Gå til innhold

RomfordPelé

Medlemmer
 • Innholdsteller

  69
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om RomfordPelé

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takker for svar! Trener standard SS og sykler i tillegg ca 40 min på ergometersykkel et par ganger i uka.
 2. Hei! Jeg pådro meg en strekk helt øverst på høyre lår under en knebøyøkt for litt over en måned siden. Litt vanskelig å si nøyaktig hvor det gjør vondt, men ut i fra dette bildet tror jeg det enten må være pectineus eller adductor brevis. Jeg kjenner det "breddemessig" midt på låret når jeg er i bunnposisjon. Det gjør spesielt vondt når jeg presset kneet utover. Etter en måned uten knebøy, har jeg denne uken prøvd å starte forsiktig igjen med lette vekter. Det gikk greit i starten, men i dag merket jeg at skaden er tilbake for fullt, noe som er uendelig frustrerende. Jeg kjenner ingen ømhet e
 3. Bøyen er svak på grunn av en skade som holder meg tilbake. Målet er å bli sterkest mulig før nyttår, og se best mulig ut når jeg skal på tur i mars. Etter det kommer jeg til å begynne å bygge igjen.
 4. Nåværende løft (3x5): Benk: 82 kg Mark: 120 kg Press: 45 kg Bøy: 80 kg Veier 87 kg og er 187 cm høy. Teller ikke kalorier om dagen, men sørger for at jeg går i et solid overskudd hver dag. Har lagt på meg 10 kg på tre måneder. Antar at både kroppsvekten og løftene mine kommer til å øke videre frem til nyttår. Etter det tenker jeg å legge meg på 2000 kcal i to måneder. Vet at dette er veldig lite, men alternativet er å starte deffinga på en tidligere dato, og jeg har så god fremgang for tiden at jeg helst vil fortsette med samme opplegget så lenge som mulig. Dessuten har jeg ikke lyst til å
 5. Noen som har erfaringer med SS på kaloriunderskudd? Har spist som en hest og hatt utrolig bra fremgang de siste tre månedene, og tenker å fortsette med dette ut året, for så å legge meg i et kraftig kaloriunderskudd i to måneder fra nyttår (skal på sydenferie i påska). Hvordan skal jeg trene disse to månedene? Skal jeg fremdeles prøve å øke fra økt til økt, eller bare ligge der jeg er og fokusere på å vedlikeholde den muskelmassen jeg har?
 6. Har søndagsåpne butikker åpent i morgen (Kristi himmelfartsdag)?
 7. Alkohol vil på ingen måte redusere effekten av kuren. Grunnen til at man helst ikke skal drikke alkohol mens man går på isotretinoin, er at det kan føre til leverskader. Noen enheter i uka går dog helt fint. Selv var jeg på hardfylla minst én gang i uka stort sett under hele kuren. Har sikkert levra til en 60 år gammel alkoholiker nå, men er helt kvisefri og har vært det helt siden endt kur for litt over ett år siden.
 8. Så vannet man legger på seg er ikke synlig på kroppen?
 9. Har brukt kreatin i noen måneder nå og lagt på meg noen kilo som følge av dette. Gir det mening å kutte ut kreatinen fremover hvis målet er å bli slankere?
 10. Det som bekymrer meg er hvor lenge det lå romtemperert før jeg la det i kjøleskapet
 11. Tok opp to torskeloins (2x125g) fra fryseren i går og la dem i kaldt vann. Dro deretter på spontanfylla og glemte fisken, som lå i kaldt vann i ni timer før jeg kom hjem og la den i kjøleskapet. Kan den spises i dag? Har ikke tatt dem ut av emballasjen.
 12. Prøver å få i meg mer grønnsaker og har derfor investert i stavmikser så jeg kan lage meg diverse grønnsakssupper til kvelds. Går det greit å mikse inn et par rå egg etter at suppa er ferdig kokt, uten at det går negativt ut over smaken eller at suppa blir klumpete? Noen som eventuelt har eksempler på oppskrifter? Edit: Kan jeg for eksempel slå to egg i denne suppa før jeg bruker stavmikseren? http://www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/supper/brokkolisuppe
 13. Har det noe å si om at jeg tar kreatin morgen eller kveld så lenge jeg får i meg 5 gram hver dag?
 14. Er det normalt/ufarlig å få "pump" i korsryggen etter markløft?
×
×
 • Opprett ny...