Jump to content

Felicie

Members
 • Content Count

  1190
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Felicie

 1. Felicie

  Dagens negative

  Fullstendig enig med deg der! Prioriterer skolen og trener etterpå Det negative oppi dette er vel at folk får vridd alt jeg skriver til noe spiseforstyrrelse-ish. Irriterer meg grenseløst over å hele tiden bli snakka til som om jeg er både hjernedød og underernært. Vi med et tidligere forstyrret syn på mat kan også kødde litt. Ellers takker jeg for støtten over her
 2. Felicie

  Dagens negative

  Gidder ikke diskutere det God natt
 3. Felicie

  Dagens negative

  Tok meg foresten ikke en japp i går, men spiste 1/2 brownie, chips, is og pizza lagd på hvetemel :ooooooo OMG
 4. Felicie

  Dagens negative

  Oi, det var da fælt hvor sykt seriøst folk skulle ta ting i dag. For det første er det grusomt irriterende at folk skal dra opp spiseforestyrrelsen jeg HADDE hele tiden. Jeg spiser nok og trives. Har det fint, så chill. Var heller ikke ment som er seriøst innlegg. Er dog litt lei av litteraturhistorie og skulle ønske knebøy-teknikken min var hakket bedre, men jeg TULLA. Slapp av
 5. Felicie

  Dagens negative

  Vinterferien er slutt. Må bruke hodet til å tenke på skole, ikke trening. Blir irritert av å tenke på all den tiden jeg skal kaste bort på å sitte i en stol og høre på læreren prate om norsk litteraturhistorie. Blir irritert av å tenke på at jeg kunne trent eller lært om trening på den tiden. Blir irritert fordi jeg VIL naile knebøy og markløft, VIL opparbeide meg perfekt teknikk. Vanskelig å holde fokus når skolen krever så mye. Dårlig humør her i dag..
 6. Takk skal du ha, Tronaldo. Teller ikke kcal lenger, men tror jeg ligger i balanse eller litt over. Kommer veldig anpå fra dag til dag. Sover rundt åtte timer per. natt og har ca. to hviledager i uka. 48 timer mellom hver fullkroppsøkt. Tar til meg tipset om å kutte dybden på bøyen. Fikk også tips om dette fra en PT. Hun mente det ikke var nødvendig å gå så dypt. Skal få filmet markløft
 7. Takk for svar, Blodfan. Fikk en PT til å se på meg (vant en gratis-time). Hun sa ikke noe om knevandring, men hun sa at jeg hadde en liten butt-wink i bunnposisjon (går veldig dypt), og at hælene mine løfta seg litt fra bakken. Hun sa også at jeg var sterkere i ene siden, den ene siden drar meg mer opp enn den andre. Derfor skulle jeg jobbe mer med ettbeins-øvelser, samt. gå ned på vektene.
 8. Har bare smakt fudge brownie. Den er god, men er visstnok veldig mange rare ingredienser oppi den. Tror myoproteinet til MyRevolution fungerer bedre i bakst. Det er 50/50 kasein og whey/myse, noe som gjør det optimalt til varmebehandling. Gjelder også Active Elite Gold fra Norkost.
 9. Hei, god lørdagsmorgen! Har bestemt meg for å virkelig ta tak i teknikktreningen min. Var 2.5 kg unna målet i både knebøy og markløft, men må (desverre ) gå ned 7.5 kg i begge øvelsene og jobbe med teknikk. Treningsprogrammet mitt ser slik ut (unnlater andre muskelgrupper, viser dere hva som går på bein- og kjernemuskulatur). Varmer alltid opp dynamisk først: Økt A: Tung knebøy (3 oppvarmingssett, 4 hovedsett x 5 repetisjoner), bulgarske utfall (3 sett x 8-10 repetisjoner), pull-throughs (3 sett x 10-12 repetisjoner), rygghev og crunches. Økt B: Tung markløft (3 oppvarmingssett, 4 hovedsett x 5 repetisjoner), hip-thrust (3 sett x 8-10 repetisjoner), utfall bakover i smith (3 sett x 10-12 repetisjoner), palloff-press Økt C: Middels boksbøy/middels strake markløft (1 oppvarmingssett, 3-4 hovedssett x 6-8 repetisjoner), ettbeins strake markløft/goblet squat (3 sett x 8-10 repetisjoner), step-ups, hengende beinhev. De dagene jeg trener kondisjon pleier jeg å sette av 20 min til tøying og bruk av rumble-roller. Av og til også egne dager, om jeg får tid. Spørsmålet mitt er nå.. hva gjør jeg videre i programmet? Må jobbe på 40 kg i knebøy og 50 kg i markløft. Ja, er svak. MEN, hvor lenge skal jeg ligge på 40 og 50 kg? Pleide å øke med 2.5 kg i uka/hver andre uke, men det er vel ingen vits om teknikken ikke bedrer seg med en gang? Skal jeg legge inn flere reps/flere sett for å alikevel ha progresjon? Ellers noen gode tips for å bli sterkere (og mer teknisk korrekt) i disse øvelsene? Har blitt anbefalt å bøye med en liten planke under hælene.
 10. Felicie

  Skeiv knebøy

  Det TaDenRIng sa egentlig, rakk ikke å lese, hehe
 11. Felicie

  Skeiv knebøy

  Har samme problem. Fikk høre at den ene siden er sterkere enn den andre og at man i dette tilfellet bør trene masse ett-beins øvelser for å trene opp begge sidene. For eksempel bulgarske utfall, ett-beins strake markløft, utfall bakover o.l.
 12. Velger å holde treningssenteret mitt hemmelig Du virker litt creepy, no offence. Og som tildigere nevnt faller jeg bare for utenlandske gutter.. hehe
 13. Har sett Friends, ja. Og ja, er vel nesten det som har skjedd ja, cheesy dude med cheesy replikker. Hele han er bare..
 14. Sjekking på treningssenteret? Nei, nei, nei, og nei.
 15. Kommer jo helt anpå hva du drikker iløpet av dagen, men jeg pleier å drikke godt også etter økta, ikke bare underveis Du får nesten bare prøve deg frem.. kanskje du skal spise en banan RETT etter økta? Altså sekundet du går av mølla, og så spise et ordentlig måltid 1 time senere? Bare synsing fra min side nå..
 16. Får du i deg nok med vann? Jeg får veldig vondt i hodet og blir svimmel etter intervalløkter, dersom jeg ikke pælmer nedpå med en god flaske vann rett etterpå.
 17. Orket ikke lese hele tråden, men kan dele min erfaring dersom du har lavt stoffskifte på grunn av lavt kaloriinntak. Jeg spiste ekstremt lite for en stund tilbake og løp alt for mye. Gikk jo ned i vekt, men ble sliten, utmattet, deprimert, kald, stygg (ja, faktisk) og ikke noen koselig person å være rundt. Fikk påvist lavt stoffskifte hos legen. Kroppen min var gått i sparebluss for å spare på fettet og det lille av næring jeg ga den en gang i blant. I dag spiser jeg veldig mye mer. Lå på kanskje 400-600 kcal dagen (3000+ på lørdager, jeg overspiste) og løp masse. Nå løper jeg litt, trener styrke og spiser cirka 2000+ hver dag, gjerne mer i helgene. ANYWAYS. Poenget mitt er at jeg har gått opp cirka tre-fire kg. Man blir altså ikke smellfeit av å spise mer, kroppen setter opp forbrenningen gradvis og tilpasser seg det nye inntaket. Selvfølgelig skal man ikke spise mer enn dagsbehovet (ihvertfall ikke om målet er vektnedgang), men man trenger heller ikke ligge ekstremt lavt for å få resultater
 18. Det Therese sa. Om noe er sunt kommer helt anpå hvilke målsetninger og behov du har. Om du mener sunt = lav på kalorier, så er vel speltlomper litt lavere på kalorier enn tacolefsene fra Santa Maria. Om du mener sunt ift. innhold av proteiner/karbs/fett, så må du sammenligne varene slik Therese gjorde for deg. For meg er det sunt å spise en stor skje peanøttsmør for å få opp dagens kaloriinntak, for overvektige/folk som skal ned i vekt, vil ikke den skjea med peanøttsmør være like gunstig
 19. Helt klart viktige poeng. Skal gå ned på vektene og jobbe masse med dette fremover. Pleier å trene tung knebøy en økt i uka, tung markløft en økt og middels/lett bøy til boks eller strake markløft en siste økt. Altså tre fullkroppsøkter i uka. Liker variasjon, selvom jeg kanskje burde ha holdt meg straight knebøy og straight markløft. Planen er å fortsette slik fremover, men fokusere enda mer på å holde spennet under løftet. Skal også bli flinkere til å sette av tid til trening med strikk. For eksempel kan jeg trene knebøy med strikk, uten vekter, og stå sidelengs foran speilet slik at jeg får fulgt med på rumpa og den (forhåpentligvis) ikke-eksisterende butt-winken.
 20. Ja, for å unngå det i en vanlig knebøy.. I get your point. PT-en sa det til meg også. Men jeg har lært meg til å gå dypt og synes nesten det er mest naturlig nå. Så klart, skal jobbe vekk butt-winken, men liker å gå en del under godkjent dybde for å få aktivert rumpa best mulig.
 21. Nå blir det jo heftig diskutert her, men er box-squat bra om man har litt butt-wink?
 22. Litt random, men lurer på om det er normalt å ta flere sett i benkpress enn i knebøy/markløft? Har i utgangspunktet 5 x 4 arbeidssett i alle baseøvelsene, men opplever å bli mye mer sliten i knebøy/markløft, naturlig nok.
×
×
 • Create New...