Gå til innhold

Johnp

Medlemmer
 • Innholdsteller

  52
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Det var en ting som var viktig for meg. Jeg kan heller være litt mer sulten på dagen, men når jeg legger meg må jeg være mett. Da sover jeg bra og hele dietten føles ikke vanskelig ut. På PSMF var jeg sulten hele tiden, og en grinete drittsekk i 2 uker. Så spar litt ekstra kalorier til kvelden hvis det funker for deg. Og ja dropp all flytende kalorier.
 2. For min del funket det veldig bra. Det handlet bare om å finne riktige måltider for meg. Og på de dagene hvor man ikke orker å lage middag fra bunnen av, så tok jeg en av de kalorifattige fjordlands. Da får man ganske nøyaktig Kcal innhold på pakken.
 3. Hei. Jeg var i akkurat samme situasjon som deg. Jeg er 185 og veide rundt 97 kg. Trente 5x5 annenhver dag og spiste ca 3000 kcal om dagen. Litt mer på treningsdagene. Etter 9 mnd med jevn trening hadde jeg bygd masse muskler men hadde fortsatt mye fett rundt magen og i ansiktet(Der det legger seg hos meg). Prøvde meg litt på PSMF, måtte gi opp etter 3 uker da jeg syntes det var en ekstremt deprimerende diett. Gikk ned 3-4 kg på PSMF men det gikk fort tilbake. Etter en lang runde med 5x5 begynte jeg med trening til halvmaraton. Løp annenhver dag fra mai til september. Varierete løp
 4. Du kan spise finasterid/propecia mot håravfall. Jeg stoppet mitt håravfall og fikk litt tilbake for 5 år siden.
 5. Meg etter litt scrolling på denne posten:
 6. Rema 1000 Blackend Cod? Det hadde jeg om dagen var digg
 7. Johnp

  Tatoveringer

  Er det en x-files referanse?
 8. Johnp

  SKJEGG

  Sjegg er helt topp for folk uten hake.
 9. Jeg hadde prøvd det hvis det kunne kjøpes på kiwi
×
×
 • Opprett ny...