schumacher Skrevet 31. oktober 2013 Skrevet 31. oktober 2013 MILK CHOCOLATE MUFFINS Á LA SCHUMACHER Insirert av Aunt Mabel’s 3 egg 150 g mager vaniljekesam 1,5 dl vann 100 g mandelmel20 g bakeprotein eller vaniljeprotein 1,5 dl sukrin gold burde være sukrin gold varianten, det gir best smak og konsistens 1 rør steviadråper vanilla creme 2 ts bakepulver 1ts fiberhusk gir god konsistens til bakst med mandelmel50 g sjokolade jeg brukte denne her Bland sammen egg og kesam, så tilsetter du det tørre. Hell litt og litt vann til konsistensen blir riktig, ca 1,5 dl. Mens du rører vil du kjenne hvor mye væske mandelmel suger til seg, så du må sikkert ha bittelitt til etter mye røring. Jeg hadde to spiseskjeer røre i hver muffinsform. Da fikk jeg 6 store, saftige muffins. Bare for å sammenlikne til slutt: Aunt Mabels’s per stykk inneholder ca. 5,3 g protein, 41,9g karbohydrater, 21,5g fett, 1,1g fiber. Á la Schumacher’s inneholder per stykk: 16,5g protein, 7,3g karbohydrater, 7,3g fett, 6g fiber. http://alaschumacher.wordpress.com/2013/10/31/digg/ Langsiktig, prebnoz, pialarsen og 8 andre 11 Siter
Tiwas Skrevet 4. november 2013 Skrevet 4. november 2013 Her er en oppskrift jeg snekret sammen på lørdag - uten bilde Mandig lasagne du kan spise deg mett, med god samvittighet, på! Denne bytter ikke ut pastaplatene med noe tørt skvip eller vassete grønnsaker. Denne bruker ikke cottage cheese eller annet ræl som ostesaus. Dette er skikkelig lasagne! Kaloriene ble, for hele med ost, pasta og alt (ikke tilbehør selvsagt): Kalorier: 1008 Karbohydrater: 107g Protein: 95g Fett: 27g Amalyn 1 Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 4. november 2013 Skrevet 4. november 2013 Her er en oppskrift jeg snekret sammen på lørdag - uten bilde Mandig lasagne du kan spise deg mett, med god samvittighet, på! Denne bytter ikke ut pastaplatene med noe tørt skvip eller vassete grønnsaker. Denne bruker ikke cottage cheese eller annet ræl som ostesaus. Dette er skikkelig lasagne! Kaloriene ble, for hele med ost, pasta og alt (ikke tilbehør selvsagt): Kalorier: 1008 Karbohydrater: 107g Protein: 95g Fett: 27g Så god ut:D Har du prøvd å heller kutte løken i småbiter og ha i jbkmel i tomatsausen? Da tykner den godt og du får de gode små løkbitene med i sausen! Siter
RomfordPelé Skrevet 4. november 2013 Skrevet 4. november 2013 Apropos bechamel, finnes det et sunnere alternativ til hvetemel man kan bruke når man lager denne sausen? Aller helst noe som er mulig å oppdrive i vanlige dagligvarebutikker. Siter
Amalyn Skrevet 4. november 2013 Skrevet 4. november 2013 Apropos bechamel, finnes det et sunnere alternativ til hvetemel man kan bruke når man lager denne sausen? Aller helst noe som er mulig å oppdrive i vanlige dagligvarebutikker. Fint fullkorn av hvete, spelt, rug, bygg kanskje? Blir andre smaker selvsagt, men det går sikkert an! Siter
Tiwas Skrevet 4. november 2013 Skrevet 4. november 2013 Apropos bechamel, finnes det et sunnere alternativ til hvetemel man kan bruke når man lager denne sausen? Aller helst noe som er mulig å oppdrive i vanlige dagligvarebutikker. Hvorfor ikke bruke den sausen jeg har i oppskriften min? Bechamel er jo feit uansett hvordan du vrir og vender på det, og den ene spiseskjeen med hvetemel er ikke det som gjør den ille, for å si det sånn... Siter
Tiwas Skrevet 4. november 2013 Skrevet 4. november 2013 Så god ut:D Har du prøvd å heller kutte løken i småbiter og ha i jbkmel i tomatsausen? Da tykner den godt og du får de gode små løkbitene med i sausen! Grunnen til at jeg moser løken er for å tykne sausen *og* slippe halvkokte biter i maten Siter
Frøken Larsen Skrevet 4. november 2013 Skrevet 4. november 2013 Avokado- og sharonsalat med limedressing Ingredienser (2 porsjoner): 2 sharon2 avokado10 valnøtter2 store never ruccula1 lime4 ss soyaolje1/2 ts kvernet pepper1/2 ts salt Fremgangsmåte: Bland sammen olje, saften av lime samt salt og pepper.Skjær vekk bladene på sharonfrukten, del i to, deretter i båter.Del avokado, fjern kjernen og scoop ut avokadokjøttet med en skje.Del valnøttene i fire deler.Legg alt lagvis, avslutt med dressing. Hva er bra med denne retten? Avokado består av mye fett, men mesteparten er av typen sunt fett (enumettet) som kroppen har godt av, som er gunstig i forebyggelsen av dårlig kolesterol og hjerte- og karsykdommer. Veldig mange anbefaler å spise avokado ofte ettersom den er proppfull av forskjellige vitaminer og mineraler som kroppen trenger. Den inneholder blant annet kalium, magnesium, jern, sink og folsyre samt vitaminer som a, b, c, e og k. I tillegg inneholder den også kostfiber, som er bra for fordøyelsen samt motvirker sykdommer i tarmsystemet. Vennligst hilsen Frøken Larsen http://www.larsensfristelser.com/ Amalyn 1 Siter
RomfordPelé Skrevet 4. november 2013 Skrevet 4. november 2013 Fint fullkorn av hvete, spelt, rug, bygg kanskje? Blir andre smaker selvsagt, men det går sikkert an! Takker! Hvorfor ikke bruke den sausen jeg har i oppskriften min? Bechamel er jo feit uansett hvordan du vrir og vender på det, og den ene spiseskjeen med hvetemel er ikke det som gjør den ille, for å si det sånn... Tenkte mer på generell basis. Bruker ofte bechamelbaserte sauser i andre ting enn lasagne. Oppskriften din skal for øvrig testes! Tiwas 1 Siter
Tiwas Skrevet 4. november 2013 Skrevet 4. november 2013 Kan jo ta med oppskriften min på sunne(re) hvitløksbrød også, siden jeg nå tok med lasagnaen: http://matformannfolk.blogspot.no/2013/11/sunnere-hvitlksbrdhvitlksbaguetter-selv.html Siter
Amalyn Skrevet 9. november 2013 Skrevet 9. november 2013 MILK CHOCOLATE MUFFINS Á LA SCHUMACHER Insirert av Aunt Mabel’s [ATTACH=full]122511[/ATTACH][ATTACH=full]122512[/ATTACH][ATTACH=full]122513[/ATTACH] Disse var digg! [ATTACH]123268[/ATTACH] Det ble 9 stk med meg schumacher 1 Siter
Ztaeyn Skrevet 14. november 2013 Skrevet 14. november 2013 Daddelboller! Glutenfri snacks 250 g dadler, uten stein 4 dl (1 boks) kokosmelk litt salt 1 ts vaniljesukker 3 dl mandler, 6 dl havregryn kokosmasse litt kakao litt søtning, stevia feks (jeg tilsatte også litt proteinpulver med sjokoladesmak, utelot det fra facebooksida mi for å ikkje skremme "vanlige folk". Rens dadlene for stein, skjær de opp litt, og kok i halvparten av kokosmelka en liten stund til de mykner opp. Mos de med stavmikser eller annet til det er grøt, tilsett salt, vaniljesukker, litt kakao og søtning og bruk håndmikser videre. Finmal mandlene og tilsett så dette sammen med havregryn og resten av kokosmelka. Miks det godt, og vent til det har kjølnet litt, før du ruller små baller i kokos. Jeg doblet oppskriften her. Oppbevares i kjøleskapet eller fryses ned. [ATTACH]123671[/ATTACH] Amalyn og xZinix 2 Siter
Miah Skrevet 20. november 2013 Skrevet 20. november 2013 FISKEKAKER MED CURRY OG KORIANDER Neeei, hvordan fikk du det til?! Mine faller bare fra hverandre, og ser nesten ut som noe hvitt gugge kommer ut av fiskekakene. Siter
Tiwas Skrevet 22. november 2013 Skrevet 22. november 2013 Da var oppskriften på sunn risengrynsgrøt i boks! Fettfri, greit med protein - og kjempedigg med ekstra vaniljeprotein http://matformannfolk.blogspot.no/2013/11/enkel-og-sunn-risgrt-som-kan-redde.html EDIT: Jeg brukte basmati-ris, forresten! Ingen vits i å bruke grøtris [ATTACH]124167[/ATTACH] Trrrtrrr, Temmen og Isa24 3 Siter
Trrrtrrr Skrevet 22. november 2013 Skrevet 22. november 2013 Da var oppskriften på sunn risengrynsgrøt i boks! Fettfri, greit med protein - og kjempedigg med ekstra vaniljeprotein http://matformannfolk.blogspot.no/2013/11/enkel-og-sunn-risgrt-som-kan-redde.html [ATTACH]124167[/ATTACH] Jaaaa, venta på denne! Dette blir kvelds! Tiwas 1 Siter
Tiwas Skrevet 22. november 2013 Skrevet 22. november 2013 Jaaaa, venta på denne! Dette blir kvelds! Den her var så godt at selv om jeg hadde spist siste måltidet og bare skulle smake, så...endte jeg opp med å spise hele og dermed ødelegge kaloriunderskuddet mitt for dagen Trrrtrrr 1 Siter
schumacher Skrevet 24. november 2013 Skrevet 24. november 2013 SAFTIG HAVREBRØD 5 dl vann på ca 30 grader 300g hvetemel 150g havremel malt selv i foodprossesor 200g havregryn 30g bakeprotein 1 pose tørrgjær 1 ts salt 1 ss honning Melk til pensling Store havregryn til toppen Bland alt sammen i en bolle, og tilsett vannet. Kna deigen skikkelig godt med hendene (eller i en kjøkkenmaskin). Kle bakebollen med et kjøkkenhåndkle, og sett til heving et lunt sted i 1,5 time. Da former du brødet (eller fyller i en brødform som jeg gjerne skulle gjort) på et stekebrett, og lar heve 15 minutter til. Pensle med litt melk og dryss over havregryn rett før det går inn i ovnene. Mitt brød var ganske flatt, så 180 grader i 1 time var perfekt. Det vil nok bli litt annerledes når det stekes i form, men ikke så mye lenger vil jeg tro. Saftig, men samtidig luftig, nybakt havrebrød. Dette burde du lage! http://alaschumacher.wordpress.com/2013/11/24/nybakt-brod/ Siter
schumacher Skrevet 27. november 2013 Skrevet 27. november 2013 PROTEINSNICKERS FUDGE 60g sjokoladeprotein jeg syns 100% myseprotein blir best her, mest kliss og «karamellaktig» konsistens1 ss sukrin+1 ss kakao1 ss speltmel/hvetemel/mandelmelLitt vann Det her er noe evig klissete greier, men det er sånn det skal være. Bland alt sammen, og rør godt, godt, godt med en gaffel mens du tilsetter få dråper med vann av gangen. Når du tror det er for lite, er det sannsynligvis nok, du må bare røre masse og klisse alt sammen. VIKTIG at du ikke tar for mye vann, da blir konsistensen for bløt, og det lar seg ikke stivne på samme måte. Ta litt bakepapir i en liten form/boks og dytt denne klissete sjokoladerøra ut i kantene. Lag et så flatt og gjevt lag som mulig. Inn i kjøleskapet 1 times tid. PEANUTTFYLL 2 ss PB21-2 ss vann Bland sammen og bre på toppen av den stivnede sjokoladerøra som har stått til avkjøling. SJOKOLADETREKK 85g tagatose melkesjokolade Smelt sjokoladen i vannbad. Del sjokoladefudgen (som har fått peanuttlaget smurt på toppen) i ruter. Dypp hver bit i den smeltede sjokoladen. Jeg brukte gaffel og bare bada hver bit. Det her er klissete å lage, men blir sååå godt! Deilige, proteinrike konfektbiter. Mmmmm! http://alaschumacher.wordpress.com/2013/11/27/proteinsnacks/ FitFish, playfair90, Therese og 2 andre 5 Siter
AuroraMarie Skrevet 27. november 2013 Skrevet 27. november 2013 PROTEINSNICKERS FUDGE 60g sjokoladeprotein jeg syns 100% myseprotein blir best her, mest kliss og «karamellaktig» konsistens1 ss sukrin+1 ss kakao1 ss speltmel/hvetemel/mandelmelLitt vann Det her er noe evig klissete greier, men det er sånn det skal være. Bland alt sammen, og rør godt, godt, godt med en gaffel mens du tilsetter få dråper med vann av gangen. Når du tror det er for lite, er det sannsynligvis nok, du må bare røre masse og klisse alt sammen. VIKTIG at du ikke tar for mye vann, da blir konsistensen for bløt, og det lar seg ikke stivne på samme måte. Ta litt bakepapir i en liten form/boks og dytt denne klissete sjokoladerøra ut i kantene. Lag et så flatt og gjevt lag som mulig. Inn i kjøleskapet 1 times tid. PEANUTTFYLL 2 ss PB21-2 ss vann Bland sammen og bre på toppen av den stivnede sjokoladerøra som har stått til avkjøling. SJOKOLADETREKK 85g tagatose melkesjokolade Smelt sjokoladen i vannbad. Del sjokoladefudgen (som har fått peanuttlaget smurt på toppen) i ruter. Dypp hver bit i den smeltede sjokoladen. Jeg brukte gaffel og bare bada hver bit. Det her er klissete å lage, men blir sååå godt! Deilige, proteinrike konfektbiter. Mmmmm! http://alaschumacher.wordpress.com/2013/11/27/proteinsnacks/ [ATTACH=full]124635[/ATTACH][ATTACH=full]124637[/ATTACH] oh.. my.. god.. Ojive 1 Siter
Frøken Larsen Skrevet 8. desember 2013 Skrevet 8. desember 2013 Sitronstekt laks med råkost av rødbet Ingredienser (2 porsjoner): 350 gr laks, uten skinn og bein1/2 sitron2 ss smør5 stilker persilleRåkost av rødbetkesam Fremgangsmåte: Skjær sitronen i skiver, grovhakk persillestilkene, del fisken i 2-4 stykker samt ha på salt og pepper på hver side.Smelt smør i en stekepanne på medium til høy temperatur, tilsett sitron og persille og la det steke i ca 1 minutt.Tilsett fisken og stek med den fine siden ned til du ser den er stekt halveis gjennom, snu og stek like lenge på den andre siden.Tipp pannen litt og bruk en skje til å ta opp smøret for så å helle det over fiskestykkene.Server med Råkost av rødbet og kesam. Hva er bra med denne retten? Laks er en god kilde til omega 3, som er veldig viktig å få gjennom kosten da kroppen vår ikke produserer det selv. Omega 3 er avgjørende i kampen mot diabetes og hjerte-og karsykdommer, bidrar til lavere kolesterol, reduserer høyt blodtrykk, næring til immunforsvaret og reduserer symptomer på leddgikt og depresjon. Så ved å få i deg godt med omega 3 vil både helsen og humøret bli bedre. Vennligst hilsen Frøken Larsen http://www.larsensfristelser.com/ OhMickey 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.