schumacher Skrevet 24. juni 2013 Del Skrevet 24. juni 2013 TOMATSUPPE MED EGG 2 pakker hakkede tomater 1 ss olje 1 løk 3 fedd hvitløk 1/4 chili Salt, pepper, basilikum 3 egg som kokes for å ha oppi suppa Begynn med å frese løk og hviløk i olja. Når dette er blank kan du tilsette de hakkede tomatene og krydder. Masse krydder. La det putre mens du lager scones. KRYDDERSCONES 1,5 dl havremel 1 toppet scoop Bakepro eller mer mel1/2 boks cottage cheese 1 egg 2 ts bakepulver 1 ts salt Soltørkede tomater og havsalt til toppen Litt melk for å få passende konsistens Bland alle ingredienser, form til scones og legg på et bakepapirkledd stekebrett. Topp med litt havsalt og søltørkede tomater før du putter de i ovnen på 200 grader i 10-15 minutter (kommer an på hvor store du lager de). Nå putrer suppa, sconesene stekes, og du kan sette egg til koking. Når egga er ferdig, er maten ferdig (jeg liker å koke egga i 7 min). Mandagsmat – À la Schumacher Forsvarsfrue, Kristin Charm, FatUnicorn og 7 andre 10 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/19/#findComment-804758 Del på andre sider Flere delingsvalg…
VegarL Skrevet 24. juni 2013 Del Skrevet 24. juni 2013 Vann i munnen!.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/19/#findComment-804776 Del på andre sider Flere delingsvalg…
schumacher Skrevet 1. juli 2013 Del Skrevet 1. juli 2013 SUKKERFRI, PROTEINRIK, SNICKERSFUDGE 40 g kakemiks 1 scoop sjokoladeprotein noen dråper stevia english toffee 1 ss kakao litt vann 2 ss PB2 eller 1 toppet ss vanlig peanutsmør ca. 40 g sukrin-sjokolade jeg smelta hele plata som er 60 g. Syns det er greit å ha litt ekstra når jeg skal helle over som sjokoladetrekk. Griseri. Bland alt sammen, og tilsett litt vann til du kan kna den ut i en liten form. Bland et par ss PB2 med vann til det blir peanutsmørkonsistens, og bre over sjokoladerøra som ligger i forma. Sett i fryseren en times tid. Ta så fudgen ut av forma, del i firkanter, og drypp smeltet sjokolade over. Jeg brukte Sukrin-sjokolade 70% denne gangen. Sett i kjøleskap til sjokoladetrekket har stivnet før du spiser. Det her var godt! Det var godt. Snickersfudge – À la Schumacher annikeeen, Doffen, TonjeC og 12 andre 15 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/19/#findComment-809293 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krie Skrevet 1. juli 2013 Del Skrevet 1. juli 2013 SUKKERFRI, PROTEINRIK, SNICKERSFUDGE 40 g kakemiks 1 scoop sjokoladeprotein noen dråper stevia english toffee 1 ss kakao litt vann 2 ss PB2 eller 1 toppet ss vanlig peanutsmør ca. 40 g sukrin-sjokolade jeg smelta hele plata som er 60 g. Syns det er greit å ha litt ekstra når jeg skal helle over som sjokoladetrekk. Griseri. Bland alt sammen, og tilsett litt vann til du kan kna den ut i en liten form. Bland et par ss PB2 med vann til det blir peanutsmørkonsistens, og bre over sjokoladerøra som ligger i forma. Sett i fryseren en times tid. Ta så fudgen ut av forma, del i firkanter, og drypp smeltet sjokolade over. Jeg brukte Sukrin-sjokolade 70% denne gangen. Sett i kjøleskap til sjokoladetrekket har stivnet før du spiser. Det her var godt! Det var godt. Snickersfudge – À la Schumacher [ATTACH=full]111475[/ATTACH][ATTACH=full]111477[/ATTACH][ATTACH=full]111478[/ATTACH] De der så HINSIDES gode ut Schumacher (det gjør for så vidt all maten på alle bildene du poster her ) Et godt tips med sjokoladeglasuren er å plassere biten på en gaffel som du senker ned i den varme sjokoladen (evt ruller litt rundt så blir det sjokolade på alle sider, a winner ) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/19/#findComment-809315 Del på andre sider Flere delingsvalg…
havols Skrevet 3. juli 2013 Del Skrevet 3. juli 2013 Den kyllingsalaten så bare digg ut! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/19/#findComment-810130 Del på andre sider Flere delingsvalg…
schumacher Skrevet 4. juli 2013 Del Skrevet 4. juli 2013 De der så HINSIDES gode ut Schumacher (det gjør for så vidt all maten på alle bildene du poster her ) Et godt tips med sjokoladeglasuren er å plassere biten på en gaffel som du senker ned i den varme sjokoladen (evt ruller litt rundt så blir det sjokolade på alle sider, a winner ) Ååå, det skal jeg gjøre neste gang. Alltid plundra med det greiene der. Takk for tips Krie 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/19/#findComment-811372 Del på andre sider Flere delingsvalg…
schumacher Skrevet 4. juli 2013 Del Skrevet 4. juli 2013 BURGER Jeg ville lage burgere som passet for glutenallergikere. Det gikk jo fint! Brødet er også lavt på karbohydrater, til dere som måtte ha et kosthold som er strikt på den slags. HAMBURGER 1 pakke karbonadedeig 1 egg 1 løk 2 fedd hvitløk Salt, pepper GLUTENFRITT BRØD 2 egg 2 dl vann 1 dl mandelmel jeg brukte mandelmel produsert med skallet på mandelen, derfor den mørke fargen. De har endelig fått tilbake det lyse nå, det gir et resultat som ser litt "lettere" og bedre ut! 1,5 dl sesammel 1/5 dl havremel 2 ts bakepulver 1 ts fiberhusk 1 ts salt Bland alt det tørre sammen, før du tilsetter egg og vann. La stå noen minutter før du brer utover en stekplate, fiberhusken trenger bittelitt tid på å virke. Før jeg puttet brettet i ovnen hadde jeg på litt sesamfrø. Stekes på 175 grader i 25-30 minutter. Men hæ? Havremel? Det er da ikke glutefritt? Havre er i utgangspunktet et glutenfritt produkt, men treskerne som brukes, brukes også til andre korn, derfor kan ikke havre selges som et glutefritt produkt sånn helt uten videre. Glutefrie havregryn er havre som har egen tresker, og derfor glutenfri. Hvis du kjøper havregryn som er merket glutenfritt benytter du deg bare av det i denne oppskriften. For å få havregrynene til mel kjører du de i en foodprosessor. Brødet er smurt med grønn pesto, deretter ligger burgeren toppet med tomat, syltagurt og rødløk. Servert med litt salat, vårløk, paprika og avocado. Hvitløksdressingen er Tine gresk yoghurt med et par fedd hvitløk, noen dråper sitron, salt og pepper.Burger – À la Schumacher eeee, FatUnicorn, Jane og 4 andre 7 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/19/#findComment-811376 Del på andre sider Flere delingsvalg…
schumacher Skrevet 9. juli 2013 Del Skrevet 9. juli 2013 GULROTKAKE Nok til 3 etasjer for en bitteliten kakeform (les: kasserolle) 3 egg 100 g mager kesam 1 dl vann 80 g mandelmel 20 g FiberFin eller mer mandelmel20 g Bakepro eller mer mandelmel eller fiberfin 1 dl sukrin gold Maaaange dråper steviadråper vanilla creme evt nøytrale steviadråper eller pulver eller vaniljesukker 1 stor gulrot 2 ts bakepulver 2 ts kardemomme 2 ts kanel Glasur: 1 boks philadelphia light + vaniljepulver og stevia vanilla creme Bland det tørre, og tilsett så det våte. Riv gulrota i røra og bare bland alt sammen. Stekes i en liten smurt, eller bakepapirkledd form (eller som jeg gjorde, i en kasserolle) på 180 grader i ca 30 minutter. La kaka avkjøle seg før du tar den ut av forma og begynner å dele i lag. Jeg har smurt et tynt lag glasur mellom laga (to lag glasur altså), og rundt hele kaka til slutt. Skulle ha den med bort, så fikk ikke tatt bilde av hvordan kaka ser ut inni. Jeg er heller ingen god kakedekoratør, så ikke døm den ved utseende. Mange ingredienser på den lista der, men ikke la deg skremme, det meste har gode erstatninger. Dette er i grunn en grunnoppskrift som kan brukes til de fleste kaker. Ta bort krydderet og gulrota så er det bare å blande i det du måtte føler for. Sjokoladekake neste gang? Jeg vet dette blir en gjenganger på mitt kjøkken hvertfall, spesielt stekt i muffinsformer. Min første etasjekake – À la Schumacher Hele kaka inneholder (uten glasur) 81 g protein, 19 g karbohydrater, 27 g fett. Det blir 651 bittesmå, næringsrike kalorier i hele kaka. Ida Dahl, M. B., Plingrii og 7 andre 10 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/19/#findComment-813746 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Plingrii Skrevet 9. juli 2013 Del Skrevet 9. juli 2013 GULROTKAKE Nok til 3 etasjer for en bitteliten kakeform (les: kasserolle) 3 egg 100 g mager kesam 1 dl vann 80 g mandelmel 20 g FiberFin eller mer mandelmel20 g Bakepro eller mer mandelmel eller fiberfin 1 dl sukrin gold Maaaange dråper steviadråper vanilla creme evt nøytrale steviadråper eller pulver eller vaniljesukker 1 stor gulrot 2 ts bakepulver 2 ts kardemomme 2 ts kanel Glasur: 1 boks philadelphia light + vaniljepulver og stevia vanilla creme Bland det tørre, og tilsett så det våte. Riv gulrota i røra og bare bland alt sammen. Stekes i en liten smurt, eller bakepapirkledd form (eller som jeg gjorde, i en kasserolle) på 180 grader i ca 30 minutter. La kaka avkjøle seg før du tar den ut av forma og begynner å dele i lag. Jeg har smurt et tynt lag glasur mellom laga (to lag glasur altså), og rundt hele kaka til slutt. Skulle ha den med bort, så fikk ikke tatt bilde av hvordan kaka ser ut inni. Jeg er heller ingen god kakedekoratør, så ikke døm den ved utseende. Mange ingredienser på den lista der, men ikke la deg skremme, det meste har gode erstatninger. Dette er i grunn en grunnoppskrift som kan brukes til de fleste kaker. Ta bort krydderet og gulrota så er det bare å blande i det du måtte føler for. Sjokoladekake neste gang? Jeg vet dette blir en gjenganger på mitt kjøkken hvertfall, spesielt stekt i muffinsformer. Min første etasjekake – À la Schumacher [ATTACH=full]112261[/ATTACH][ATTACH=full]112262[/ATTACH] Hele kaka inneholder (uten glasur) 81 g protein, 19 g karbohydrater, 27 g fett. Det blir 651 bittesmå, næringsrike kalorier i hele kaka. Definisjonen av foodporn? Så sykt god ut Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/19/#findComment-813769 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Doffen Skrevet 9. juli 2013 Del Skrevet 9. juli 2013 Dæsken den kaka så bare syyykt god ut!! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/19/#findComment-813799 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ida Dahl Skrevet 13. juli 2013 Del Skrevet 13. juli 2013 GULROTKAKE Nok til 3 etasjer for en bitteliten kakeform (les: kasserolle) 3 egg 100 g mager kesam 1 dl vann 80 g mandelmel 20 g FiberFin eller mer mandelmel20 g Bakepro eller mer mandelmel eller fiberfin 1 dl sukrin gold Maaaange dråper steviadråper vanilla creme evt nøytrale steviadråper eller pulver eller vaniljesukker 1 stor gulrot 2 ts bakepulver 2 ts kardemomme 2 ts kanel Glasur: 1 boks philadelphia light + vaniljepulver og stevia vanilla creme Bland det tørre, og tilsett så det våte. Riv gulrota i røra og bare bland alt sammen. Stekes i en liten smurt, eller bakepapirkledd form (eller som jeg gjorde, i en kasserolle) på 180 grader i ca 30 minutter. La kaka avkjøle seg før du tar den ut av forma og begynner å dele i lag. Jeg har smurt et tynt lag glasur mellom laga (to lag glasur altså), og rundt hele kaka til slutt. Skulle ha den med bort, så fikk ikke tatt bilde av hvordan kaka ser ut inni. Jeg er heller ingen god kakedekoratør, så ikke døm den ved utseende. Mange ingredienser på den lista der, men ikke la deg skremme, det meste har gode erstatninger. Dette er i grunn en grunnoppskrift som kan brukes til de fleste kaker. Ta bort krydderet og gulrota så er det bare å blande i det du måtte føler for. Sjokoladekake neste gang? Jeg vet dette blir en gjenganger på mitt kjøkken hvertfall, spesielt stekt i muffinsformer. Min første etasjekake – À la Schumacher [ATTACH=full]112261[/ATTACH][ATTACH=full]112262[/ATTACH] Hele kaka inneholder (uten glasur) 81 g protein, 19 g karbohydrater, 27 g fett. Det blir 651 bittesmå, næringsrike kalorier i hele kaka. o m g... must have now! ...kan jeg bruke vanlig sukrin? evt blande i litt yacon-sirup? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/19/#findComment-816619 Del på andre sider Flere delingsvalg…
schumacher Skrevet 14. juli 2013 Del Skrevet 14. juli 2013 o m g... must have now! ...kan jeg bruke vanlig sukrin? evt blande i litt yacon-sirup? Det skal gå veldig fint med vanlig sukrin, men sikkert enda bedre hvis du blander litt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/19/#findComment-816685 Del på andre sider Flere delingsvalg…
TonjeC Skrevet 14. juli 2013 Del Skrevet 14. juli 2013 GULROTKAKE Nok til 3 etasjer for en bitteliten kakeform (les: kasserolle) 3 egg 100 g mager kesam 1 dl vann 80 g mandelmel 20 g FiberFin eller mer mandelmel20 g Bakepro eller mer mandelmel eller fiberfin 1 dl sukrin gold Maaaange dråper steviadråper vanilla creme evt nøytrale steviadråper eller pulver eller vaniljesukker 1 stor gulrot 2 ts bakepulver 2 ts kardemomme 2 ts kanel Glasur: 1 boks philadelphia light + vaniljepulver og stevia vanilla creme Bland det tørre, og tilsett så det våte. Riv gulrota i røra og bare bland alt sammen. Stekes i en liten smurt, eller bakepapirkledd form (eller som jeg gjorde, i en kasserolle) på 180 grader i ca 30 minutter. La kaka avkjøle seg før du tar den ut av forma og begynner å dele i lag. Jeg har smurt et tynt lag glasur mellom laga (to lag glasur altså), og rundt hele kaka til slutt. Skulle ha den med bort, så fikk ikke tatt bilde av hvordan kaka ser ut inni. Jeg er heller ingen god kakedekoratør, så ikke døm den ved utseende. Mange ingredienser på den lista der, men ikke la deg skremme, det meste har gode erstatninger. Dette er i grunn en grunnoppskrift som kan brukes til de fleste kaker. Ta bort krydderet og gulrota så er det bare å blande i det du måtte føler for. Sjokoladekake neste gang? Jeg vet dette blir en gjenganger på mitt kjøkken hvertfall, spesielt stekt i muffinsformer. Min første etasjekake – À la Schumacher [ATTACH=full]112261[/ATTACH][ATTACH=full]112262[/ATTACH] Hele kaka inneholder (uten glasur) 81 g protein, 19 g karbohydrater, 27 g fett. Det blir 651 bittesmå, næringsrike kalorier i hele kaka. Wow! Den så helt fantastisk ut! :-) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/19/#findComment-817118 Del på andre sider Flere delingsvalg…
schumacher Skrevet 17. juli 2013 Del Skrevet 17. juli 2013 FISKEKAKER MED CURRY OG KORIANDER Til 3 personer 800 g torskefilet åpna 1 pose med filet, kunne like gjerne bruke alt 2 ts salt 1 neve fersk koriander 1 ts paprikakrydder 1 ts chilikrydder 2 ts currykrydder Bland alt i en foodprosessor eller med stavmikser, form til kaker, og stek i litt olje (det gir en fin overflate, og ekstra smak til den magre, magre torsken). Jeg serverte med byggris, kesam, sylteagurk, litt mer fersk koriander, persille og sursøt saus. Det var en ny smaksopplevelse når det kom til torsk, ja! Fiskekaker – À la Schumacher Maylin, Jane, kwebby og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/19/#findComment-818775 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 18. juli 2013 Del Skrevet 18. juli 2013 Hjemmelagde köttbullar med mos! Mos karbonadedeig med finkuttet løk, persille, salt, pepper og hvitløkskrydder. Lag små boller og stek sammen med champignon i stekepanne. Kok opp blomkålhode, la renne av seg og mos med 1 ts kesam - smak til med salt og pepper. Serveres med tyttebærsyltetøy og fløtesaus:D kwebby, Bris, Martbart og 2 andre 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/19/#findComment-819840 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lea Skrevet 18. juli 2013 Del Skrevet 18. juli 2013 Vaniljeproteinpannekaker med jordbær: 2 ss vaniljeproteinpulver 2 ss havremel (knust havregryn) 2 ss kokosmel 2 ss sukrin 1 egg 1/2 ts bakepulver kanel og kardemomme litt vann (røra skal være seig for at pannekakene skal bli tykke) Disse er såå gode! Kan fylles med det man vil og liker best. Til vanlig pleier jeg å bruke syltetøy uten tilsatt sukker, men nå om sommeren er det jo ingenting som er bedre enn friske bær, så her er syltetøyet hjemmelaget. Maylin, Jane, lisemk og 3 andre 6 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/19/#findComment-819860 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kwebby Skrevet 23. juli 2013 Del Skrevet 23. juli 2013 Sommerfrisk salat med ceviche av kamskjell: Til ceviche: Kamskjell Lime Koriander Ingefær Chili Hvitløk Salt Til sommerfrisk salat: Feltsalat Agurk Avocado Rødløk Pakistansk mango Granateple Koriander Til vinaigrette: Olivenolje Litt av marinaden Fremgangsmåte: Hakk opp/rasp ingrediensene og bland med saften av 3-5 lime (avhengig av hvor mye kamskjell du bruker, de skal dekkes av limesaft). Del kamskjellene i biter og legg de i marinaden. Sett i kjøleskapet i minst to timer. Del opp salatingrediensene, og bland sammen med vinaigretten når kamskjellene er ferdige og salaten skal serveres. lisemk, Maylin, Jane og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/19/#findComment-822270 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tiwas Skrevet 23. juli 2013 Del Skrevet 23. juli 2013 Får legge opp bilde av min mat også, da - kylling indrefilet med hjemmelaget tacokrydder med brokkoli i salsa. Kjempedigg, og perfekt for en varm sommerdag. HSKK, Maylin og SterkBalanse 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/19/#findComment-822291 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Felicie Skrevet 30. juli 2013 Del Skrevet 30. juli 2013 Speltlompepizza på en rengfull tirsdag - ikke feil det? LenaMarie og Lena Ludvigsen 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/19/#findComment-825973 Del på andre sider Flere delingsvalg…
schumacher Skrevet 1. august 2013 Del Skrevet 1. august 2013 AMERIKANSK PANNEKAKEFROKOST LIGHT Til 1 person 2 egg 2 ss mandelmel 2 ss FiberFin 1 ts Fiberhusk 1 ts sukrin+ 1-2 dl melk Topping: Cottage cheese original + sukkerfritt bringerbærsyltetøy og Sukrin Gold Bland alle ingredienser sammen, og stek på svak varme i teflonpanne. Amerikansk pannekakefrokost light – À la Schumacher Forsvarsfrue 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/19/#findComment-827134 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.