DenLan Skrevet 25. juni 2013 Skrevet 25. juni 2013 å herregud for en burger nam nam snart helg og sommer ferie Siter
kwebby Skrevet 25. juni 2013 Skrevet 25. juni 2013 Sjokoladedyppet bacon!? Hihi, japp! Bedre bilde i matporno-tråden Raptorial og Shenjing 2 Siter
Augis Skrevet 25. juni 2013 Skrevet 25. juni 2013 Meir ælg! Da var det elgburger igjen! Ettersom det har vært så populært å steke løk i panna først, så hive burger og brød oppå der igjen, så måtte jeg prøve. Burgerene består av: 500g elgkjøttdeig 1 egg dæsj med: Potetmel, Worcestersaus, ketjap manis, østerssaus, lønnesirup og finrevet ost Kjørte i morteren: sort pepper, koriander, chili flakes og 2 fedd hvitløk Blandet bønnhørlig sammen, og lagt i stekepanna (som var full av olivenolje og smør) på medium varme på toppen av den allerede møre løken. La brødet på toppen av burgeren. Frua er ikke så glad i løk, så hun fikk litt ost på sine burgere ^^ Gadd heller ikke å garnere så mye, burger er burger! Smaksmessig = OMFG! [ATTACH]103757[/ATTACH][ATTACH]103758[/ATTACH][ATTACH]103759[/ATTACH][ATTACH]103760[/ATTACH][ATTACH]103761[/ATTACH] Aaaalt for lite grønnsaker. Mikroer er vel så viktig som makroer, ffs! SlayerDad 1 Siter
Thombr86 Skrevet 25. juni 2013 Skrevet 25. juni 2013 Aaaalt for lite grønnsaker. Mikroer er vel så viktig som makroer, ffs! Hehe, sant nok, men å skli ut å drite i drøvtygginga i ett måltid er godt det også Siter
kwebby Skrevet 25. juni 2013 Skrevet 25. juni 2013 Kyllingburgere [ATTACH=full]107198[/ATTACH] [ATTACH=full]107199[/ATTACH] [ATTACH=full]107200[/ATTACH] [ATTACH=full]107201[/ATTACH] Disse brødene så kjempegode ut! Kjøpt eller laget selv? Hvis laget selv, hva er oppskriften? Siter
kwebby Skrevet 25. juni 2013 Skrevet 25. juni 2013 De er kjøpt på Rema. Merket er Hatting. Har laget noen selv tidligere som kan anbefales: Det aller beste hamburgerbrødet » TRINEs MATblogg Så veldig gode ut de burgerene du postet for litt siden! Aha....Takk for tips, skal teste ut disse :cool: Hihi, takk, det gjør de du har postet også! :happy: Siter
Sandra Helen Skrevet 26. juni 2013 Skrevet 26. juni 2013 De er kjøpt på Rema. Merket er Hatting. Har laget noen selv tidligere som kan anbefales: Det aller beste hamburgerbrødet » TRINEs MATblogg Så veldig gode ut de burgerene du postet for litt siden! Ja Trine kan å bake brød! Siter
Keegil Skrevet 26. juni 2013 Forfatter Skrevet 26. juni 2013 Jeg ELSKER denne tråden! Er en liten stund siden jeg laget disse stakkarslige jenteburgerne... Men jeg håper de kan kvalifisere til Apporved Bøs Burgere likevel. Hvis de blir det skal jeg lage flere [ATTACH=full]110678[/ATTACH][ATTACH=full]110679[/ATTACH][ATTACH=full]110680[/ATTACH][ATTACH=full]110681[/ATTACH] Wow! De der er approved så det holder! kwebby 1 Siter
kwebby Skrevet 1. juli 2013 Skrevet 1. juli 2013 Jeg hadde burger igjen idag Bare sånn...siden det tross alt er mandag.. Jeg lagde med svinekjøttdeig idag, det er så utrolig saftig! Men uansett: Først stekte jeg løk til det ble "blankt og mykt". Samtidig som jeg fant frem nåtidens favorittkryddere; havsalt, svart pepper og chili explosion Når løken var ferdig, mikset jeg den sammen med kjøttdeigen, krydderet (pepret til det kilte i nesa) og litt potetmel og vann, formet dem til burgere og stekte dem (med enda mer krydder) i smør mens jeg kuttet opp grønnsaker og fant frem ost. Jeg fant også frem noe italiensk salat, men det glemte jeg å ta bilde av. Slang noen polarbrød i brødristeren og la på grønnsaker, to burgere (den minste av de tre fikk dessverre ikke være med på leken idag) med en skive jalapenoost mellom dem, og italiensk salat og brød oppå der igjen. Spiddet den før jeg delte den i to og serverte den til meg selv med noen ekstra servietter. *Mums mums!* rudboy, Ragii, DenLan og 9 andre 12 Siter
Keegil Skrevet 1. juli 2013 Forfatter Skrevet 1. juli 2013 There is a new burger master in town! kwebby 1 Siter
wingeer Skrevet 2. juli 2013 Skrevet 2. juli 2013 Relevant to this thread: 123abc1 og Raptorial 2 Siter
kwebby Skrevet 2. juli 2013 Skrevet 2. juli 2013 Relevant to this thread: Hva!? Ikke vite hvordan man spiser en burger? For en n00b. Woo! Siter
havols Skrevet 2. juli 2013 Skrevet 2. juli 2013 Blir alt for sulten av å lese denne tråden her Siter
kwebby Skrevet 20. juli 2013 Skrevet 20. juli 2013 Dagens middag og snacks Karbonadedeig og svinekjøttdeig, blandes sammen med hvitløk, jalapeno, potetmel og krydder, før de formes og stekes. Brødene legges sammen med dem, (dette "lærte" jeg faktisk i denne tråden, tusen takk for det, dere! ) mens litt grønt forberedes. Så er det bare å smelle det hele sammen med cheddarost og ketchup, og putte litt potetgull i en skål. Lloyd, Groenhaug, Keegil og 6 andre 9 Siter
dagthomas Skrevet 21. juli 2013 Skrevet 21. juli 2013 Siklet litt i denne tråden her om dagen, følte jeg måtte gjøre noe bøst. Startet med å lage "burgerbrød". Denne gangen, stekte poteter og løk. (tynnstrimlet rødløk, purre og persille - med diverse krydderier, blandet med estragon dijon sennep, poteter og egg. Stekt i panne, brukt som burgerbrød.) 2.25kg Svinenakke, kokt i en krydderblanding og 1l Samuel Adams øl, i 5 timer. Revet fra hverandre i ettertid (pulled pork). ASSEMBLE THE BEAST! Servert med broccoli og konjakksaus. Awwww yizz! Motherfucking pulled pork! Var så "hamburger" jeg klarte å lage den - in spirit! Raptorial, PG*, Lloyd og 10 andre 13 Siter
Gjest Jester Skrevet 21. juli 2013 Skrevet 21. juli 2013 *snip* Hvorfor nakke? Har alltid trodd skulder (bog) eller rumpe var best? Og nummer to, hvor kjøpte du nakken? Dette må jeg prøve! Og hvordan kokte du det? I ovnen ? på hvor mange grader? eller i gryte med lokk? Siter
dagthomas Skrevet 21. juli 2013 Skrevet 21. juli 2013 Hvorfor nakke? Har alltid trodd skulder (bog) eller rumpe var best? Og nummer to, hvor kjøpte du nakken? Dette må jeg prøve! Og hvordan kokte du det? I ovnen ? på hvor mange grader? eller i gryte med lokk? Har egentlig bare pleid å bruke okse høyrygg selv, men de hadde ikke noe inne da jeg var hos den lokale slakteren. Men anbefalte svinenakke de nettopp hadde fått inn. Da bare gikk jeg for det Var fin marmorering i kjøttet - så resultatet ble meget bra. Tror det er hipp som happ hva man velger - så lenge det er ferskt. Kjøpte nakken hos den lokale slakteren i Moss, Ertnes Kjøtt. La den i dypt stekebrett, pakket godt inn med alufolie så den holdt på dampen og stekte på 120grader i 5 timer. EDIT: Antar at det sikkert er bedre å krydre kjøttet et par dager i forveien også - sånn at smaken setter seg. Husk å pøs på med krydder, det meste renner ned i "sjyen" uansett. Kan lage en ganske spektakulær saus av den i ettertid. Siter
Gjest Jester Skrevet 21. juli 2013 Skrevet 21. juli 2013 Har egentlig bare pleid å bruke okse høyrygg selv, men de hadde ikke noe inne da jeg var hos den lokale slakteren. Men anbefalte svinenakke de nettopp hadde fått inn. Da bare gikk jeg for det Var fin marmorering i kjøttet - så resultatet ble meget bra. Tror det er hipp som happ hva man velger - så lenge det er ferskt. Kjøpte nakken hos den lokale slakteren i Moss, Ertnes Kjøtt. La den i dypt stekebrett, pakket godt inn med alufolie så den holdt på dampen og stekte på 120grader i 5 timer. EDIT: Antar at det sikkert er bedre å krydre kjøttet et par dager i forveien også - sånn at smaken setter seg. Husk å pøs på med krydder, det meste renner ned i "sjyen" uansett. Kan lage en ganske spektakulær saus av den i ettertid. Da er jeg med på notene Takk for tipset! Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.