Nicolai Hildre Skrevet 11. april 2014 Del Skrevet 11. april 2014 Aaaaaaand, he delivers. Klokken 12.00 i dag ble mesterverket påbegynt. Det stemmer, dette er ikke mat, det er kunst. 1.2kg nakke type svin ble massert på det mest erotiske vis etter å ha blitt spiddet utallige ganger av en gaffel med følgende krydderier: - Paprikapulver - Spisskumen - Kajennepepper - Brunt sukker - Hvitløk - Salt [ATTACH]138838[/ATTACH] Lagt i ildfast form, og hevet midt i ovnen på 120 grader. Jeg var i leiligheten et par timer etter den var hevet inn, men skjønte fort at jeg måtte ut. Det var helt håpløst - jeg kunne ikke ha den fantastiske lukten rundt meg i så mange timer. Damn. Kom tilbake med et par timer igjen av steketiden, og duverden. Ikke mindre godlukt nå! Satte igang med å lage coleslaw, som jeg i all opphisselsen glemte å ta bilde av. Slang den i kjøleskapet så lenge. Den besto av: - Finsnittet kål - Revet gulrot - Revet grønt eple Mikset med: - Majones - Lettrømme - Dijonsennep - Brunt sukker - Salt og pepper - Littegranne sitronsaft Den siste timen av steketiden slang jeg over BBQ-saus et par ganger på godsaken. BBQ-saus kan du fint lage selv, men jeg orket ikke kjøpe masse ingredienser jeg bare kommer til å bruke én gang, og kjørte på med min homie Sweet Baby Ray's! Etter 8 timer og 45 minutter i ovnen tok jeg herligheten ut, og den så slik ut. Fear not! Den er ikke brent, ser bare sånn ut. [ATTACH]138840[/ATTACH] WHAPPA! OMG DIGG [ATTACH]138841[/ATTACH] Burgerbrød gadd jeg heller ikke lage #latskap #fitness, så her ble det Hattings fantastiske. Slang litt BBQ saus på brødene, før en god slump coleslaw og kjøtt, også så klart BACON! [ATTACH]138842[/ATTACH] Dette er faktisk noe av det bedre jeg har spist i hele mitt liv. Det pulte i munn, det var mouthgasm, det var gains, det var #antifitness, det var fantastisk. Helt rått. Drlegendary, FrkDiaz, Lloyd og 11 andre 14 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/28/#findComment-993915 Del på andre sider Flere delingsvalg…
FatUnicorn Skrevet 11. april 2014 Del Skrevet 11. april 2014 Helt rått. FU. Nicolai Hildre og Tullerusk 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/28/#findComment-993916 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thess Skrevet 27. februar 2015 Del Skrevet 27. februar 2015 Jeg har lagd min første burger, helt alene Er den bøs nok Keegil (er no-fitness med 15% kjøttdeig og bacon )? Hjemmelagde (uten kjøkkenmaskin) burgerbrød selvsagt! [ATTACH]159194[/ATTACH] miaheart, Natalie, Aurelius og 9 andre 12 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/28/#findComment-1119849 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tor Skrevet 27. februar 2015 Del Skrevet 27. februar 2015 Jeg har lagd min første burger, helt alene Er den bøs nok Keegil (er no-fitness med 15% kjøttdeig og bacon )? Hjemmelagde (uten kjøkkenmaskin) burgerbrød selvsagt! [ATTACH]159194[/ATTACH] å inni helvette da. Thess 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/28/#findComment-1119853 Del på andre sider Flere delingsvalg…
TEW Skrevet 27. februar 2015 Del Skrevet 27. februar 2015 Jeg har lagd min første burger, helt alene Er den bøs nok Keegil (er no-fitness med 15% kjøttdeig og bacon )? Hjemmelagde (uten kjøkkenmaskin) burgerbrød selvsagt! [ATTACH]159194[/ATTACH] Ok, jeg har rapportert bilde pga pornografisk innhold, regner med at moderatroene tar tak i dette raskt! Aurelius og Thess 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/28/#findComment-1119863 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Keegil Skrevet 27. februar 2015 Forfatter Del Skrevet 27. februar 2015 Jeg har lagd min første burger, helt alene Er den bøs nok Keegil (er no-fitness med 15% kjøttdeig og bacon )? Hjemmelagde (uten kjøkkenmaskin) burgerbrød selvsagt! [ATTACH]159194[/ATTACH] Hveldi bøs <3 Aurelius, PingleHanne og Thess 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/28/#findComment-1119874 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Skvettlapp Skrevet 27. februar 2015 Del Skrevet 27. februar 2015 Jeg har lagd min første burger, helt alene Er den bøs nok Keegil (er no-fitness med 15% kjøttdeig og bacon )? Hjemmelagde (uten kjøkkenmaskin) burgerbrød selvsagt! [ATTACH]159194[/ATTACH] Aurelius og Thess 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/28/#findComment-1119881 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Johnp Skrevet 27. februar 2015 Del Skrevet 27. februar 2015 Meg etter litt scrolling på denne posten: Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/28/#findComment-1119886 Del på andre sider Flere delingsvalg…
fff Skrevet 27. februar 2015 Del Skrevet 27. februar 2015 Trodde denne tråden var død, da OP må ha hatt blitt arrestert av fitness politiet! Keegil 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/28/#findComment-1119898 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Keegil Skrevet 27. februar 2015 Forfatter Del Skrevet 27. februar 2015 Fuck the fitness police. Aurelius og fff 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/28/#findComment-1119911 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kamilligram Skrevet 15. april 2015 Del Skrevet 15. april 2015 Håper denne kan godkjennes til tross for at jeg erstattet pommfrien med salat. Plass til ekstra tjokk burger da Burgeren er laget av karbonadedeig, egg, havregryn, litt olje + salt og pepper. Toppet med blåmuggost og sprøstekt serranoskinke. Laget også en aprikos- og chilimarmelade både som dressing og til å ha under burgeren. Smakskombinasjonen anbefales på det varmeste. Og beklager at jeg er så latterlig ræva til å ta bilder, men klarte ikke å bruke spesielt mye tid på det fordi jeg var så sykt sulten ... burger er jo til for å spise og ikke lage estetiske bilder av TEW, FitFish, Kristines1990 og 7 andre 10 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/28/#findComment-1133622 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Strølle Skrevet 27. juni 2015 Del Skrevet 27. juni 2015 Vekke til liv litt matlyst her igjen kanskje. Lagde en mektig god burger i dag. Om du skulle ville lage den så er dette det du trenger: 650g flatbiff av reinsdyr(Kan være fileter, det kan også være elg og hjort, alt viltkjøtt funker nok) 300g skogsbacon Sjampinjong og kantarell Løk Tyttebær 1 boks Creme fraiche Sukker Salt og pepper 1 egg 4 Pitabrød Sånn gjør du: Kvern kjøttet sammen med 150g bacon, bland ett egg, salt og pepper i deigen og bland.. Dere kan regla Løken er det bare å kutte opp, ha masse smør i panna, når løken har stekt litt så kan du strø over ett par spiseskjeer med sukker, la det stekke ett beite til. Den skal ikke være sprøstekt så ikke ha for sterk varme, den skal være litt gjennomsiktig og myk Når så er ferdig, ta ut løken, ta oppi masse mer smør, og oppi med soppen. Her gjelder det å være sjenerøs med salt og pepper. Stek den godt. Ta ut soppen, og oppi med den siste pakka bacon, det skal væra sprøstekt. Burgerdeigen holder til 4 solide burgere. Ca 200g i hver, stek dem i 2 min på hver side på middels-sterk varme. Så kan du lage dressingen, ta en boks creme fraiche og bland til med tyttebærsyltetøy, man kan nesten bruke 50/50 med creme og tyttebær, men smak til sånn du vil ha den. Varm pita brød. Så er det bare spise til krampa tar deg. ABC123, Aurelius, okveine og 4 andre 7 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/28/#findComment-1150574 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.