Jump to content

Kris Li

Members
  • Content Count

    184
  • Joined

  • Last visited

About Kris Li

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Du tok ikke med hele setningen... siste del er ganske essensiell: "As a reference, the very best professional cyclists in the world will usually finish a 4-5hr stage race right at the limit of glycogen depletion using the first 3 strategies." Hvis du går litt opp ser du at en av de tre "strategiene" det er snakk om er et kontinuerlig inntak av carbz: "Glycogen depletion can be forestalled in three possible ways. First, during exercise carbohydrates with the highest possible rate of conversion to blood glucose per time (high glycemic Index) are ingested continuously." Så med andre ord er det snakk om 4-5 timer med et jevnlig inntak av karbs + en kropp som er god tilpasset å bruke fett som energikilde + loading av crabs på forhånd.
  2. MyoProtein = win. Du kan jo spørre om smaksprøve? Kontakt - MyRevolution
  3. Av de jeg har smakt hittil: 1. Dymatize Elite Casein Cinnamon Bun 2. MyoProtein Choco Peanut 3. MyoProtein Mocca Chocolate 4. ON Casein Creamy Vanilla 5. Activate Elite Gold Vanilla 6. Activate Elite Gold Mocca 7. Fairing Sloow Protein Vanilla Dymatize Elite Casein Cinnamon Bun er magisk. 10/10. ON Casein, Fairing Sloow Protein og Dymatize Elite Casein er desidert best for fluff.
  4. Får bytte ut sjokoladebolla med rosinbolle, da. Like greit.
  5. Heisann! Er det noen som vet om noen norske butikker som har enten Dymatize Elite Casein Cinnamon Bun eller Trutein Cinnabon? Stress å bestille fra utlandet, pluss at det blir ganske dyrt med frakt. Bilde: [ATTACH]76571[/ATTACH]
  6. Riskaker fra First Price og Wasa inneholder bare ris, sesamfrø og salt Snack a Jacks inneholder en god del mer, men nå tenkte jeg på de fra FP/Wasa. Det er digg meg litt variasjon fra kokt ris
  7. Er ikke riskaker nøyaktig det samme?
  8. Anbefaler Dynamisk oppvarming bein - Fitnessbloggen
  9. "Dette er en ferskost lignende cottage cheese. Den lages av skummet eller en blanding av skummet og helmelk. Konsistensen er jevnere og mykere enn cottage cheese. Den er hvit og delikat. Lagd av skummet melk inneholder den 0,2 % fett og 12% protein. Kvarg er ikke tilgjengelig fra Tine idag. Kesam er ett lignende produkt. Kvarg er tilgjengelig i Norge som skjørost, og fås i Danmark som kvark." Fra: http://www.matvareguiden.no/Quark
  10. Hvor har du det fra? Hvit ris er vel en av de bedre matvarene å karbe opp på, med tanke på det lave fiberinnholdet m.m.
  11. Utålmodig Men jeg kan selvfølgelig gå til innkjøp av melblandingen. Takk! Bruker du den nøytrale versjonen (Steviadråper med nøytral smak)?
  12. Digg! Finnes det noen gode alternativer til melblandingen og hvor får man kjøpt Stevia?
×
×
  • Create New...