Gjest Skrevet 9. mars 2013 Skrevet 9. mars 2013 "Asta skrev: Har du æ/ø/å i loggboktittelen din? Tror kanskje det kan bli problemer Ja det har jeg... jeg kan prøve å endre tittel... Siter
VegarL Skrevet 9. mars 2013 Skrevet 9. mars 2013 Evt..ser nå hvis man gå inn på ei loggbok..og skal kopiere linken..så er det IKKE http:// foran....prøv å skriv "http://" foran. sammenhengnende med linken Siter
Asta Skrevet 9. mars 2013 Skrevet 9. mars 2013 "Kristine J skrev: Ja det har jeg... jeg kan prøve å endre tittel... Jeg had hatt problemer med andre linker med æøå i alle fall, men da bytter jeg bare til ae o aa (tror jeg det er) i linkinga og det funker Siter
LeanMachine Skrevet 9. mars 2013 Skrevet 9. mars 2013 Hva er sumo? Ser folk som trener med sumo markløft osv osv Siter
VegarL Skrevet 9. mars 2013 Skrevet 9. mars 2013 "LeanMachine skrev: Hva er sumo? Ser folk som trener med sumo markløft osv osv BRED beinstilling i mark..Hendene innenfor knære ned mot stanga. Tar mer på ræv bl.a, så veldig populær hos mange damer og de med lengre bein feks. Lettere å ha rett rygg. FatUnicorn 1 Siter
LeanMachine Skrevet 9. mars 2013 Skrevet 9. mars 2013 "VegarL skrev: BRED beinstilling i mark..Hendene innenfor knære ned mot stanga. Tar mer på ræv bl.a, så veldig populær hos mange damer og de med lengre bein feks. Lettere å ha rett rygg. Okei, så det har med fot og handstilling og sånt å gjøre? Haha nå hørtes jeg blond ut VegarL 1 Siter
VegarL Skrevet 9. mars 2013 Skrevet 9. mars 2013 "LeanMachine skrev: Okei, så det har med fot og handstilling og sånt å gjøre? Haha nå hørtes jeg blond ut BREI beinstilling..Lavt med rompa=mye rettere rygg=mye lettere å få riktig teknikk.. Krembolle, Royality og FatUnicorn 3 Siter
focuseme Skrevet 11. mars 2013 Skrevet 11. mars 2013 Et stk dumt spm - er det "normalt" at det ryker fra stekepanna, når det ikke er noe mat i panna? Jeg har tilbragt endel timer på kjøkkenet, det skal sies, men jeg kan ikke huske at jeg har lagt merke til det før nå??? Jeg mener... det kommer liksom røyk fra panna når den bare har olje i?? Er det fordi jeg har for høy varme eller hva pokker skjer? Er det noe galt med stekepanna? Hilsen desperat selverklært husfruekokk. Siter
melis1988 Skrevet 11. mars 2013 Skrevet 11. mars 2013 "jntdrm skrev: Et stk dumt spm - er det "normalt" at det ryker fra stekepanna, når det ikke er noe mat i panna? Jeg har tilbragt endel timer på kjøkkenet, det skal sies, men jeg kan ikke huske at jeg har lagt merke til det før nå??? Jeg mener... det kommer liksom røyk fra panna når den bare har olje i?? Er det fordi jeg har for høy varme eller hva pokker skjer? Er det noe galt med stekepanna? Hilsen desperat selverklært husfruekokk. Hvis det ryker fra panna når du har olje i, så er det vel gjerne fordi oljen er varm...? Siter
Raptorial Skrevet 11. mars 2013 Skrevet 11. mars 2013 Helt normalt at det ryker fra panna, uten at du har mat i den. Siter
focuseme Skrevet 11. mars 2013 Skrevet 11. mars 2013 "melis1988 skrev: Hvis det ryker fra panna når du har olje i, så er det vel gjerne fordi oljen er varm...? Men... da er det vel fordi jeg har skrudd varmen for høyt....? Siter
Anreka Skrevet 11. mars 2013 Skrevet 11. mars 2013 Spørsmål: I en artikkel som ble delt av fitnessbloggen i dag (Tøffere for damer å gå ned i vekt - Fitnessbloggen) så står det: Sitat Eksempel: Kvinne 60kg fettprosent 20% = 12kg fett.Mann 85kg fettprosent 12% = 10kg fett. Maks gjennomsnittlig kaloriunderskudd per dag er i følge en studie jeg har referert til tidligere 70kcal per kg fettvekt, og altså ca 700-800kcal i begge disse to tilfellene. Nå må vi imidlertid ta hensyn til at det vil være stor forskjell på vedlikeholdsnivå i kalorier, eller det matinntaket der du verken går opp eller ned i vekt. Med våre eksempler ovenfor snakker vi om henholdsvis 1800-1900kcal og 2600-2800kcal og tar vi kun underskuddet fra dietten skal kvinnen spise bare 1100kcal per dag mens mannen kan spise 2100kcal. Etterfulgt av: Sitat Jeg kan imidlertid foreslå følgende generelle retningslinjer: Form Overvektig, lite aktivitet Slank, moderat aktiv God form, mye aktivitet Kcal/kg 14-22 kcal / kg 18-25 kcal / kg 22-30 kcal / kg Protein 1,5 gram / kg 1,5 – 2 gram / kg 2 – 2,5 gram / kg Fett 0,5 gram / kg 0,5 – 1 gram / kg 0,6 – 1,2 gram / kg Karbohydrat 0-100 gram / dag 50-150 gram / dag 50 – 200 gram / dag I følge tabellen skal jeg ha mellom 1100 og 1800 kcal... Men er det virkelig så lurt å anbefale å spise 1100 kcal per dag? Har jeg misforstått? Føler jeg har et blondmoment nå *blush* (Og nei, jeg ligger ikke så lavt på kaloriene som 1100) Siter
VegarL Skrevet 11. mars 2013 Skrevet 11. mars 2013 Prøvde å ete avocado for første gang.. 1. Ska den smake bark og ugress? 2. Skal den være steinhard? Opcode 1 Siter
Tutogkjør Skrevet 11. mars 2013 Skrevet 11. mars 2013 "VegarL skrev: Prøvde å ete avocado for første gang.. 1. Ska den smake bark og ugress? 2. Skal den være steinhard? 1. Nei. 2. Nei. Siter
VegarL Skrevet 11. mars 2013 Skrevet 11. mars 2013 Oppfølgingsspørsmål...er det noen måte, når du er i butikken og se, kjenne, lukte på om den ene avocadoen er bedre enn de andre? Eller må man bare..vente og se ?=p Siter
Raptorial Skrevet 11. mars 2013 Skrevet 11. mars 2013 Kjenn på den. Så enkelt. Ska kjennes litt ut som en litt myk appelsin. (den tommelfingerregelen der funker forresten på mye forskjellig frukt, inkludert annanannananas) VegarL 1 Siter
lille-gille Skrevet 11. mars 2013 Skrevet 11. mars 2013 "VegarL skrev: Oppfølgingsspørsmål...er det noen måte, når du er i butikken og se, kjenne, lukte på om den ene avocadoen er bedre enn de andre? Eller må man bare..vente og se ?=p Den skal ikke vaere for hard eller for myk.. Hehe.. Vet ikke hva jeg skal sammenligne den med, men kan kanskje si at den skal vaere som en appelsin. Altsaa at hvis den er for myk er den som regel daarlig, mens hvis den er for hard er den ikke moden enda. Blir kanskje litt proev aa feile i begynnelsen men naar du foerst har funnet en god advocado vet du hvordan du gjoer det til neste gang VegarL 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.