Gå til innhold

KristineH

Medlemmer
 • Innholdsteller

  589
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om KristineH

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Henvisning til hudlege (Riksen om du er i Oslo) og ta det derfra. Elveblest er ikke alltid allergi, det er bare immunforsvaret som loker. Sørg for å få en hastehenvisning, særlig siden du hovner opp i halsen.
 2. KristineH

  Yoga

  Du kan jo prøve deg på 30 Day-challenge fra DoYouYoga? Man må jo ikke følge programmet slavisk eller gjøre det daglig, men videoene i den challengen er ganske bra og enkle å følge (synes jeg, kanskje en som er stokk stiv og ganske novise ikke syns det er så enkelt?). Finner dem her: https://www.youtube.com/user/DoYouYoga
 3. Har en Jawbone, men har ikke brukt den på en stund. Har den forrige versjonen, altså ikke Jawbone UP24, bare Jawbone UP. Syns den funket fint til å få meg opp av kontorstolen (den vibrerer ved x antall minutter inaktivitet, du velger selv intervallet) og det var en god motivasjon til å få inn et visst antall skritt per dag (jeg holdt meg til de standard 10 000). Men (alltid et men...) den er jo ganske unøyaktig, så selv om jeg var i bevegelse kunne den vibrere for å si fra om at jeg måtte flytte på meg. Søvnmålingen er ikke akkurat presis, og det at den skal vekke deg når du sover lettere
 4. Alkohol var en heftig trigger for meg, absolutt. Ikke gitt at det er det for alle, da, slik jeg har forstått det.
 5. Åh, har sett på CW-X, nemlig denne: http://www.jentesport.no/cw-x-womens-revolution-tights-smls-kompresjonstights-black-multistar-ny.html Mønsteret..! TENK for en motivasjon man hadde fått av den tightsen? Tror bare ikke lommeboken helt har samme motivasjon akkurat nå.
 6. Har en tights fra Drop of Mindfulness som jeg ikke takler - den er glatt og shiny og jeg får helt spader når jeg skal benke, f. eks. Liker at tightsene har stoff a la Nike sine vanlige tights - så om den er glatt og shiny (og ikke matt og "ru"), så tror jeg at jeg står over. Takk for svar!
 7. Er de glatte, eller litt mer matte og "ru" (ru er feil ord, men det motsatte av glatt og shiny)? Har sett på UA-tights leeeenge på Sportamore, men aldri klart å bestemme meg...
 8. Og det er de, ved å "vri" armene (prøve å brekke stangen på midten når jeg holder den) låser skulderbladene seg inn og ned. Fatter altså ikke hva det er som gjør at skulderen plutselig loker. Skal trene i morgen eller på tirsdag igjen - kanskje jeg kan spørre en "gymtrynene" som alltid er der om å filme når jeg løfter.
 9. Jeg trener til vanlig en gang i uken med PT - men har ikke time igjen før om halvannen-to uker og trenger input før den tid! Tok markløft i dag som øvelse nr 2 (er som regel øvelse nr 1 eller 2 på programmet). Jobber på 3 sett, 5 reps, nå for tiden på 80 kg. Jeg hadde egentlig tenkt å øke i dag, har ligget på 80 kg de siste ca 2 ukene, dvs de siste ~6 treningene. Jeg merket at jeg plutselig, på 3. rep 1. sett, løftet høyre skulder og bøyde litt i høyre albue. Det fortsatte på rep 4 og 5 til tross for at jeg var klar over det og prøvde å motvirke det. Ble veldig opptatt av dette, tok derfor
 10. Sorry, har klart å glemme å svare her hver gang noen har kommentert. Jeg er ferdig med medisinering og går verken på immunforsvarsdempende medisin eller allergimedisin. Jeg responderte godt på cyclosporinen, men det hadde en stor påvirkning på meg: jeg trengte uendelige mengder søvn, mistet en del hår en periode og var generelt utmattet og sliten. Klarte ikke stort mer enn å gå på jobb, sosialisering var anstrengende og treningen gikk skitt. I det jeg sluttet på medisinen var det som dag i forhold til natt, men også i sammenligning med slik jeg var da jeg hadde elveblest, men ikke var medi
 11. Jeg ser at du skriver om en ny medisin du tar nå, jeg var hos hudlege og fikk litt info om denne. Fungerer det ? Det blir isåfall mitt siste forsøk, altså min plan B. Vil jo helst ikke gå på sånt, men hvis det er det eneste som fungerer, så shit au !!

  1. KristineH

   KristineH

   Hei, jeg skrev et lite svar i elveblest-tråden, jeg. Jeg er medisinfri og frisk - elveblest gir seg til slutt for de aller, aller fleste! :) Lykke til!

 12. Hei Kristine !

  Jeg har googlet mye rundt om elveblest, så kom jeg over tråden du startet her.

  veldig "deilig" og få vite at dette ikke bare gjelder meg ! Jeg har hatt elveblest siden januar, og det er da kronisk. Er nesten desperat nå. Har prøvd alt av allergitabletter, kortison, kosthold, trening, kremer, div div. Er det mulig om vi kunne pratet litt sammen ? om du kunne gitt meg noen tips ?

 13. Jeg vet at kortison hjelper - hadde 3 kurer på rad (ikke bra...) i sommer, fordi jeg hadde så voldsomme utbrudd. Tingen er at det gjør at kroppen produserer mindre kortison på egenhånd, med mindre man har en relativt langvarig nedtrapping (tror jeg brukte 5-6 uker på å trappe ned etter siste kuren) der man til slutt omtrent tar en kvart 5 mg-tablett i 3-4 dager før man slutter helt. Det er derfor jeg lurer på om du kanskje opplever litt kortisoneffekter mellom kurene? Du kan eventuelt prøve en histamin-redusert diett i mellomtiden? Jeg vurderer det, kan hende det gjør at jeg slipper å gå p
 14. Hudlegen på Riksen. Du får komme deg til dem og få utredning (få fastlegen til å henvise deg dit), det er ikke sikkert at det er noe du skal begynne på, de har flere muligheter når det kommer til medisin. Det er viktig at du begynner med "alternativ behandling" som cyclosporin o.l. i samråd med eksperter, det er IKKE noe du og fastlegen din skal begynne med. Håper fastlegen din har satt deg på kalsiumtabletter siden du tydeligvis tar kortison ganske ofte, i og med at det reduserer kalsiumnivået i skjelettet - og du opplever kanskje å ha flere og verre utbrudd nettopp fordi du går på kortison.
 15. Masse. Ikke hatt så mye at det har gått ned i halsen på meg (eller, en gang eller to har det vel skjedd, men ikke noe akutt), men ankler, fingrer, øyne, lepper, nederste del av leggene pleier å hovne kraftig opp når jeg har utslett i de områdene. I tillegg hovner utslettene i seg selv noe voldsomt opp, det er vel også en del av angioødemet.
×
×
 • Opprett ny...