Pebbels Skrevet 26. september 2012 Skrevet 26. september 2012 "Michiko skrev: Dere kvinner med store skuldre, enten fra naturens side eller fra treningens side. Hvor kjøper dere dressjakker og stramme ytterjakker?? hvor mye smalere er du rundt midja da? Siter
Gjest Skrevet 26. september 2012 Skrevet 26. september 2012 "Michiko skrev: Dere kvinner med store skuldre, enten fra naturens side eller fra treningens side. Hvor kjøper dere dressjakker og stramme ytterjakker?? Jeg har dressjakke fra HM som er innsvinget, kjøpte den i en litt stor str for at den skulle passe pent over overarmene/skuldrene.. Siter
KristineH Skrevet 27. september 2012 Skrevet 27. september 2012 "Michiko skrev: Dere kvinner med store skuldre, enten fra naturens side eller fra treningens side. Hvor kjøper dere dressjakker og stramme ytterjakker?? Denne tråden kan hjelpe - masse tips om hvordan man kler en kropp som er muskuløs og "annerledes". Siter
JohannesL Skrevet 27. september 2012 Skrevet 27. september 2012 Kan man fryse ned stekt mat som tidligere har vært rå og fryst? Eksempel: kjøper fryst laksefilet, tiner dem og steker de, fryser de så ned igjen. Siter
Anreka Skrevet 27. september 2012 Skrevet 27. september 2012 "Skigutt skrev: Kan man fryse ned stekt mat som tidligere har vært rå og fryst? Eksempel: kjøper fryst laksefilet, tiner dem og steker de, fryser de så ned igjen. man kan det med kylling iallefall, så tror det? Siter
Robin CBB Skrevet 27. september 2012 Skrevet 27. september 2012 Jeg har gjort det flere ganger og har ikke blitt dårlig så regner med det går bra. Siter
Aurelius Skrevet 27. september 2012 Skrevet 27. september 2012 "Skigutt skrev: Kan man fryse ned stekt mat som tidligere har vært rå og fryst? Eksempel: kjøper fryst laksefilet, tiner dem og steker de, fryser de så ned igjen. Det går helt fint, fra et bakteriologisk perspektiv. Men gjentatte runder med tining og frysing og tining og frysing er ikke optimalt, med tanke på væsketap fra fordamping, og frostskader på kjøtt under innskading . Men det kommer igjen an på hvor mye hastverk du har når du tiner kjøttet/rutinene du har for innfrysing av kjøtt:) Siter
Aurelius Skrevet 28. september 2012 Skrevet 28. september 2012 Hvordan får man fjernet buttwink? Siter
JohannesL Skrevet 28. september 2012 Skrevet 28. september 2012 "Aurelius skrev: Hvordan får man fjernet buttwink? Hvis du tenker på butwink som i at du mister spennet i bunnen av bøy, så er det pga for dårlig mobilitet, prøv dynamisk tøying, ikke bare før øktene men på daglig basis som uttøying. Foamroller er også noe som kan hjelpe. Er jo viktig å vite hvor problemet ligger, altså hvorfor du får butwink og jobbe utifra det. Helt ærlig, har ikke så sykt mye peiling, men har hatt samme problem selv. For meg hjalp dynamisk tøying og tøying av piriformis. Aurelius 1 Siter
Aurelius Skrevet 28. september 2012 Skrevet 28. september 2012 "Skigutt skrev: Hvis du tenker på butwink som i at du mister spennet i bunnen av bøy, så er det pga for dårlig mobilitet, prøv dynamisk tøying, ikke bare før øktene men på daglig basis som uttøying. Foamroller er også noe som kan hjelpe. Er jo viktig å vite hvor problemet ligger, altså hvorfor du får butwink og jobbe utifra det. Helt ærlig, har ikke så sykt mye peiling, men har hatt samme problem selv. For meg hjalp dynamisk tøying og tøying av piriformis. Er det med at ræva liksom..forsvinner under ryggen i bunn av bøyen. Siter
JohannesL Skrevet 28. september 2012 Skrevet 28. september 2012 "Aurelius skrev: Er det med at ræva liksom..forsvinner under ryggen i bunn av bøyen. Ja, du mister spennet i bunnen. Dynamisk oppvarming og foamroller er vell svaret. Aurelius 1 Siter
Titanium Skrevet 28. september 2012 Skrevet 28. september 2012 "Aurelius skrev: Er det med at ræva liksom..forsvinner under ryggen i bunn av bøyen. VET ikke, men tror at du rett og slett har tøyd for lite hamstrings. Daglig tøying er lurt, typen tøying blir vel i utgangspunktet den "vanlige" at man står med strake bein, eller liten knekk i knærne og bøyer overkroppen fram og ned. Hjalp i alle fall for meg for å ikke ha butwink i utgangsposisjonen i markløft Aurelius 1 Siter
JohannesL Skrevet 28. september 2012 Skrevet 28. september 2012 "Aurelius skrev: Er det med at ræva liksom..forsvinner under ryggen i bunn av bøyen. Når jeg tenker meg om. her har du svaret. Generelt bedre mobilitet Aurelius 1 Siter
Pinglekringla Skrevet 29. september 2012 Skrevet 29. september 2012 Hva betyr egentlig det --> inb4 ? Siter
Sondre Aalbotsjord Skrevet 29. september 2012 Skrevet 29. september 2012 "Pinglekringla skrev: Hva betyr egentlig det --> inb4 ? in before. altså før noe skjer. "inb4 jeg får likes på denne kommentaren" eller "inb4 non klagger påå gramatiken minn" Titanium og Pinglekringla 2 Siter
Pinglekringla Skrevet 29. september 2012 Skrevet 29. september 2012 "Zondre skrev: in before. altså før noe skjer. "inb4 jeg får likes på denne kommentaren" eller "inb4 non klagger påå gramatiken minn" Så med andre ord er jeg fortsatt like nysgjerrigper:cautious: Siter
Velvet Skrevet 29. september 2012 Skrevet 29. september 2012 Prøver meg på en aldri så liten oppkarbing, men ble faktisk brått usikker på om jeg gjør dette "rett". Tro det eller ei, men jeg har aldri oppkarbet som i oppkarbet sånn man skal. Jeg kjøre stort sett bare cheat meals. M. 1 Kyllingfilet, grønnsaker (blomkål, brokkoli, gulrot), poteter. M.2 300 gram mager cottage cheese (den kommer jo faktisk til nytte den når man skal minimere fett av en eller annen årsak: Neida, du skal ha fett, ikke minimer det bare pga kalorier), 2 bananer, ett eple, en klase druer M.3 Hjemmelaga karbonade, grønnsaker, løk etc, glutenfri pasta M.4 Glutenfri pita med grønnsaker og reinkjøtt Nå spiser ikke jeg spesielt mye frukt til vanlig, jeg spiser stort sett kjøtt, fisk, grønnsaker uten stivelse og bær. I oppkarbingens ABC står det "2-8 gram karbohydrater pr kroppsvekt". Nå kan ikke jeg spise 8 gram karbo pr kroppsvekt da det utgjør mer enn det totale inntaket mitt, men er det noen som kan si om jeg er på riktig sti her? Siter
Kris Li Skrevet 29. september 2012 Skrevet 29. september 2012 Er det vanlig at vektøkning skjer i rykk og napp? Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.