel ikke jeg si heller:) Det er ikke plagsomt ofte jeg blir forvekslet med Michael Douglas lissom...(aldri faktisk)
 4. Hehe, du ligner på faren, jeg ligner på sønnen:p
 5. Topp 5 ... Men får jo ofte høre at jeg ligner på Margaret Thatcher, så opplegget er nok rimelig nøyaktig.
 6. "From Our Own Correspondent" og "In our time with Melvyn Bragg" på BBC Radio 4. Den første faller vel i kategorien nyheter, mens nummer to går i dybden på forskjellige tema innenfor vitenskap, kultur, historie osv. Begge anbefales.
 7. Mr. M

  Dagens Glade

  Akkurat denne er veldig dagens glade! YNWA!!
 8. Mr. M

  Snatch - rykk

  http://www.cathletics.com/ Anbefaler denne siden på det varmeste. Holder seg på å lære meg oly-løftene. Både boka og DVD'en til Everett som du får kjøpt på siden, er til god hjelp.
 9. Endte opp med å kjøpe Nike Romaleos fra Rogue Fitness i USA. Prøvde de for første gang i dag, og er veldig fornøyd. De selges til nedsatt pris nå fordi Romaleos 2 akkurat har kommet ut.
 10. Ikke helt på bærtur:) Men det er fortsatt to forskjellige øvelser. Strake markløft gjennomføres strake bein, mens rumenske markløft gjennomføres med en knekk i knærne. Lyle McDonald har skrevet en artikkel som sammenligner øvelsene.
 11. Rumenske: Starter i oppreist posisjon, senker stanga ned mot gulvet, snur før skivene er i bakken, så opp igjen. Markløft: Starter på bakken i død posisjon (derav deadlift). Løfter opp til oppreist posisjon, så ned igjen til død posisjon.
 12. Mr. M

  Tatoveringer

  Jeg håper det! Er i hvert fall veldig fornøyd med designet. Det er et gammelt persisk ordtak som jeg fikk en kalligrafist (?) i USA til å tegne.
 13. Mr. M

  Tatoveringer

  Er det noen som vet om et sted i Oslo med en som er flink med arabisk skrift? Eventuelt anbefale noen fra listen på side 12? Har et kalligrafert design liggende som jeg gjerne skulle hatt på kroppen:)
 14. Mr. M

  Tid tilovers.

  Du har jo en kjempeflott stemme! Mange talenter tydeligvis:thumbsup:
 15. Her er en artikkel av Jan Hoff om bakgrunnen for 4x4 og praktiske tips til gjennomføring. Blant annet mennesker med KOLS og hjertepasienter klarer å gjennomføre disse, så du bør ikke være noe unntak:) Merk spesielt hva som sies om styring av intensitet (hvor fort du skal løpe/gå): "Tommelfingerregler for å finne riktig intensitet på intervallet er: ”Jeg kunne fortsatt i denne farten i ett minutt til”, og ved avslutning av økten: ”Jeg kunne ha gjennomført ett intervall til”. For høy intensitet fører til mye melkesyre som reduserer hjertets fylling, noe som gir dårligere treningseffekt."
 16. Mr. M

  Shaving/Waxing

  Så de slutter å tvile når du viser frem rumpa?
 17. X-fit har jeg gode erfaringer med. Kan fort bli "veldig lyst til å kaste opp nå"-sliten om man tar i litt...
 18. Skriver så sakte at jeg lager tull allerede... Marie har en vilje av stål og jobber kjempehardt for å nå målene sine:thumbsup:
 19. Lily lager god stemning med Secret Santa og er kjempeflink til å hjelpe folk på forumet. Tar seg alltid tid til gode svar!
 20. Den mannen er helt syk! Vant VM i Fitness nylig...
×
×
 • Opprett ny...