Gå til innhold

tdynna

Medlemmer
 • Innholdsteller

  42
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. UnderArmour er også et alternativ jeg liker godt:) de blir vel litt som dCore i utførelse og design.
 2. Problemet med en slik tråd er at man aldri får bestemt seg for hva man skal lage!!!
 3. Sleng oppi et par egg sammen med kyllingen og du har masse proteiner som metter. Jeg er stor fan av skyr og kesam. En boks mager kesam går lett ned som mellom måltid her sammen med en banan eller annen frukt. Middag/kvelds her blir det kyllingfilet eller en form for mø sammen med avokado og mozzarella toppa med masse god olivenolje.
 4. Ikke i det lange løp, men etter 7dager nå uten treningsstudio må jeg si det skal bli godt å komme tilbake!!
 5. Da tenker hvertfall vi i samme noenlunde samme baner. Personlig må jeg ha en pt for teknikkterping og for å få et optimalt opplegg for meg og mine mål. Skjønner på deg at det er en del fordeler med en online pt, men da kanskje ikke for en amatør. ..
 6. Føler du at det hjelper/er verdt det? Jeg vurderer også og begynne med pt men skjønner ikke helt greia med en pt som ikke følger deg opp...
 7. Se gjerne utenfor bykjernen. Har inntrykk av at det er flere sentre utenfor som trenger gode pt'r...
 8. Hvor mange timer innebærer dette??
 9. Ferie, fri, ferieferie... merker det skal bli godt å komme seg på treninga igjen! Heh, vært borte siden tirsdag og merker nå at jeg må tilbake!
 10. Her går det mye mø i form av biff:) samt egg og kylling! Matbudsjettet er stort om dagen!! Prøver å handle en del i Sverige men det begynner å bli bra dyrt der også nå.
 11. Proff... det betyr bare at man driver for mye med en ting...
 12. Har fotballspillere "skikkelig" ferie???
 13. Heldigvis for de fleste av oss så kan vi jo gjøre akkurat det vi vil i ferien:) Er jo som nevnt over her at det er en fryd å gå på de fleste treningssenter om dagen nettopp grunnet ferie!
×
×
 • Opprett ny...