Gå til innhold

xZinix

Medlemmer
 • Innholdsteller

  470
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om xZinix

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 07. okt. 1990

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Kvinne
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. xZinix

  Tatoveringer

  Tror ikke jeg har vist min her😲
 2. Ooo, har ikke vært logga inn på en stund - ser jeg er tagga her! Liker! Skal se hva jeg finner, poster senere
 3. Ååååja, haha Men ja, kom og sjekk det ut! Trenger ikke være medlem, nei. Vi tar inn kun 20 medlemmer som trener på egenhånd fra oktober av, for at det ikke skal bli kaotisk. Så man trener der med en trener, enten en-til-en eller i gruppe Vi åpner i september, og er en ganske stor gjeng med forskjellige kvaliteter og fokusområder! Mye bra kompetanse, og utrolig bra utstyr, som du ikke finner andre steder. Priser blir annonsert om ikke så lenge, men nå til å begynne med vil det være mye rabatter! Du kan gjerne få en gratis prøvetime med meg og, om du er interessert! Bare send melding
 4. Kom til Oslo Performance Center! Vi åpner i september. Ligger på Bryn! Trenger ikke medlemskap her heller, og senteret har mange forskjellige trenere og terapeuter. Selv er jeg best på teknikk og baseløft, i tillegg til at jeg studerer ernæring. Andre som jobber der er veldig gode på diverse idrettsspesifikk trening, pluss at vi har fysioterapeut, muskelterapeut og osteopat. Edit: Ser Espen er nevnt over her. Han er eier av OPC!
 5. xZinix

  Dagens usikre!

  Følg magefølelsen i alle fall. Glem rasjonalisering og vær ærlig med deg selv. Lett å lure seg selv til å tro at man velger det som er mest riktig for en.
 6. xZinix

  Dagens usikre!

  Vi tenker likt!
 7. xZinix

  Dagens usikre!

  Da er step 2 å gå tilbake og si at du er surrete og klarte å miste lappen Da gir du et varig inntrykk uansett hvordan det går! Hehe. Ingenting å tape på det og lagre det på mobilen i stedet
 8. xZinix

  Dagens Glade

  Det var en veldig bra dag, QueenWinther og FitFish Mye latter! Dere er fine :*
 9. Anbefales Det er veldig morsomme og varierte økter. Ikke for lange og ikke for korte. I tillegg blir du medlem i forumet på face, som virkelig er gull verdt. Der kan du stille alt av spørsmål, og både Silje og andre medlemmer svarer og hjelper Og ikke bare i forhold til programmet, men trening og kosthold generelt!
 10. Kjenner meg veldig igjen i det du skriver her! Konsentrasjonen min er mye dårligere enn den var før, og jeg leser mindre bøker. Jeg føler jeg må fighte mot min egen impuls rimelig ofte, og det er ganske slitsomt. Og det er skikkelig unødvendig at det er blitt sånn.
 11. Jeg signer det mange jenter med store lår og rumpe har sagt over her! Men jeg bruker sjelden tights utenom trening likevel. Bortsett fra når jeg skal på biblioteket og lese en hel dag (ok, det skjer jo ganske ofte egentlig ...) . DA orker ikke jeg sitte med jeans. Foretrekker å ha beina litt alle veier (...? haha), og jeans strammer og er ikke noe godt å sitte i sånn over tid. I tillegg til at leggen min hovner opp av det. So, tights - I love you! Men strømpebukse er også gull verdt!
 12. Åååååååå!! Den tråden her kan jeg like!
 13. Aaah, takk for den oppklaringen! Jeg har fått det en gang før, og det var mens jeg spilte fotball, og kom i den stygg takling. Det er mange år siden, slet med det i over et år, men holdt meg i ro. Har ikke kjent det før for to mnd siden, da kom det tilbake. Mest sannsynlig fordi det ble mye knebøy i kombinasjon med sumomark - litt for mye. Skulle kanskje ha sjekket det opp enda litt mer da.
×
×
 • Opprett ny...