Gå til innhold

Chrika

Medlemmer
 • Innholdsteller

  109
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Chrika

 1. Jeg har nok kjørt et hardkjør mot kroppen i lengre tid, noe jeg får svi for nå tenker jeg. "Fridagene" mine har nødvendigvis ikke vært tenkt på som fridager, det har bare vært naturlig større inntak av mat da jeg har hatt bedre tid feks. Men inntaket har uansett vært MAT, og ikke junk, snop etc. Har faktisk ikke spist sånt siden nyttår, og ironisk nok lagt på meg etter det. Kanskje spise litt snop igjen...? Men ja, det merkes at man kanskje kaster seg litt vel mye over maten når sjansen byr seg. Men totalt sett i løpet av en uke, har det nok fortsatt vært lavt inntak.,
 2. Ser den ja. Dog, hvis man trøkker i seg 800kcal for dagen, har da kroppen noe til overs å lagre da? Jeg har tidligere gått ned i vekt på lite kcal, men etter å ha gått litt opp og ned og frem og tilbake, så antar jeg at kroppen er litt forvirret. Har kuttet ned på alt av kardio, hadde veldig mye harde intervaller kombinert med styrke i Jan-mars da jeg var med på et bootcamp-opplegg. Nå er det en sånn økt i uken og fire rene styrkeøkter. Prøver å ha helt hvile hvertfall en dag, kanskje gå en tur den andre hviledagen (gikk på en rastløs smell og løp idag). Bare håper at ikke klærne krympe
 3. Skulle ikke forundre meg om kroppen min er skrudd sammen slik at den lagrer alt den får....ville vært typisk Så da har den gjerne lagret maten jeg har spist på fridagene mine, stort sett vært større inntak da. Jeg får prøve meg litt frem....trener jo gjerne 5dg i uken og så.
 4. Gode tips og innspill Føler nå jeg har spist som en helt idag, men etter litt utregning, så har jeg spist som en pingle...igjen. Prøve å dytte ned litt til! Men noen som har ide om hvorfor jeg har lagt på meg siste 3-4 mnd? For høyt aktivitetsnivå og for lite mat tenker jeg kanskje? At kroppen tror krigen har komt og vil lagre litt ekstra. Utrolig upraktisk gjort
 5. Hvor mange kcal er du oppe i nå da? Ser du skrev første innlegg for to mnd siden, og da var det vel på ca det jeg har vært på lenge. Koser meg alltid med en stor frokost, men det er vel helst at det blir tre måltider for dagen som da er for små. Litt pga jobb og at det ikke blir så mange måltider. Styrke har jeg trent en stund, så jeg har nå grunnstyrken pluss litt til Videoene her virker bra, jeg har bare en tendens til å falle litt ut underveis når jeg ikke har det skriftlig!
 6. Jeg vil jo egentlig, det er bare uvissheten om hvor mye mer jeg skal legge på meg før det stabiliserer seg som hindrer litt. Jeg skjønte det tidligere i år at jeg visst er litt vel forsiktig med kcal, da jeg fikk forslag til en "diett", og dette var mer kcal enn jeg hadde i utgangspunktet. Wopsi. Jeg trenen styrke ca 4dg i uken, i tillegg til intervall en dag i uken ca. Og energien har stort sett vært der hele veien, men merker jo at det å øke i styrke ikke er like lett på alle øvelser. Da er det bare å finne ut hva jeg skal spise hvor mye av....
 7. Alle innspill er gode innspill! Det jeg og lurer litt på er hvordan makroene skal se ur, og så må jo jeg komme over den kneiken som syns det er farlig å spise for mye. Hvertfall siden jeg allerede har lagt på meg et par kg og cm. Litt demotiverende for å spise mer når jeg allerede er blitt større både rundt hofter, lår og midje.
 8. Jeg hiver meg på med litt tilleggsspørsmål, da jeg er mye i samme båt. Over lengre tid har jeg også trøkket alt for lite mat i skrotten, dog nokså ubevisst da jeg tydeligvis har vært godt vant med den mengde kcal og ikke merket noe på energien. For ca 2 år siden låg jeg litt mer bevisst på under 1000kcal, og gikk seff godt ned i vekt, men da energien forsvant klarte jeg å få litt vett i pannen og spise meg opp igjen et par kg. Var vel innom litt ortodeksi-tendenser der ja. Problemet nå er vel at jeg har lagt på meg 6-8 kg siden da, litt i muskler siden jeg trener, men og i fett (vann?). Elle
 9. Hei Jeg har i lengre tid (9mnd) vært plaget med hevelse i munngulvet, operert ut en ranula (fint ord for en cyste), hatt et lass pillekurer osv. Operasjonen var ikke særlig vellykket, så jeg går nå rundt med følelsen av to tunger, rimelig stor hevelse i munngulvet. Spørsmålet er vel egentlig om dette kan ha noe innvirkning på energi, trening, styrke osv. Har trent jevnlig før dette kom over meg, men etter operasjonen har styrken heller avtatt, energien er lik nada og pulsen blir tidvis tullete høy i forhold til aktivitet. Jeg har tydeligvis spist litt for godt i julen, og forlenget julekos
 10. Chrika

  Lav puls!

  Okei, mye logisk, men jeg har dog ikke ligget noe høyere på karbo tidligere, heller litt lavere faktisk. Jeg får prøve og feile, og kanskje hvile kroppen litt etter gammalt.
 11. Chrika

  Lav puls!

  Det kan jo gi litt mening da jeg stort sett spiser karbo på kveldstid og da etter trening. Jeg får prøve meg litt frem der og kanskje. Dog løper jeg fort nok føler jeg, så lenge jeg ikke skal være i fare for å rulle av tredemøllen...
 12. Chrika

  Lav puls!

  Om jeg isåfall er overtrent/overbelastet/feiltrent...what to do? Jeg er en rastløs sjel, så bevegelse er min medisin mot det meste. =)
 13. Chrika

  Lav puls!

  Jeg blir ikke mer sliten av å trene, heller mer våken og opplagt. Dog sliter jeg litt med energien midt på dagen for tiden, type midt i arbeidsdagen. Var veldig trøtt og småsliten før løpetur idag, men føler meg kvikk og rask etterpå. Var litt bekymret for om det var for mye trening, men trener ikke så mye med høy intensitet. Er kanskje litt dårlig på hviledager... :s Har hatt lite tid til trening siste halve året, så kan jo ha blitt litt overivrig nå som jeg har tid igjen. Hører mest om tilfeller der pulsen blir høyere, så jeg ble litt i stuss da min bare ble lavere.
 14. Chrika

  Lav puls!

  Trener mest styrke, bare en intervall i uken ca. Prøver meg av og til på 1x1 og høyere hastighet, men da når jeg ikke 180 engang. Det har liksom snudd så fort. Kan og legge til at jeg svetter som en tulling, og peser som en hval under øktene, så det er ikke noe gale med innsatsen hvertfall...
 15. Chrika

  Lav puls!

  Nå har jeg løpt 4x4, hastighet opptil 13km/t på mine korte bein. For noen mnd tilbake hadde jeg nok med 11-12 km/t, fikk da pulsen fort opp i 180. Har ikke trent stort kardio siste mnd, så at jeg er bedre trent skurret litt og.
 16. Chrika

  Lav puls!

  Løper med stigning, og så fort som beina klarer å følge...pleier å ha høyere puls på lavere intensitet. Nå går beina som trommestikker, men likevel lavere puls.
 17. Chrika

  Lav puls!

  Hei Har i det siste hatt problemer med å få pulsen høyt nok opp under intervalltrening (forsåvidt lavere puls generelt under kardio). Løper fortere enn jeg har gjort tidligere, men klarer knapt å få pulsen opp i 180 en stakkarslig liten stund. Å løpe fortere er et dårlig alternativ da jeg er redd tredemøllen løper fra meg da.. Noen som har en teori til årsak? Har muligens økt treningsmengden litt den siste tiden og, kanskje ta litt pause?
 18. Nopp, holder meg alltid et stykke under grensen.
 19. Så urettferdig... En venninne av meg har og fått sin, men jeg har bare tapt hele sulamitten...kjedelig siden det er tapte penger og andre produkter og.
 20. Passe nazi toll, det var 1,8mg for mye b-vitamin i kapslene, dermed hele pakka i retur. Flott det! Skrev bare mail til posten og spurte hva som ble stoppet.
 21. Skal vi se her.. Miracle Noodle, Angel Hair, Shirataki Pasta, 7 oz (198 g)(NDL-00300) Frontier Natural Products, Blackened Creole, Salt-Free Blend, 2.19 oz (62 g)(FRO-18918) Now Foods, Solutions, Completely Kissable, Pomegranate Lip Balm, .15 oz (4.25 g)(NOW-07753) Frontier Natural Products, Organic Jamaican Jerk, Salt-Free Blend, 2.50 oz (71 g)(FRO-18925) Now Foods, ZMA, Sports Recovery, 90 Capsules(NOW-02200)
 22. Jeg har saumfart ordrebekreftelsen, og antok det var zma. Alternativt er det krydder fra frontier som da selvfølgelig har en eller annen mystisk ingrediens som er fyfy. Det stod bare ulovlig legemiddel i brevet, ikke hva slags stoff det dreiet seg om. Noen som vet hva jeg gjør videre? Fikk en fullmakt eller noe jeg kunne skrive under på, men jeg har aldri fått noe stoppet i tollen før, så jeg skjønte ikke helt hva jeg sku gjøre nå.. Pakken blir sendt i retur, den er jo grei...
 23. Noen som har bestilt Now Foods ZMA i det siste? Jeg bestilte, samtidig som en venninne, hu fikk den, min ble stoppet i tollen som ulovlig legemiddel...nais.
 24. Godt å høre at det ikke bare er jeg som har en gjenstridig mage! For mer ned i vekt vil jeg ikke, så man kan ikke si at jeg må spise mindre hvertfall. Jeg trener 3-5 dg i uken, og i hele høst var det stort sett styrketrening av store muskelgrupper, litt mer kardio nå pga mangel av apparater i flytteprosess (hjemme"studio"). Fikk faktisk kjeft av min mormor hin dagen og om at jeg var ikke fin lenger, jeg var for tynn...japp. Men magen består! Dog har jeg aldri vært mer overvektig enn lubben, men det virker som om magen henger igjen på lubben-stadiumet.
 25. Det som er slapt og løst er vel bare "skinn?" Ruter er ikke så viktig, men å kunne slippe bulk over trusekanten er ikke å forakte.. Har bare ikke funnet oppskriften ennå. Har trent en del store muskelgrupper, blitt sterkere generelt, og fremgang sånn ca overalt unntatt rundt mage, typisk..
×
×
 • Opprett ny...