ubertass Skrevet 18. juli 2013 Skrevet 18. juli 2013 Særlig med konas kryddersmør... Dang, gotta get one of them wives. SlayerDad 1 Siter
SlayerDad Skrevet 18. juli 2013 Skrevet 18. juli 2013 Dang, gotta get one of them wives. Mine's taken! Sol 1 Siter
SlayerDad Skrevet 19. juli 2013 Skrevet 19. juli 2013 Ytrefilet av kalv, grillet Grilla tomat Salat av grønne bønner (haricort vertes), rista valnøtter og feta. Maylin, dagthomas, Afterall og 4 andre 7 Siter
Afterall Skrevet 19. juli 2013 Skrevet 19. juli 2013 Tydeligvis en tabbe å stige inn i denne tråden nå. Det blir 20 lange minutter fram til lunsj. Ann-Kristin og SlayerDad 2 Siter
tdynna Skrevet 19. juli 2013 Skrevet 19. juli 2013 Problemet med en slik tråd er at man aldri får bestemt seg for hva man skal lage!!! Siter
Myr Skrevet 27. juli 2013 Skrevet 27. juli 2013 Jeg er litt motstander mot å kalle ting som inneholder grønnsaker for foodporn, men gjør et unntak. Om ikke annet et greit frokosttips for dere som er lei av helt plaine egg. Tar 15min hvis du er en racer. Du trenger: x egg, fløte, 1 rødløk, 1 paprika, ost, pizzasaus/noe tomatisert, krydder etter eget ønske, nachochips, olje. *Sprengsteik løk og paprika i panna til de nesten begynner å bli brent > sett til side. *Eggerøre av egg og fløte -> fyr opp i panna. Når det meste har koagulert, fyll på med grønnsaker på ene halvdelen og sett til side. *Fyll på med ost over grønnsakene + pizzasaus + krydder *Brett ene halvdelen over og ha på ost på toppen, + nachochips + krydder (spisskummin, paprikapulver, salt, pepper...) *Gratineres i ovnen på full guffe til osten er gratinert og chipsen begynner å bli brent. Therese, SlayerDad, Keegil og 3 andre 6 Siter
Tonje_86 Skrevet 27. juli 2013 Skrevet 27. juli 2013 Jeg er litt motstander mot å kalle ting som inneholder grønnsaker for foodporn, men gjør et unntak. Om ikke annet et greit frokosttips for dere som er lei av helt plaine egg. Tar 15min hvis du er en racer. Du trenger: x egg, fløte, 1 rødløk, 1 paprika, ost, pizzasaus/noe tomatisert, krydder etter eget ønske, nachochips, olje. *Sprengsteik løk og paprika i panna til de nesten begynner å bli brent > sett til side. *Eggerøre av egg og fløte -> fyr opp i panna. Når det meste har koagulert, fyll på med grønnsaker på ene halvdelen og sett til side. *Fyll på med ost over grønnsakene + pizzasaus + krydder *Brett ene halvdelen over og ha på ost på toppen, + nachochips + krydder (spisskummin, paprikapulver, salt, pepper...) *Gratineres i ovnen på full guffe til osten er gratinert og chipsen begynner å bli brent. Sååå, brent er stikkordet her? Neida, det der så faktisk meget fristende ut. Tror det må testes en dag Siter
SlayerDad Skrevet 29. juli 2013 Skrevet 29. juli 2013 Helgas utskeielser: Fredag, kyllinglår med persille og mynte: Lørdag: Grillskiver. Brukte ved denne gangen. Så mye bedre enn kull. Afterall 1 Siter
Matsb Skrevet 31. juli 2013 Skrevet 31. juli 2013 Ferske kamskjell, mindre enn 3 tima fra dykk til de lå ferdig på toppen av risballen Kan ikke si det samme om laksen da fink, kwebby, Kimae og 4 andre 7 Siter
SlayerDad Skrevet 5. august 2013 Skrevet 5. august 2013 Sorry, dette blir et langt innlegg. Lagde spareribs i helga. Ready for dat rub: Salt, pepper, chiliflak, chipotle, paprikapulver Etter et døgn i kjøleskapet. Ble pakket i tre lag med alu-folie før de ble plassert på grillen i litt over en time. Etter en times tid tok jeg av folien og fortsatte ca ti minutter på hver side for å få stekeskorpe. Var faktisk nervøs for at alt skulle falle fra hverandre. Ferdig og klar til å spises. Lagde en kjapp bbq-saus som ble påført på tallerkenen, for å unngå brent saus. Funka gull. Vi var to stykker. Det ble ikke rester. Matsb, Synan, Afterall og 2 andre 5 Siter
Matsb Skrevet 5. august 2013 Skrevet 5. august 2013 Sorry, dette blir et langt innlegg. Lagde spareribs i helga. [ATTACH=full]114997[/ATTACH] Ready for dat rub: Salt, pepper, chiliflak, chipotle, paprikapulver [ATTACH=full]114998[/ATTACH] Etter et døgn i kjøleskapet. Ble pakket i tre lag med alu-folie før de ble plassert på grillen i litt over en time. [ATTACH=full]114999[/ATTACH] Etter en times tid tok jeg av folien og fortsatte ca ti minutter på hver side for å få stekeskorpe. Var faktisk nervøs for at alt skulle falle fra hverandre. [ATTACH=full]115000[/ATTACH] Ferdig og klar til å spises. Lagde en kjapp bbq-saus som ble påført på tallerkenen, for å unngå brent saus. Funka gull. Vi var to stykker. Det ble ikke rester. Eneste e jo at det der e alt for lite te to stk SlayerDad 1 Siter
SlayerDad Skrevet 5. august 2013 Skrevet 5. august 2013 Eneste e jo at det der e alt for lite te to stk Var det jeg sa også... Var 1.5 kg råvekt. Matsb 1 Siter
Matsb Skrevet 5. august 2013 Skrevet 5. august 2013 Var det jeg sa også... Var 1.5 kg råvekt. Det bi aaaaldri nok spareribs ! Matpause, ekke pause for å spis mat, det e pause fra matspisinga ! SlayerDad 1 Siter
SlayerDad Skrevet 9. august 2013 Skrevet 9. august 2013 Uruguay anyone? Matsb, Loco, KamillaK og 1 annen 4 Siter
Matsb Skrevet 9. august 2013 Skrevet 9. august 2013 Aaah, motherfucker ! Kor e spoiler-warningen ?! Satan... NUH bi det spising ! Siter
Matsb Skrevet 9. august 2013 Skrevet 9. august 2013 Før : nesten 300 bita, fordelt på tempura scampi og avocado, california maki, laks og agurk, nigiri med laks, kamskjell og røkt ål, og en liten dæsh kongekrabbe maki. Etter : Nothingz ! Kor det blei av nattmaten min ? Afterall, okveine, kwebby og 1 annen 4 Siter
Guttorm Skrevet 9. august 2013 Skrevet 9. august 2013 Blei en knall god burger bacon ost 180 grams burger å egg på toppen! knall godt Siter
Myr Skrevet 9. august 2013 Skrevet 9. august 2013 Blei en knall god burger bacon ost 180 grams burger å egg på toppen! knall godt Matporno begynner å bli litt utvasket i denne tråden nå synes jeg .. synes den lignet mest på denne: Siter
missi Skrevet 10. august 2013 Skrevet 10. august 2013 vet ikke om det går som "Mat"-porno eller hva.. laget kake idag.. omnom.. ikke til meg lisemk, Lena Ludvigsen, Keegil og 2 andre 5 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.