Gå til innhold

Pebbels

Medlemmer
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Pebbels

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 18. april 1971
 1. for noen år siden brukte jeg herbalife for å gå ned i vekt og det funket helt ok. tror ikke ddt er farlig på noen måte men ddt er veldig dyrt hvis man bruker det lenge og du vil kunne få samme / lignende produktrer billigere andre steder. spørsmålet blir selvsagt hva du bruker og hva du ønsker å oppnå .
 2. jeg har en datter med chrons som får remicade og tar imurel. noe spesielt du lurte på?
 3. Har du den forsatt? Kan være intresert.
 4. Jeg fikk påvist prolaps ifjord, med stråling nedover beinet, på det værste helt ut i tærne. Jeg trente i hele perioden det var vondt, men dog litt alternativt og uten å legge tung belastning på ryggen. Men kan være lurt å få litt tips og hele tiden holde seg innenfor smertegrensen. For meg ble det verre å holde meg helt i ro enn å holde meg aktiv.
 5. hvor mye smalere er du rundt midja da?
 6. nei enig i det, men har opplevd at produkter som er lovelig kjøpt fra england, men som er produsert i usa ikke kommer igjennom tollen pga opprinnelsesland utenfor eu. Jeg har prøvd å argumentere med at det er kjøpt i england, men det holdt ikke...de ble returnert.
 7. hvis det man bestiller fra eu opprinlig kommer fra et land utenfor eu, kan det være reseptbelakt likevel og de vil kreve resept.
 8. Tja, nå er vel Apple kjent for å være så enkle, men i utgangspunktet er det minst to års reklamasjonsrett på ting, jeg ville hevdet 5. Men batteriene burde vel vare 2 år, hvis de er brukt som de skal. Du bør ha en kvittering ( selv om Apple registrerer kjøpet ditt), og stille med kjøpslov i hånd. Det er alltid vits å ta opp noe slik.
 9. De har stoppet salget av jack3d, er vist forbudt i England også nå.
 10. Her er det 3 barn i alderen 6 til 13 år. Og de er veldig forskjellig i hva de spiser og liker. Det medfører selvfølgelig noen utfordringer i hverdagen. Eldstemann er nesten alt etende, men spiser ikke kjedelige matpakker. Han må ha baugette med salat, gjerne aioli og spennende pålegg. Yngstemann tar gjerne brødmat, men vil ha med grønnsaker og frukt i tillegg. Prinsessen i midten spiser ikke brød overhode , så der må jeg virkelig bruke fantasien. Hun er kresen på all mat, så middagsrett duger bare av og til. Der går det mye i yoghurt, grønnsaker og frukt. Middag spiser alle sammen, jeg bar
 11. Selger ekstra hard treningstrikk ( 34 kg motstand). Kjøpt på Mobceh i Oslo, prøvd en gang. Selges 300,- i Oslo. Kan eventuelt sendes.
 12. Jeg hadde akkutt prolaps ihøst ( hatt dårlig rygg i mange år), trente alternativt i mange månder. Forskjellige variasjoner av utfall og masse stabiliseringsøvelser, mage, rygg. Helt bra nå og kan trene normalt på alt nå, ink knebøy og markløft.
 13. Lin krymper ikke noe særlig ( er som regel forhåndskrympet). Et hvitt skjørt ville jeg flekkbehandlet hvis det er flekket og vasket på 40. Ikke klor. Det vil garantert måtte strykes, da lin alltid vil krølle.
 14. Det blir bedre med trening. Men ikke helt flat. Men: ikke kjør sitt ups. Det agreverer og kan gjøre det verre. Gjør planke og lignende statiske øvelser i steden.
 15. Tautrekking. Bare for å ha uttak til landslaget.
×
×
 • Opprett ny...