Jump to content

missi

Members
 • Content Count

  663
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by missi

 1. missi

  2048

  Ja det tviler jeg ikke på Ble ganske så fascinerende til slutt..
 2. missi

  2048

  http://games.usvsth3m.com/2048/tittydrop-edition/ noe for gutta
 3. missi

  2048

  Likte denne best http://jennypeng.me/2048/ får ikke til den andre
 4. Hvis kvinner får "penis" av å dope seg, hvorfor får ikke menn større penis?
 5. missi

  Spesielt gym

  Det er sikkert for de som vil trene istedet for å gå på byen. Utested og gym i ett! Vet ikke om jeg hadde følt det var komfortabelt å trene i sånt lys, litt mørkt kanskje..
 6. http://steroider.net/jenter-og-anabole-steroider/
 7. er vel ikke lett å trene noe uten armer.. hmmm ganske kult!
 8. Det er ikke så jævla kult å være et troll heller.. Hver sin smak. Det er ikke så utrolig tiltrekkende med sure, negative, belærende mennesker heller.
 9. missi

  Vippeextensions

  har hatt vippeextensions mange mange ganger. aldri opplevd noe av det du har opplevd.. Så høres ut som noen som ikke er flinke som har gjort dette, eller du ikke tåler limen.. Finnes mange forskjellige limsorter så.. Jeg tok av vippene og mine var ikke ødelagt.. Aldri blitt rød i øynene heller..
 10. http://statigr.am/viewer.php#/detail/573932367544862642_174736808 hadde vært praktisk i Norge.. "Protein House" vet ikke om dere klarer å se videoen jeg.. er i alle fall på larissareis007 på instagram http://forum.fitnessbloggen.no/uploads/emoticons/default_biggrin.png' alt=':D'> www.protein-house.com
 11. Jaja, hver sine problemer. Kan ikke si jeg gjemmer kroppen min ved å ha tatoveringer.. Irriterer du deg over silikonpupper, extensions, falske negler og sånt også kanskje?
 12. Når ble Estland en del av Norden uansett? Skjønte ikke helt den jeg..
 13. Men du holdt jo på i 2 dager så da har du jo ikke følgt det han sa Men så lenge du bare fortsetter så er det vel ikke krise.. Får sikkert tilbake litt vannmengde og ramler så klart ut av ketose men..
 14. Må være slitsomt å irritere seg over andres utseende... Godt man ikke har verre ting å irritere seg over da Forøvrig så har man tatoveringer for sin egen del og ikke andres.. og jeg liker godt tatoveringene mine
 15. Nei jeg syns også nr 2 ser mye sunnere og freshere ut, men jeg vet ikke kravene i bikinifitness, så godt mulig det er rett dømt....
 16. Jo, men når man har kjempehøyt nivå og mange utøvere i en klasse, og dårligere i en annen så blir det jo sånn.. Er jo som de som er bare 3-4-5 i hver klasse. Skal ikke mye til for å komme høyt opp da, enn når man er 20++ stk.. Og man konkurrerer jo bare om overall når man vinner sin gruppe, og Eileen vant jo ikke overall da..
 17. Jo men poenget mitt var at de var ikke i samme klasse...
 18. Men de to her var nå tross alt ikke i samme kategori, så blir jo merkelig å sammenligne dem? Nederste der var i samme kategori som Lone som vant.. Og i den klassen var det jo supermange..
 19. Hva avgjør om man vil stille i Master eller vanlig bodybuilding?? Eller under 180?? Kan man velge det selv? Om man enten vil gå for under 180 cm, under 70 kg, eller feks over 40 år?
 20. En som svimte av på scena gitt.. Sunne greier dette ja
×
×
 • Create New...