Gå til innhold

Tullerusk

Medlemmer
 • Innholdsteller

  199
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tullerusk

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 09. aug. 1988

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. 167cm høy, veier 67kg. Trener gjennomsnitlig 4 ganger i uken. For det mest styrke, og noe kardio innspill ustrukturert i tillegg. Har kontorjobb og sitter/står for det meste av dagen. Skal sies jeg tar noen runder frem og tilbake til kaffemaskinen. Tenkte prøve å se om jeg klarte å gå ned noe i fettprosent uten å gå for agressivt ut. Lagt meg på omlag 1700kcal daglig (160gram karbs, 134gram proteiner, 60gram fett). Proteiner: Kylling, karbonadedeig av okse eller kylling, fisk torsk eller ørret, egg, proteinpulver, kesam Karbs: Havregryn, speltlomper, potet/søtpotet, pasta,
 2. Jobbet litt mer med oppskriften, laget en ny runde i går og de bedret seg enda et hakk. Ingredienser: 3stk moste modne bananer 2ss Maple Syrup 40g Havremel 50g Bokhvetemel 40g Mandelmel, fedtredusert 100g Mager kesam 3stk egg 50g Sukrin gold 1ts bakepulver 0,5ts Natron 8 Gigamuffins (16 vanlige) , 170 grader, 18-20 minutter. Per gigamuffins 140kcal Protein 7,9g Karbohydrater 18,3g Fett 3,5g Beklager litt dårlig kamera.
 3. Har brukt en del oppskrifter fra Linda Stuhaug og Kristine Weber, men synes ofte de blir små, kompakte og hever lite. Lekte litt med oppskrift i går og kom frem til en som ble lufting og meget gode. Antall muffins: 12 store De jeg laget kom på 106kcal per stk, da hadde jeg orginal kremost, lettmelk + lønnesirup og honning. Hopp over det/velge lettere produkter og en kan lett spare mer om en er på tellern. Fremgangsmåte: Mos bananene og bland sammen med egg. Ta oppi resten av ingrediensene, fordel det i muffinsformer og stek på 170grader i 15ish minutter. Jeg brukte lønnesirup og kesa
 4. Hei folkens. Tips til hvor en kan bestille billig questbars?
 5. Hvordan er de i størrelsen? Bruker du 40 til vanlig?
 6. 24. "Du har normal vekt, fedmekirurgi er ikke aktuelt for deg. " Nære på. Glad jeg slapp kirurgi.
 7. Bare at mannen utseendemessing holder seg så bra som 84åring er imponerende. At han løfter så tungt i tillegg er jo helt fantastisk. Godt eksempel på at en _kan_ få mye tilbake for leve et aktivt liv. ps. sykt fete sokker.
 8. Tullerusk

  Dagens negative

  Jeg er veldig nysgjerrig på smaken av.... wait for it.... mandelsmør.
 9. Tullerusk

  Dagens negative

  OT: Ikke fått jobbet med mastern på flere dager. Drar til byen for å sitte på kontoret og planlegger en produktiv dag. Når jeg kommer hit har han ene som jobber her møter lagt opp for hele dagen. Han og ei dame med GrandPrixStemme og -aksent sitter høylytt og skyper med en tysk dude. Dette er et åpent kontorlokale. Livet ass... livet.
 10. Tullerusk

  Dagens negative

  Skjønner. Så det er ikke en lavkarbo greie... Det er en QueenWinther greie. Jeg får prøve det en dag. En dag da solen skinner og regnbuen strekker seg fra Nord til Sør osv. Du kan jo alltids gni deg inn med den dyre gørra og høre om noen vil komme å hjelpe deg med å ta det vekk?
 11. Tullerusk

  Dagens negative

  Har jeg alltid lurt på. Hvilken setting bruker man mandelsmør? Jeg har liksom aldri havnet i den situasjonen hvor jeg står der og bare "SHIT, nå skulle jeg hatt mandelsmør".
 12. Selv om du har en naturlig krom i korsryggen vil jeg si meg enig. Teknikken din ser ikke helt ok ut, mulig det er greit nå ,men med tiden når det blir tyngre kan det bli skummelt. Du har lite spenn i brystryggen også. Prøv å press brystet frem, få rumpa litt lengre ned/bakover før du løfter. Ser ut som du starter med stanga litt for nærme leggen. Sjekk denne videoen, kanskje du får noen tips.
 13. Tullerusk

  Dagens negative

  Hiv innpå med sobril og kom deg til tannlegen.
 14. Tullerusk

  Dagens negative

  Har på en eller annen måte klart å mistet dokumentet med analyseprosessen jeg har holdt på med siste uka. Til masteroppgaven min som jeg allerede ligger alt for langt bakpå med. En skikkelig dataherpatiderp, med ingen muligheter for gjenomretting. OFC har jeg glemt å gjennomføre alle former for backup siste uka. #SytSytSytFMLROFLMAO
×
×
 • Opprett ny...