Gå til innhold

123abc1

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 886
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

123abc1 vant dagen sist 6. november 2016

123abc1 hadde mest likt innhold!

Om 123abc1

 • Rang
  Fitnessblogger
 • Bursdag 30. sep. 1989

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.fitocracy.com/profile/

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hvorfor er DJ Broiler på vg lista top 20, når han ikke er stor i værden? "Norges største idrettsutøvere" Men ja det er en lite legit liste og det er tross alt VG. Den er basert på lesernes valg og ikke prestasjoner. Juryen kan ta seg en bolle!
 2. Sjekket det opp, fant nok flere studier imot enn for Men står fortsatt på mitt å ha med flere muskelgrupper en bare biceps og triceps på en dag
 3. Fullstendig irrelevant å ikke ha egen armdag, trene armer med større muskelgrupper og litt humor i innlegget?
 4. Trenger ikke egen armdag, ta heller en ekstra bein dag istedet og legg til 1-2 bicepsøvelser som involverer flere muskelgrupper.. Må ha glutes om du vil date FHM damer, trust me bro!
 5. Det jeg mente var å bli "fast" eller "komme i form" "se bedre ut" som de fleste Elixia / sats kunder vil`? Trenger litt mindre krav til veiledning kontra de som har problem med rotator cuffene eller overvekt. Så min mor på 66 med muskelsmerter ville jeg nok ha sent til fysioterapeuten ja Men som du sier, synd at PT er en så "bred tittel" som ikke skiller utdanning. Kanskje enda mer synd at den kundegruppen du nevner ikke vet 100% hvordan man velger riktig PT for sine behov.
 6. How It Would Look If All Humans Were Bodybuilders More @ http://enpundit.com/bodybuilders-world-photography/
 7. Den dagen fysioterapauter og ernæringsfysiologer gir meg veiledning for å bli shredded
 8. Vann holder i massevis evt kaffe før trening(y) helst litt resten av dagen også
 9. Einar er sterkest med høyest absolutt styrke, men de har begge lik relativ styrke. Ikke noe å være uenig om Myr
 10. En gang i tiden var tights et plagg for menn. Men ok, la oss si det er feminint. Da mener du vel også at det er maskulint av jenter å trene styrke?
 11. Bryr meg egentlig lite, folk velger selv hva man vil gjøre. Men det som fyrer meg opp er når jeg ser dem overføre livsstilen til ungene sine.
 12. Du er aktiv og drikker mer vann enn da du var sofagris som du selv siler. + Du trener sent på kvelden og har et høyere veske inntak 3-4 timer før leggetid? Du spiser mer mat og grønnsaker enn før, som inneholder mye vann? Du drikker vann med shakene? Du har som andre fitnessfreaker, blitt fan av pepsi max? Bare noen teorier
 13. LoooL "Kipping ATG Squats"?
 14. Påstanden om 6pack er faktisk sant som Therese sier, men vi vet jo alle at i BT.no er 6pack synonymt for abs. Alle har abs, men det vil variere hvor lav fett% individet trenger for at alle rutene skal være synlige. Trenger ikke å se lengre en til ditt eget nickname mr Schwarzenegger ang "6 pack er umulig for noen"
×
×
 • Opprett ny...