Gå til innhold

4321yawaworht

Medlemmer
 • Innholdsteller

  817
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om 4321yawaworht

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 12. sep. 1989

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det er tid og plass for både falske og ekte smil (dessverre?). Mye god tankeammunisjon du gønner på med, Blåbjønn.
 2. Sikkert ikke dumt å kun gå for de jentene som faktisk gir deg positiv oppmerksomhet from the get-go, ja. Tiwas: "Here are a few words from mark manson's models.. Absorb these words into your soul and keep moving forward : rejection is the means to keep people who are not right for each other away from each other. Welcome it. Rejection is a gift."
 3. I virkeligheten skjer attraksjon ubevisst på brøkdelen av et sekund, men det du nevner er vel også deltakende komponenter.
 4. Det sunne kostholdet må involvere et kalorisk underskudd for at du skal bli kvitt "the flab".
 5. Så i praksis: Rule #1. Be attractive Rule #2. Don't be unattractive
 6. Det bunner ut i foredlede teknikker for å fremme attraksjon gjennom utnyttelse (ikke negativ som i 'exploit', men som i 'harness') av innate biologiske karakteristika hos mennesker (kvinner) nedarvet gjennom millioner av generasjoner.
 7. Helt klart, godt selvutviklingsparadigme. Skulle gjerne turt det samme.
 8. Så en engelsktalende fyr som løp opp KJ etter en jente og stoppet henne med den sedvanlige "Hi. I just walked past you and wanted to say you look beautiful" for en time siden. Tenker det ikke var første jente for kvelden
 9. Enig med du Tiwas. Fasting er ikke skummelt, det er en grunn til at dyr klarer seg gjennom perioder uten mat. Endemålet er kalorisk underskudd eller forenkling av hverdagen. Utrolig mange måltidsparadigmer "fungerer", ikke nødvendigvis 3-8 måltider-dagen som er perpetuert av MSM og man med sikkerhet kan si ikke har vært dagligdags gjennom vår historie.
 10. Det gjelder jo alt, da. De fleste mennesker nyter sine blaserte tilværelser i komfortsonens lune skygge ad infinitum. Fordi de er mennesker. For mange, som meg, som ikke evner å moderere eller balansere seg (les: enten-eller/binære mennesker), funker det her godt. Å spise -500/dag over lengre perioder har jeg ikke tilbøyelighet til, mens jeg klarer å ha tålarmod til å hacke/hæle to kjipe dager i uka hvis jeg kan slippe å tenke så mye de gjenværende 5. </personalRantThatDoesNotApplyToOtherPeopleThanMyself> Tror egentlig du och jag är mckt eniga.
 11. Det er faktisk mulig å forestille seg at enkelte individer klarer å innrette seg etter de diettære retningslinjene. 5:2 er genialt. Dess enklere en diett er, det bedre. 5:2 er sannsynligvis valgt fordi det ikke er like vanskelig som 4:3 og man vil allikevel klare å fremme et kalorisk underskudd som er stort nok til at fremgang tilstrebes. Ellerno lissom atte a'ma 'sru.
 12. Spørsmålet er om det skjer ved ubetydelige fasteperioder (16 timer) eller om det må mer til (flere døgn). Sannsynligvis er IFs eneste formildende kvaliteter større/lenger metthetsfølelse gjennom store måltider og tilbøyelighet til å holde det diettære regimet fordi tidsrommet hvor potensielle fuckups er mulig er innsnevret.
×
×
 • Opprett ny...