Gå til innhold

Puissance

Medlemmer
 • Innholdsteller

  213
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Puissance

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hvis du går i 84+ så ville jeg nok lagt meg på x-large.
 2. Jeg tror ikke du helt forsto hva jeg mente. Hva man måtte mene om et bilde er en ting, jeg skriver egentlig om at man endrer oppfatning på hva som er en fin kropp - enten man vil eller ei - når man over lengre tid eksponeres for bilder av idealkroppen. Før var idealet å være tynn, nå er det å være muskuløs med relativt lav fettprosent - det endrer seg hele tiden og det er noe som er vanskelig å ha kontroll over, særlig når man er 15 år og ikke har den samme tryggheten på seg selv som du kanskje har
 3. Jeg synes det er viktig å sette fokus på bildenes "makt" og at man burde tenke seg om to ganger før man legger de ut. Både fordi man etter å ha blitt eksponert for bildene på daglig basis får et feilaktig bilde av hvordan kroppen kan og bør se ut for at den skal være sunn, og fordi bildenes eiere kan oppleve at bildene misbrukes. Det er trist at vi glemmer at kroppen finnes i mange forskjellige utgaver som er flotte og sunne. For mange er det bare blitt et skall de ikke trives i fordi de nærmest har blitt hjernevasket av bildene de eksponerer seg selv for, og sitter igjen med overbevisning
 4. Jeg tror mye er gjort hvis du holder smalere på stangen, samtidig som du spenner opp lats ved å presse albuen fram og puster godt inn, som https://www.youtube.com/watch?v=Uw401wsg-Hs.
 5. Liker hvordan dere konkluderer med at mennesker under 25 år er upålitelige, ubrukelige og upresise basert på personlige erfaringer
 6. Sjokolademelk/kaloririke energidrikker (eventuelt cola som allerede nevnt), rosiner med sjokoladetrekk, potetgull i tillegg til sjokolade og kjeks som også nevnt over her. Egen stevneerfaring viser at det er viktig å ikke glemme å spise og at man holder seg unna mat som ikke er kaloritett. Det er vanskelig nok å spise på stevner (mitt fokus er ikke på mat) og for å klare å holde fokus helt til markløften, så er det lettest å få i seg nok kalorier i løpet av stevnet ved å spise kjeks, sjokolade, sjokolademelk osv.
 7. Puissance

  Dagens negative

  Vennene mine har våknet til live igjen. Det innebærer høyt alkoholinntak på lørdagene ut februar og sikkert utover det også. Jeg er en dårlig student, for jeg klarer ikke tenke på annet enn hvor slitsomme søndagene kommer til å bli.
 8. Puissance

  Dagens Glade

  Spist (relativt mye) sjokolade nesten hver dag i 3 måneder (og hva jeg vil ellers). Økt ca. 15% i knebøy og nærmere 30% i benk, og nå, etter at ei venninne påpekte at fettprosenten min var blitt lavere ble jeg nødt til å sjekke med fettkaliperen, og det stemte! HEHEHE
 9. Du skal opp på ca. 70-75% av maksen din i f.eks markløft før du bruker belte: om maksen din er 100 kilo så kan du bruke belte når du løfter mer enn 70-75 kilo. Det vil si at du skal relativt høyt opp på kiloene før det blir nødvendig med et nyrebelte, men det er helt klart noe man kan investere i etterhvert. Hvis du absolutt vil kjøpe noe, så hadde jeg heller kjøpt ordentlige løftesko framfor belte nå i starten, og fulgt rådet til ielill!
 10. Personlig synes jeg ikke at Nike Legend glir opp i skrittet og de er på ingen måte gjennomsiktige. (De andre Nike-tightsene mine derimot...) Du bare drar dem over rumpa også sitter de der de skal (stretch). De utvider seg ganske mye i livet, men ikke sånn at man føler at de er ubrukelige. Egentlig kommer Reebook-tightsene hakket bedre ut av det når jeg tenker meg om.
 11. Puissance

  Dagens Glade

  Rett før bussen kommer oppdager den mest observante av oss (ikke meg) en voksen dame som hadde dratt ned truse og bukse. Hun står selvfølgelig bøyd mot oss med rumpa bar så vi ser rett hjem, (sumo-mark, utgangsposisjon) jeg er fremdeles usikker på om det KUN var offentlig urinering.
×
×
 • Opprett ny...