Gå til innhold

Chico11

Medlemmer
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Chico11

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 05. aug. 1993

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Men det var jo kun den uka noen ganger litt for lite. Tenker da, har jeg spist for lite hele livet? Synes det er litt rart. Men kanskje det bare er så "enkelt", sånn er det.
 2. Beklager er elendig på å forklare og formulere meg. Lurer mest på om gener har noe å si både overvekt og undervekt. Altså sliter jeg med å legge på meg fordi det ligger i genene mine? Det er "meningen" at jeg skal være tynn? Håpet egentlig det var noe mer enn at jeg må spise mer. Selvfølgelig hjelper jo det å spise mer. Men må jeg spise mye mye mer enn andre for å klare å gå opp? Mens noen sier de bare ser på sjokolade så legger de på seg. Forvirrende dette men tenkte det kunne være flere forklaringer enn at jeg hele livet har spist for lite.
 3. Var dette jeg tenkte jeg ville få til svar. Så får bare forsette å prøve da.
 4. Spiser nok litt for lite, har prøvd noen ganger å telle kcal i en uke. Blir ofte mindre enn jeg har håpet. Er ikke kjempeaktiv, mest gåturer med hund. Har bare tenkt det kanskje er genetisk siden min far er tynn og alltid har vært det. Han spiser mye mer enn meg. Men da spiser vi begge for lite da vell..
 5. Har jeg alltid vært tynn fordi det ligger i genene mine? Finnes det noe for å "bremse" forbrenningen?
 6. Ja er det som er mest frustrerende at noe ikke funker for alle! Men liker å høre hva andre synes funker Har vurdert lenge å få hudanalyse, så er nok påtide å gjøre det og! Takk for svar
 7. Noen andre som har slitt med kombinasjonshud og har noen løsninger å anbefale? Er så lei huden min, og lei av å prøve å finne produkter som funker. Har googlet sykt mye, men greit å få direkte svar her og. Tar imot alle råd
 8. Funker det fint å fryse oliven olje, i f.eks isbitbrett? Når jeg googler kommer det nesten bare opp sammen med friske urter. Så om noen har erfaring, del gjerne!
 9. Takk for svar! Ser jeg skrev spørsmålene på en dum måte. Mente ikke den med mest omega 6, noe solsikkeolje har. Tenkte vell mest om noen oljer er sunnere enn andre, og om det går ann å "overdrive" inntaket
 10. Hvilken olje er best å bruke i smoothie? Tenker på det med omega 6, kaldpesset osv. Bruker det for å få litt ekstra kalorier. Er vell greit å ta ca 2 ss olje hver dag?
 11. Hei! Er det noen som har erfaring med årsstudium i ernæring eller idrett? Jeg har ikke peiling på hva jeg skal bli så tenker da å ta årsstudium. Men jeg lurer på om årsstudium i ernæring går veldig innpå kjemi og matte? Og om noen har tatt årsstudium i idrett, er det mye forskjellig sport, mye teori?
×
×
 • Opprett ny...