Gå til innhold

noen22

Medlemmer
 • Innholdsteller

  175
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om noen22

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 04. des. 1989
 1. Hei. Skal etter en lenger pause begynne skikkelig med trening igjen. Jeg er det man kaller noob, nybegynner, taper, svak osv. Jeg lurer på å starte med "SS", men har også kikka på RYP. Hva er "best"? Hva er et godt RYP oppsett?
 2. Hei. Trenger en person som kan drille meg litt på kosthold og jeg kan snakke litt med, noen som vil ta på seg rollen?
 3. Jeg også fikk en sånn strekk, det var vist en betent skive i ryggen. La det gå noen dager å se om det går over av seg selv. Kan anbefale å deloade, trene teknikk hvis du fortsatt plundrer.
 4. Jeg er enig der. Har aldri fått smertert noen steder etter å ha trent disse, utenom når jeg har løfta feil, da har jeg vært klar over feilen og hva smerten kom av
 5. Det kan jeg være enig i. Det har jeg fått forklart at kommer av at "hamstrings" ikke er skikkelig uttøyde osv...
 6. Dette er sånn ca den vinkelen jeg havner på hver gang. har ikke kjent noen smerter i knær, trener med litt over 80kg..
 7. Driver å surrer litt rundt på nett... leser om dette knebøyfenomenet at man ikke skal ha knærne lenger frem enn tærne. Jeg personlig har ikke sjans til å utføre dette uten å skyve knær frem. Er det gal teknikk? Er det skadelig? Til de som gidder: Knees Over Toes MYTH
 8. Angående markløft ( litt seint ute men ) Ikke rykk i stanga når du løfter. Dra kontrollert stanga opp av gulvet. Du kan gjerne starte med å dra spennet ut av stanga, dvs dra i stanga til du kjenner den blir meget tung, også dra det du har. Rykking har lett for å ødelegge ting i denne kroppen
 9. Det gjorde jeg, han mente det var en av skivene som var hovna opp og hadde fått seg en trøkk. Så han knaka litt på meg også får vi bare la det gå sin gang. Det kunne beskrives som en vrikka fot!
 10. Hei igjen Ole. Nå har jeg prøvd litt men nå snudde det og gikk andre veien.. Nå har jeg litt vondere og når jeg bøyer hodet når jeg sitter gjør det meget vondt i korsryggen.
×
×
 • Opprett ny...