Gjest mmmi Skrevet 25. januar 2013 Del Skrevet 25. januar 2013 SUKKERFRI PROTEINRIK VANILJEISKREM A la Schumacher 1 beger skyr naturell 1 scoop vaniljeprotein 2 eggehvitter 1 eggeplomme 1 dl sukrinmelis 1 ts vaniljepulver eller frø fra vaniljestang Stivpisk eggehvittene i en bolle, og eggeplommen med sukrinmelis i en annen bolle. Bland så alt sammen, sammen. Hell over i en boks med lokk, og putt i fryseren. Rør om litt innimellom (hvert 15.-20. minutt?) for å unngå at det blir krystaller. Den er ferdig når det har en is-konsistens, hvis du skjønner. Etter et tre timer kanskje? [ATTACH=full]85700[/ATTACH] Midtiukatastyproteinbombe | À la Schumacher Mmmmmmm! Denne så god ut, skal definitivt testes!! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/15/#findComment-644175 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest SlettetBruker3 Skrevet 3. februar 2013 Del Skrevet 3. februar 2013 Spinat-lakseburgere 1 porsjon 200 g laks 100 g spinat (brukte frossen som jeg tinte litt i mikrobølgeovnen) 2 ss soyasaus 1,5 teskje potetmel Salt Pepper Chilli Koriander Kjøres sammen i food processor, formes til burgere og stekes et par minutter på hver side. Poteten skjæres opp i skiver og legges på et stekebrett. Krydres med salt og pepper, og smøres med olje. Grill (240 grader) i 10-15 minutter. Tomatsalaten er en tomat, salt, pepper og balsamico! Brokkolien er rett og slett kokt. Asta, Linni91, Maylin og 11 andre 14 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/15/#findComment-656181 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mmmi Skrevet 3. februar 2013 Del Skrevet 3. februar 2013 Spinat-lakseburgere 1 porsjon 200 g laks 100 g spinat (brukte frossen som jeg tinte litt i mikrobølgeovnen) 2 ss soyasaus 1,5 teskje potetmel Salt Pepper Chilli Koriander Kjøres sammen i food processor, formes til burgere og stekes et par minutter på hver side. Poteten skjæres opp i skiver og legges på et stekebrett. Krydres med salt og pepper, og smøres med olje. Grill (240 grader) i 10-15 minutter. Tomatsalaten er en tomat, salt, pepper og balsamico! Brokkolien er rett og slett kokt. [ATTACH=full]87538[/ATTACH] :hungry::hungry::hungry::hungry::hungry::hungry: Flink!! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/15/#findComment-656183 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Asta Skrevet 3. februar 2013 Del Skrevet 3. februar 2013 Jeg trekker tilbake alle vonde ord om middagen din, Ingrid B. Ser jo superdigg ut! (snapchat lurer meg til å tro det er kjipt) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/15/#findComment-656186 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest SlettetBruker3 Skrevet 3. februar 2013 Del Skrevet 3. februar 2013 Jeg trekker tilbake alle vonde ord om middagen din, Ingrid B. Ser jo superdigg ut! (snapchat lurer meg til å tro det er kjipt) Haha, bacon du liksom.... Lakseburger<3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/15/#findComment-656191 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Asta Skrevet 3. februar 2013 Del Skrevet 3. februar 2013 Haha, bacon du liksom.... Lakseburger<3 [ATTACH]87545[/ATTACH] Hey, bacon var i stedet for spinat. Det var fortsatt burger! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/15/#findComment-656195 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Titanium Skrevet 5. februar 2013 Del Skrevet 5. februar 2013 Kanelsnurrer! Ikke det peneste bildet, ei heller den aller "sunneste" oppskriften. Men jeg synes den passer bra om det er noen som bare ønsker å lage noe som er litt sunnere, og samtidig smaker like godt. Kan nå ut til mange av facebook-likerne. Kan til fordel bytte ut bildet, hehe Litt mer proteiner, litt mindre fett, og tilnærmet null sukker. Oppskriften er faktisk, enkelt og greit, en liten "sunnifisering" av speltboller (oppskrift på speltmel-pakken): Ingredienser: 600g mel (1 scoop valgfritt proteinpulver, 100g havremel og resten speltmel) 100g søtning (15g sukrin+ (dobbelt så søtt som sukker), 40g sukrinmelis og 30g sukker) Kan også bytte ut sukkeret med annen søtning. 1 pakke tørrgjær 1ts salt 1ts kardemomme 70g smeltet smør 30g mager kesam 3,5dl lunkent vann eller melk 2ss appelsinjuice Ekstra mager kesam, sukrin+ og kanel til utbaking. Det tørre blandes, før man tilsetter væsken. Elt godt i ca 5 minutter, og settes på heving i ca 1 time i lune omgivelser. Deigen kjevles ut, og formes som et rektangel. Smør på godt med mager kesam, og strø rikelig over med kanel og sukrin+. Deigen rulles fra langsiden, og skjæres opp i boller. Står til etterheving på samme måte som tidligere, ca 1 time. Bollene stekes på 200 grader i 10-15 minutter, nytes med et glass iskald melk! eeee, Puissance, Asta og 2 andre 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/15/#findComment-658784 Del på andre sider Flere delingsvalg…
noen22 Skrevet 5. februar 2013 Del Skrevet 5. februar 2013 Så ikke noe særlig digg ut Kristin Charm 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/15/#findComment-658797 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Titanium Skrevet 5. februar 2013 Del Skrevet 5. februar 2013 Så ikke noe særlig digg ut Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/15/#findComment-658813 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Torbiz Skrevet 6. februar 2013 Del Skrevet 6. februar 2013 [ATTACH=full]25862[/ATTACH] [ATTACH=full]25863[/ATTACH] Vet ikke hva jeg skal kalle dette for, men det er en slags versjon av Shepherd's Pie. Til kålrabimos: - 1 stor eller 2 små kålrabi -1/2 boks cottage cheese - litt matfløte evt melk - salt og pepper Kok opp kålrabi i terninger til de blir myke. Bruk blender til å mose sammen med Cottage Cheese og fløte. Visst du liker å ha litt å tygge i, kan du la være å mose alt. varm stappen i ei kjele og tilsett salt og pepper. Stek 400 gram karbonadekjøttdeig sammen med 1 løk. Tilsett 1 boks hakkede tomater og krydre med salt, pepper, hvitløk, cummin og litt chilli. Mot slutten heller du oppi 1 boks med minimais. Legg stappen underst i en form, og hell oppi kjøttblandinga med ost på toppen. Settes i ovnen på 200 grader til osten blir gyllen:) Det der såg sykt ut! Natalie 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/15/#findComment-659704 Del på andre sider Flere delingsvalg…
schumacher Skrevet 17. februar 2013 Del Skrevet 17. februar 2013 KANEL I SVINGENE, STAPPET MED PROTEINER A la Schumacher Ca. 8 stk. Doble gjerne. Jeg tripler denne gangen. 300g speltmel eller hvetemel 1 scoop Bakepro eller mer mel 1/2 beger kesam 1 egg 1 pose tørrgjær 1/2 – 1 dl h-melk 2 ts kardemomme 5-6 ss Sukrin+ eller noen ts Stevia for litt mer søtsmak Rosiner, hvis ønskelig Smør, sukrin og kanel til fyll Egg til pensling Lunk melka først, og resten bare blander du sammen. Sett til heving i ca. 45 minutter. Form slik du ønsker. Hvis du lager kanel i svingene kjevler du deigen utover, smører lett med litt smør og strør over sukrin og kanel. Ruller sammen igjen, og putter på brett (eller i mufinnsformer, som jeg gjorde denne gangen). Settes igjen til heving, ca. 45-60 minutter. Før de puttes i ovnen, pensler du med egg. Stek så på 200 grader i ca. 10 minutter, kan være lurt å følge litt med, ettersom slik avhenger av størrelse og ovnen din. Asta, Linni91, Krie og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/15/#findComment-672762 Del på andre sider Flere delingsvalg…
schumacher Skrevet 17. februar 2013 Del Skrevet 17. februar 2013 LINSESUPPE 3 gulrøtter 1-2 løk 2 fedd hvitløk Litt sellerirot eller persillerot Dette freses først blankt i litt olje 1 boks hermetiske tomater 400 g røde linser ca. 2 liter vann 3 – 4 grønnsaksbuljonger Skyll linsene godt! Deretter er det bare å putte det hele sammen med det du har frest blankt. Kokes i 30-40 minutter, til det har tyknet. Smak til med salt og pepper. Denne må rett og slett toppes med sprø bacon, revet parmesan og timian. Brød smurt med pesto, philadelphia eller smør hører også med. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/15/#findComment-672763 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krie Skrevet 17. februar 2013 Del Skrevet 17. februar 2013 KANEL I SVINGENE, STAPPET MED PROTEINER A la Schumacher Ca. 8 stk. Doble gjerne. Jeg tripler denne gangen. 300g speltmel eller hvetemel 1 scoop Bakepro eller mer mel 1/2 beger kesam 1 egg 1 pose tørrgjær 1/2 – 1 dl h-melk 2 ts kardemomme 5-6 ss Sukrin+ eller noen ts Stevia for litt mer søtsmak Rosiner, hvis ønskelig Smør, sukrin og kanel til fyll Egg til pensling Lunk melka først, og resten bare blander du sammen. Sett til heving i ca. 45 minutter. Form slik du ønsker. Hvis du lager kanel i svingene kjevler du deigen utover, smører lett med litt smør og strør over sukrin og kanel. Ruller sammen igjen, og putter på brett (eller i mufinnsformer, som jeg gjorde denne gangen). Settes igjen til heving, ca. 45-60 minutter. Før de puttes i ovnen, pensler du med egg. Stek så på 200 grader i ca. 10 minutter, kan være lurt å følge litt med, ettersom slik avhenger av størrelse og ovnen din. [ATTACH=full]89983[/ATTACH][ATTACH=full]89984[/ATTACH] Jeg har prøvd bolleoppskrift fra deg før, og vet at de er nydelige Kan jeg spørre hvilken type/merke speltmel du pleier å bruke? Sammenlignet med bollene du lager blir mine veldig mørke/grove av utseende (jeg bruker Møllerens sammalt spelt). De er kjempegode på smak okke som da Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/15/#findComment-672790 Del på andre sider Flere delingsvalg…
schumacher Skrevet 17. februar 2013 Del Skrevet 17. februar 2013 Jeg har prøvd bolleoppskrift fra deg før, og vet at de er nydelige Kan jeg spørre hvilken type/merke speltmel du pleier å bruke? Sammenlignet med bollene du lager blir mine veldig mørke/grove av utseende (jeg bruker Møllerens sammalt spelt). De er kjempegode på smak okke som da Så gøy at du har laget de! Bruker stort sett siktet spelt, ikke sammalt. Da blir de lyse Krie 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/15/#findComment-673334 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krie Skrevet 17. februar 2013 Del Skrevet 17. februar 2013 Så gøy at du har laget de! Bruker stort sett siktet spelt, ikke sammalt. Da blir de lyse Da prøver jeg det neste gang Takk for det! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/15/#findComment-673349 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jannesurr Skrevet 17. februar 2013 Del Skrevet 17. februar 2013 Dette er favoritten min <3 Fylte paprika'er gratinert med karbonadedeig inni, salat og ris ved siden av ) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/15/#findComment-673368 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Christer Engh Skrevet 21. februar 2013 Del Skrevet 21. februar 2013 Orgasmiske kjøttboller: 400 gr Karbonadedeig 1-2 Fed hvitløk (avhengig av str) 1,5-2 Fersk rød chili 1/2 Gul løk 1 Håndfull lunkent vann Litt salt og en god slump nykværnet pepper Ha karbonadedeigen i en bolle,bruk deretter en hvitløkspresse til å tilsette hvitløksfed. Finhakk så chili og løk og tilsett dette med en håndfull lunket vann.Krydre godt. Elt det hele godt sammen så alt blir godt fordelt,form små kjøttboller og hiv de i en panne med litt olje e.l.lignende,stek til gjennomstekt;-) Tilbehør: 1 Boks hakkede tomater 1/2 Gul løk 2-3 Ts tomatpure 1 Fed hvitløk Basilikum Oregano Salt Pepper Fres løken lett med LITT olje i en kasserolle,tilsett tomatene og la det putre med litt omrøring. Ha i tomatpure,press i hvitløken og krydre med basilikum,oregano,salt og pepper. La det putre litt på svak varme før servering. Legg det hele sammen på en tallerk med litt grønt,husk og legg opp maten skikkelig,synet gir da ekstra mersmak. Nyt og hjertelig velbekomme! Maylin 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/15/#findComment-678482 Del på andre sider Flere delingsvalg…
OhMickey Skrevet 21. februar 2013 Del Skrevet 21. februar 2013 Kyllingfilet med potetgull og fylt paprika. Ja, du hørte rett, potetgull! Og du kommer ikke til å angre om du prøver denne her, tro meg. Ingredienser: Kyllingfilet Salt potetgull (Sørlandschips for ekstra knas) Fullkornris Stor paprika sukkererter Sjampinjong Ost (brukte mozarella) Smør Så gjør du følgende: Sett ovnen på 200 grader og risen på kok. Legg potetgullet (ca 1/3 av posen) i et plastpose og knus grovt. Smør de ferdig tinte kyllingfiletene med smeltet smør, rulles i det knuste potetgullet. Legges i ildfast form, hell litt ekstra potetgull-strø over for ekstra godsaker og drypp litt smør på toppen så det holder seg. Settes midt i ovnen i ca 25 min. Bland risen sammen med soppen og sukkerertene, skjær av toppen på paprikaen og legg fyllet i. Paprikaen settes oppå aluminiumfolie slik at den kan stå stødig, og toppes med ost. Når kyllingen har ca 10 min igjen settes paprikaen inn i ovnen til osten er gratinert. Smaker godt med mager kesam til så klart. Asta, Dag, Bris og 4 andre 7 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/15/#findComment-678652 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosaskya Skrevet 3. mars 2013 Del Skrevet 3. mars 2013 Fyllt paprika Karbonadedeig Chilikrydder, paprikapulver, pepper og grillkrydder Basmatris/fullkornsris Tomat (hakket) Paprika Gulrot (raspet) Hvitløk (finhakket) Sjampinjong (hakket) Mager Kesam som dressing Mozarella Stek kjøttdeigen og kryddre den etter eget ønske, ha gjerne ferdigkokt og avkjølt ris på forhånd. Bland alt i stekepanna og hul ut paprikaene, fyll inn alt innholdet og topp med mozarella, settes oppå aluminiumsfolie i en ildfast form for å ikke tippe over i ovnen til osten er smeltet (da er paprikaen ennå chrispy). Mager Kesam(med ønsker krydder i) helles over etter steking. Vel bekommen. Ooooh, det så da farlig godt ut! Skal prøves på tirsdag! Aequitas 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/15/#findComment-690676 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ingvildeb Skrevet 16. mars 2013 Del Skrevet 16. mars 2013 Sjoko-cappuccinokake 4 ss atkinsmel (eller annet mel som mandelmel, sesammel, kokosmel ++) 2 scoops sjokoladeprotein 1 ss sukrin 1 ts bakepulver 1 egg 2 ss smør 1 liten kopp cappuccino (eller svart kaffe) Melk til passe konsistens 1 håndfull mørke sjokoladedråper (kan sløyfes) Bland sammen alt det tørre. Smelt smør, og ha i det, egget og kaffen. Rør inn melk til du synes konsistensen er passelig. Vend forsiktig inn sjokoladedråper, eller hakket mørk sjokolade til slutt. Stekes på 180 grader, husker ikke helt hvor lenge, bare følg med på den. Det er uansett forskjellig fra ovn til ovn. Glasur 2 scoops sjokoladeprotein Smeltet mørk sjokolade 1-2 dl kaffe Melk til passe konsistens Toppes med revet kokos! HanneBoost, hanne_and, Titanium og 6 andre 9 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/15/#findComment-705953 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.