Gå til innhold

Torbiz

Medlemmer
 • Innholdsteller

  253
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Torbiz

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 21. des. 1994

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg anbefaler deg uansett hvor dårlg form du er i å finne en treningsform hvor du finner glede i å trene! Finner du det så renner kaloriene av deg.
 2. Du har ingen nær deg du kan begynne å trene sammen? En treningspartner er uten tvil undervurdert. Så må du finne en treningsform som du synes er gøy!
 3. 76 nå da sitter jeg og har spist popcorn
 4. Jeg kommer meg ihvertfall ned på 70 tallet når jeg virkelig slapper av og ikke tenker på pulsen. Men vanskelig å la vær å tenke på det
 5. Skal gjøre det når jeg kjøper nytt pulsbelte...
 6. Må prøve å venne meg av det å måle puls hele tiden, tror det og kan påvirke hvor høyt det går. Merker det veldig fra starten til slutten da jeg måler.
 7. Jeg har vært der tidligere, tatt ekg og alt. Hun sier at det ikke var noe problem. Derfor gidde hun meg betablokker for at det skulle roe meg. Jeg har slutta med det nå. Må prøve å få roa meg ned naturlig.
 8. Ja jeg vet ikke jeg, er jævelig ekkelt ihvertfall. spiste frokost for 45 min siden, puls på 100 nå
 9. Jeg måtte gjennomføre livbergingsprøva og et orienteringsløp. (Etter det har jeg hatt høy puls) idag hadde jeg en hvilepuls på 80. Kan være noe med at jeg sov 6 t inatt. Tror heller ikke kroppen min tåler pepsi max lengre.og jeg er fortsatt tett og litt slimete etter å hatt virus i kroppen
 10. Jeg kom akkurat på at jeg gulpa midt i en løpeøkt i fjor, og da var jeg ganske nær ved å spy og. Helt jævelig følelse. Da tok det ikke lang tid før jeg fikk bihulebetennelse og forkjølelse som varte i en mnd.
 11. Jeg har aldri spydd da. Skal sies. Har bare merka at kroppen er sliten med høy puls og tretthetsfølelse
 12. Hvordan vet jeg at kroppen er klar?
 13. Hørte det kan være fordel å spise sunt. Hadde du hjertebank og høy puls selv?
 14. Jeg hadde bare høy hvilepuls og jeg hadde ikke fortalt doktoren min om at jeg drev tung styrketrening og cardio med 1000 kcals i underskudd over lengre tid. Hva ska ljeg gjøre med kosthold? jeg har spist en del dritt etter at jeg ikke har fått lov til å trene lenger. Jeg må forresten si tusen takk for at du tar tak i dette for meg. jeg setter ufattelig stor pris på det.
×
×
 • Opprett ny...