Keegil Skrevet 1. april 2014 Del Skrevet 1. april 2014 Je ne parle pas francais... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/page/26/#findComment-986681 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 1. april 2014 Del Skrevet 1. april 2014 Kalvebrissel på godt norsk Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/page/26/#findComment-986682 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Raptorial Skrevet 1. april 2014 Del Skrevet 1. april 2014 Herlig! Jeg kom bare på å bruke ordet "thymus", men følte det blei vel fancy. Er digg uansett. SlayerDad 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/page/26/#findComment-986688 Del på andre sider Flere delingsvalg…
FatUnicorn Skrevet 3. april 2014 Del Skrevet 3. april 2014 Frøken Larsen, Keegil, Chico11 og 9 andre 12 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/page/26/#findComment-988310 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Matsb Skrevet 3. april 2014 Del Skrevet 3. april 2014 [ATTACH=full]137960[/ATTACH] Så mye WIN på en gang ! FatUnicorn og Aurelius 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/page/26/#findComment-988321 Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrkDiaz Skrevet 3. april 2014 Del Skrevet 3. april 2014 [ATTACH=full]137960[/ATTACH] Sikla litt da jeg så det der på insta ja FatUnicorn og Aurelius 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/page/26/#findComment-988363 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ole-Mats Moskvil Skrevet 5. april 2014 Del Skrevet 5. april 2014 Lagde meg bifflunsj i skogen i dag, stekt direkte på glørne. Absolutt godkjent! jonasnyg, Pirathege, Brokkoli og 18 andre 21 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/page/26/#findComment-989357 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Raptorial Skrevet 5. april 2014 Del Skrevet 5. april 2014 For å komme omtrent så langt som mulig unna bifflunsjen til Moskvil her, så går jeg for den ganske straightforwarde versjonen av entrecote som jeg satt og så på igår. Liker klorofyllsausen ♥ Aurelius, ka tyks? Aurelius, SlayerDad og wingeer 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/page/26/#findComment-989411 Del på andre sider Flere delingsvalg…
wingeer Skrevet 5. april 2014 Del Skrevet 5. april 2014 Helt latterlig. Så den for en stund tilbake selv. Det kjøttet! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/page/26/#findComment-989436 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 5. april 2014 Del Skrevet 5. april 2014 For å komme omtrent så langt som mulig unna bifflunsjen til Moskvil her, så går jeg for den ganske straightforwarde versjonen av entrecote som jeg satt og så på igår. Liker klorofyllsausen ♥ Aurelius, ka tyks? HOLY CARB! Would surrender my nuts in order to work at intellectual ventures. 4realz. Sausen var jo gastronomiekvivalenten av tysk hardpr0n,jeg må skaffe meg sentrifuge:/ Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/page/26/#findComment-989682 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Andreas911 Skrevet 7. april 2014 Del Skrevet 7. april 2014 Lagde meg bifflunsj i skogen i dag, stekt direkte på glørne. Absolutt godkjent! Så ikke dumt ut! :-) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/page/26/#findComment-990899 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 8. april 2014 Del Skrevet 8. april 2014 Jepp, lagde spareribs igjen i helga Med rub, klar for en natt i kjøleskapet Klar for 90 minutter på grillen Ca halvveis, la på litt ekstra ved for å holde varmen (bjørk selvsagt) Ferdig på grilllen, og på med litt saus. Liker ikke å drukne de i saus, men litt må på. Og mer ved bordet. Afterall, FitFish, ubertass og 14 andre 17 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/page/26/#findComment-991145 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sexylubben83 Skrevet 8. april 2014 Del Skrevet 8. april 2014 å du søde tid, når skulle jeg komme over på middag sa du? damn de så sjukt digg ut Aurelius og SlayerDad 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/page/26/#findComment-991201 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 8. april 2014 Del Skrevet 8. april 2014 å du søde tid, når skulle jeg komme over på middag sa du? damn de så sjukt digg ut De var de også. Begynner å få dreisen på spareribs nå... Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/page/26/#findComment-991203 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 25. april 2014 Del Skrevet 25. april 2014 Long time, no porn. Boingchicaboingboingchicachicaboing Chicago-style pizza pies FitFish, Frøken Larsen, Keegil og 9 andre 12 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/page/26/#findComment-1001219 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 25. april 2014 Del Skrevet 25. april 2014 Jepp, lagde spareribs igjen i helga [ATTACH=full]138422[/ATTACH] Med rub, klar for en natt i kjøleskapet [ATTACH=full]138423[/ATTACH] Klar for 90 minutter på grillen [ATTACH=full]138424[/ATTACH] Ca halvveis, la på litt ekstra ved for å holde varmen (bjørk selvsagt) [ATTACH=full]138425[/ATTACH] Ferdig på grilllen, og på med litt saus. Liker ikke å drukne de i saus, men litt må på. Og mer ved bordet. [ATTACH=full]138426[/ATTACH] Nitti minutter, er det virkelig lang nok tid for å få de skikkelig møre? FitFish 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/page/26/#findComment-1001251 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 25. april 2014 Del Skrevet 25. april 2014 ... søstra mi sin instagram.... ..... Afterall, stineliverod, Aurelius og 3 andre 6 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/page/26/#findComment-1001262 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 29. april 2014 Del Skrevet 29. april 2014 Nitti minutter, er det virkelig lang nok tid for å få de skikkelig møre? Har et lite triks med syre over natta som gjør at kjøttet glir av beina etter 90 minutter. "Problemet" er at de er så møre at jeg ikke tør å legge de på grillen uten folie for å gi de litt steikeskorpe Karoline84 og Aurelius 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/page/26/#findComment-1003337 Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrkHoel Skrevet 3. mai 2014 Del Skrevet 3. mai 2014 Tok meg en IIFYM til måltid 2 idag.. DIGG [ATTACH]141103[/ATTACH] FatUnicorn, Monarc, Afterall og 3 andre 6 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/page/26/#findComment-1006571 Del på andre sider Flere delingsvalg…
RunaKardashianØvstetun Skrevet 4. mai 2014 Del Skrevet 4. mai 2014 Et utvalg proteinbakst: Forvarm ovn til ca 170 grader. 2 egg 20 g sukrin melis (2 toppa ss) 40 g kokosmel (ca 4 toppa ss) 2 g fiberhusk (en liten ts) 30 g proteinpulver (Sitec ananas/vanilje) 50 g skyr vanilje (ca 3 toppa ss) ca 1 dl veske (fruktsaft av en liten boks m/annanas) Egg og sukrin piskes til eggedosis, bland så i resten av det tørre, skyr og veske. 120 g eggehvite ( ca 4 hviter) 20 g sukrin melis (2 toppa ss) Dette piskes stivt. Bland så forsiktig sammen de stive hvitene og den andre røra. Stekes ca 25 min midterste rille. Fyll: Eldorado vaniljesaus uten sukker, kokt opp med ca 1,5 dl vann. Kjøles av og bland med ca 30 g syltetøy. (Bringebær/eple uten tilsatt sukker fra Lerum) Glasur: Kjør ananasen og proteinpulver (Sitec ananas/vanilje) med stavmikser. La kaka avkjøles i 20 min før den deles, fylles og smøres med glasur. Alt i alt ca: 50 g karb. 65 g prot. 20 g fett Prottismarengs. Forvarm ovnen til ca 150 grader. Ca 200 g eggehvite (ca 6 stk) Sukrin melis ca 25g (ca to toppa ss) 25 g Optimum Nutrition Cookies n' Cream 25 g Scitec Karamell Stivpisk eggehvite og sukrinmelis, sukrin tilsettes i omganger. Eggehviten skal bli så stiv at du kan holde bollen oppned uten at det ramler ut. Tilsett så proteinpulver i omganger, ikke rør for hardt slik at du slår lufta ut av eggehviten, men jobb likevel ganske raskt, fordi fett og karb i proteinpulveret gjør at massen synker fort sammen. Bruk slikkepott eller liknende og putt massen i en pose, klipp et lite hull i ett av hjørnene på posen og sprøyt ut på bakepapir. Stek i ca 10 min. med døra lukket, sett så døra på gløtt (minimalt) og sett ned tempraturen til 100 grader og la stå i 10 min. til (totalt 20 i ovnen). Av denne mengden eggehvite får jeg ca 20 marengs, de får plass på ett bakepapir. Resultatet varierer med forskjellige typer proteinpulver! Disse "marengsene" får litt mer en konsistens som marshmellows, bare med en tynn stekeskorpe. For å få ordentlige sprø marengs må man nok opp i en times steke tid, men jeg har ikke prøvd. Ca: 2g fett, 49g protein og 6g karbohydrater. 'Gulrotkake' (m/krokan - krokan oppskrift kommer under i is oppskrift) Forvarm ovn til ca 180 grader. Skrell ei gulrot, ca 100 g. Skrell et eple, bruk ca 50 g Rasp dette. 150 g egg (3 små) 30 g sukrin melis (3 toppa ss) 40 g kokosmel (ca 4 toppa ss) 2 g fiberhusk (en liten ts) 40 g proteinpulver ( 20 g Dalblads toffé og 20 g Nectar Vanilla Ben Torte) 60 g skyr vanilje (ca 4 toppa ss) 1 ts kanel 1 ts kardemomme Drøye 0,5 dl veske (brukte utbaldana eple/pære Fun) Egg og sukrin piskes til eggedosis, bland så i resten av det tørre, skyr, veske og tilslutt raspa gulrot og eple. 150 g eggehvite ( ca 5 hviter) 20 g sukrin melis (2 toppa ss) Piskes stivt. Vend de stive hvitene litt etter litt forsiktig inn den første røra. Stekes ca 20 min midt i ovnen. Avkjølkaka i ca 20min. ta så på glasur. Glasur: Eldorado vaniljesaus uten sukker, kokt opp med ca 1,5 dl veske (brukte vann m/3 ss sitron fra flaske). Kjøles av og bland med 1 boks vaniljeskyr. (Jeg strødde også på litt av krokanen som jeg lagde til isen) ca: 50 g karb. 100 g prot. 20 g fett 'Rullekake' Forvarm ovn til ca 150 grader. 1 egg 20 g sukrin melis (2 toppa ss) 50 g kokosmel (ca 5 toppa ss) 2 g fiberhusk (en liten ts) 10 g Regia bakekakao (ca 2 ts) 30 g proteinpulver (Reflex sjokolade/appelsin) 100 g skyr mango/appelsin (ca 5 toppa ss) ca 1,5 dl veske (safta av en veldig stor appelsin) Egg og sukrin piskes til eggedosis, bland så i resten av det tørre, skyr og veske. 160 g eggehvite ( ca 5 hviter) 20 g sukrin melis (2 toppa ss) Dette piskes stivt. Bland så forsiktig sammen de stive hvitene og den andre røra. Bres ut på bakepapir i en langpanne, ca 5 cm fra kantene. Stekes ca 12 min. midterste rille. Ha klart et bakepapir med ett dryss sukrinmelis på, vend kaka på denne med engang den kommer ut av ovnen,ta av bakepapiret du stekte kaka på, rull kaka sammen med det nye bakepapiret, slik at du har rullekake med bakepapir i midten, dekk denne med et håndkle/tørkerull eller liknende for å holde fuktigheten inne i kaka slik at den ikke knekker når den skal rulles sammen igjen med fyll inni. La avkjøle ca 20 min før fyllets spres på. Fyll: Eldorado vaniljesaus uten sukker, kokt opp med ca 1,5 dl vann og den siste veska jeg klarte å klemme ut av appelsinen (Gjør ingenting om det kommer litt kjøtt med). Kjøles av og bland med 1 boks vaniljeskyr. Ca: 30 g karb. 90 g prot. 20 g fett Protein is!!!! 2 dl soyafløte (Organic CremoVita) 2 eggeplommer 50 g proteinpulver (ON Cookies n' Cream) 200 g eggehvite (ca 6) 50 g sukrinmelis (ca 5 store ss) Pisk fløten til krem, vend inn 2 eggeplommer og proteinpulver. Pisk eggehviter stive med sukrimnelis. Vend stive hviter frsiktig inn i fløtemiksen. Jeg fordelte massen i to former, fordi jeg er utålmodig og ville at det skulle fryse iløpet av 4 timer, kunne ha beregnt 5, but I ate it! Jeg rørte litt i isen en gang i timen. Topping: Brente mandler/krokan. (Stor porsjon) 150 g mandler 100 g sukrin melis (jeg har bare melis, vanlig funker nok fett) ca 2 cl vann Sett stekepanne på ei plate som er på full gnu. Ha i mandlene når panna er varm. Pass på å bevege på mandlene innimellom. Når mandlene begynner å suse litt og lage kneppe/poppe lyd og det lukter godt av dem, (tar ca 5 min.) ha i sukrinmelis og vann. OBS! det skal ikke mye vann til!, begynn heller med litt for lite. Rør om hele tiden! Bruk nesa, det begynner å lukte litt brent etterhvert, det skal det også, men ikke for mye. Flytt strekepanna mellom kald plate og varm plate når det begynner å lukte brent, rør hele tiden. Når sukrinen begynner å tykne og er blitt litt brun, helles dette over på et bakepapir som ligger på en rist. Avkjøles og knuses. Omtrent 2 liter is ca: 30 g karb 60 g prot 35 g fett Mandler kommer i tillegg! Den gulrotkaka ska vertfall testast ut! Såg SUUUPER digg ut! DenLan 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/777-matporno/page/26/#findComment-1007372 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.