Gå til innhold

chubby2champ

Medlemmer
 • Innholdsteller

  74
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Selger en boks C4 Extreme, 30 servings, i smaken Strawberry Margarita. Kjøpt nylig, uåpnet og forseglet. Kr 300,-/bud Avtaler henting i Oslo!
 2. Mange som har prøvd det, med blandede resultat.. ex http://www.meandmydiabetes.com/2012/03/03/high-fiber-foods-and-blood-sugar-quest-protein-bar-interview/ med kommentar fra en av Quest-producerne
 3. Jeg tar med en boks eller 2 av C4 ca hver gang jeg reiser fra USA-Norge..Ikke blitt stoppet enda, men vet du hva følgene blir om jeg faktisk blir stoppet i tollen?
 4. Cellucor Whey er hvertfall fullt lovlig. Dog synes jeg ingen av de imponerer spesielt på smak.
 5. Flexpower selger vel cellucor om jeg ikke tar feil
 6. http://www.forbrukerombudet.no/2014/03/falske-nettbutikker Kjekk, veiledende liste hvertfall
 7. Takk for tilbakemeldingene! Dropper upright rows fra nå av og prøver å fokusere enda mer på å holde skuldrene nede
 8. Hei, Prøver å trene meg fram til større og rundere skuldre, men føler at jeg i mange skulderøvelser også bruker nakken og er litt bekymret da jeg absolutt ikke vil ha større nakkemuskler. Noen som har tips (gjerne videoer) med øvelser for å isolere skuldrene og "stenge av" nakkemuskulaturen?
 9. Signerer Inger-Lise, Protein Delite i sjokoladesmak er virkelig en vinner! Et annet, litt billigere, alternativ å prøve kan være GourmetPro fra Star Nutrition. Der har jeg prøvd Double Chocolate, Mint Chocolate og Vanilla som alle er gode på smak. Går også god for TommiNutritions Whey Xplode med sjokoladesmak.
 10. Synes denne dama sier det bra: http://thisisnotadiet-itsmylife.com/2013/03/14/breast-implants-bikini-competitions/
 11. On that note Mitt Romney's Biggest Backers: Pyramid Schemers?
 12. Hoppa på krykker//1 fot rundt på gymmet i 6 uker etter operasjon selv. Nobody cares! Bare husk at gym-golv kan være glatte:whistle:
 13. Sweet, takk for svar! Har du mulighet for å sjekke merkelappen for hva slags stoff det er? Får ikke svar fra kundeservice, og jeg er litt kresen på sånt
×
×
 • Opprett ny...