Gå til innhold

ho Hanne

Medlemmer
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Lager aioli! Det smaker godt til ca alt.. dip til grønnsaker, i middagsrestsandwichen min, til det meste av kjøtt og fisk. Tror jeg en dag kommer til å ete meg i hjel på kjeks med aioli, pata negra og ruccola.
 2. For verdens største legger, type belgisk blå: anskaff sykkel, barnehenger og plasser en 22 kilos kjøttklump med hjelm på i den hengeren. Så er det bare å legge ut på tur daglig og leggene vokser beyond repair, synlige sener og krøllete blodårer inkludert.
 3. Spesielt siden ganglaget med slike på tilsier at man klemmer en vannmelon mellom knærne. Sexy!
 4. Er helt for småbarnsmødre som bader i bikini.. spesielt når ungene er av det slaget som liker å dra i ting, f.eks bikinisnorer :-)
 5. De koster ca 500 fra England og er supergode å gå med :-)
 6. To slurker cola. Lagde også en proteinshake jeg bare ble sittende å stirre på. Omgangssyke suger :-(
 7. Hvordan liker du at dama di kler seg på byen? :-)
 8. Jeg nekter å tro at den mannen ble 145 kilo ved å spise brødskiver med margarin og magert pålegg.
 9. Tror også det kan være lurt med gradvis nedtrapping av karbohydrater. Jeg hoppa rett på ketose, hadde null energi og følelsen av en våt og død sau i kjeften. Fikk etterhvert også problemer med leggkramper, men kroppen ble bedre på å "godta" et slikt kosthold etterhvert. Men samme sprut i musklene som på et kosthold med mer karbohydrater ble det aldri.
 10. Blir ofte Windir eller de harde gamle Opeth-skivene. Og Pelle Parafin-sangen av alle ting :-P må virkelig konse for å ikke gaule høyt til den.
 11. Jenter som prøver for hardt, uansett kontekst. Hun som kommer med mokkastøvletter med stiletthæler på sørpa, kombinerer kort skjørt og dyp utringing, sminker seg på bussen eller kler på seg siste skrik uavhengig om det er passende eller ikke. Skjønner ikke hvorfor white trash-prostituert/paradise hotel er målet for noen jenter. De aller fleste av oss får pult om vi så drar på byen i gummistøvler og Helly Hansen-regnkåpe :-)
 12. ho Hanne

  Tips til mat?

  En pose ferdigsalat må jo funke bra til posematen din :-P
 13. Det er nok blodsukkeret som er i kjelleren. Spis noe :-) Jeg har kronisk lavt blodsukker og kriserosiner i bagen av den grunn.
 14. Den råsexy nettsiden bulkfoods.com har store kvanta til ok pris. Iherb kan også være et alternativ.
×
×
 • Opprett ny...