Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  • 1 år senere...

Tenkte å blåse liv i denne igjen. Eggeplomme er digg, og jeg kaster den ALDRI :)

I dag lagde jeg en type "Tilslørte bondepiker" inspirert dessert (og fikk samtidig brukt opp noen kokoskjeks jeg bakte på søndag som bare ble en sånn halveis suksess...altså to fluer i en smekk!! :D) Dette smakte virkelig herlig, og kommer til å lage denne i mange varianter (y)

Så...here goes, tilslørte bondepiker Version#1 :

- 1 eggeplomme og 10 g sukrin piskes sammen med 2-3 dråper vaniljeessens til eggedosis (husk å piske lenge nok så den blir lys og fluffy )

- Knuste kokoskjeks fra tidligere, halveis vellykket bakst (eller andre kjeks/brød/smuler )

- Blåbærsyltetøy mellom lagene

- Toppes med blåbær

post-1830-14440932019504_thumb.jpg

Kom gjerne med deres versjoner av denne gode, gamle klassikeren :) Jeg vil bli inspirert!

Annonse

Annonse

Jeg bruker hele egget med mindre det er snakk om kokt egg - da spiser jeg bare plommen. Hvorfor? Fordi den smaker godt, og eggehviten har en konsistens jeg ikke liker. Man kan snakke om næringsinnhold m.m., men til syvende og sist vil jeg like det jeg spiser.

  • 2 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...