Gå til innhold

Ole-Mats Moskvil

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2 349
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Ole-Mats Moskvil

 1. Thomas Ødegaard på NIMI er blant de beste vi har på hofter-
 2. Dette er målet på sikt!
 3. Jeg tror dette er det flausete jeg har sett i hele mitt liv. Spol til ca 1:15 hvis du vil.
 4. Og samtidig dør et menneske (som oftest et barn) av sultrelaterte lidelser hvert 3,6. sekund. DET er groteskt det.
 5. Første skikkelige løpetur siden jeg ødela meg på Marka24 for over to måneder siden. Pøsregn, gjørme, myr og DRITLETTE bein. Herregud som livet smiler om dagen!
 6. Heldigvis tilheler også ryggen din, slik som det meste annet vev i kroppen. En akutt ryggepisode er ikke grunn god nok til å si at du ikke bør kunne trene mark og bøy. Trikset her er å sørge for en rolig progresjon slik at vevet får tid til å tilpasse seg. Jeg vil anbefale deg å ikke ta MR eller røntgen
 7. Det har jeg allerede, så trenger dem ikke! Neida, men fant en pose med mye ræl i flyttelasset mitt. Hvis det er kreatin der som ikke er hundre år gammel kan romannen få dem. Kan shekke når jeg kommer hjem!
 8. Hadde masse fritid på jobb og så meg ihjel på kvantefysikk på youtube. Nå har virkelighetsforståelsen min rast sammen.
 9. Jeg har hveldi lange og tynne armer, når under og nedi alt! Sykt ufunksjonelt med de korte klumpete musklene deres ass.
 10. En hakket mindre kulinarisk variant: Kjøp 500g skinnfri filet av fiskemannen. Ta på salt og pepper. Stek til PERFEKSJON og legg på brødskiver med smør. Ikke margarin, nei. Nytes med en liter H-melk fra kartongen. Skal du snappe den til helsepersonell tar du to rå gulrøtter til dessert. Jeg synes helt oppriktig dette smaker dritgodt. Fungerer åpenbart med all slags fisk.
 11. Gulost på grøt? What is this madness?
 12. Godt du bytta profilbilde i god tid før denne Mulig det er fra tiden før du var BMI-shukk og at du gjerne vil se normalvektige jenter i alt for kort shorts, i så fall har jeg ingen ting å ta deg på.
 13. Klarte ENDELIG merket i Marka24! Det kosta dyrt og jeg er et komplett trainwreck nå, men SÅ JÆVLA VERDT DET
 14. Nå er vel tanita hakket mindre presist enn ukvalifisert gjetting, så det bli ikke så spennende å sammenligne med gjennomsnittet når målingen åpenbart er feil. Du har 100% sikkert bedre quads enn gjennomsnittsdama
 15. Sparka tåa ut av ledd bare en uke før Marka24. Ikke god timing!
 16. Ved achillestendinopati skal tåhev gjøres på gulvet om det sitter ned mot innfestingen til hælbeinet, på kasse om det sitter midt i sena. Det ser også ut til at man får samme resultat ved dynamisk som eksentrisk trening. Angående frekvens er det to skoler. Det klassiske Alfredssonregimet med daglogtrening eller HSR med tung, langsom belastning x3/uke med progressivt tyngre belastning og tyngre vekter. For achilles ser de ut til å ha samme resultat ved langtids oppfølging. Merk at dette gjelder om det har vart en stund. I akuttfasen er det avlastning (unngå mye løp/gange, evt legge inn en hæ
 17. Insektfest på Mathallen i dag:
 18. Det du gjør nå fungerer jo åpenbart kanonbra. Ingen grunn til å gjøre det vanskeligere enn det er!
 19. Fra dagens negative i går: Dagens glade: Sov SYKT godt på matta! Dette kan bli en permanant løsning.
×
×
 • Opprett ny...